Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias gėles auginate?

O tai aciu Regila,pasiskaiciau apie visokias geles.Ne tik apie monstera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selena: 19 vasario 2005 - 08:37
As ir auginu ivairias, kuriu net pavadinimo kitu nezinau blush2.gif , siaip man labai patinka kai namuose daug geliu, bet kad pastaruoju momentu pas mane jos eme labai nykt. Difenbachija eme lapus geltonuot, jau is apacios ilgas stiebas like, ir virsunej tik lapu yr, nezinau kas jai netinka cry.gif , amarilis dziusta cry.gif , o siaip turiu kazkoki dar bonzai medeliuka, nezinau koki blush2.gif , amarili, cika, irkitas kuriu neznau pavadinimu. Beje, nusipirkau Kalante , tik gal kas zinot kaip tinkamai ja priziuret g.gif
Atsakyti
Oi ne amarilis dziusta, o anturis blush2.gif ax.gif
Atsakyti
O as vakar parsinesiau is drauges du klivijos vaikus wub.gif .Pamerkiau ir lauksiu saknu.
Atsakyti
Turiu aš tokią gėlytę, vadinasi jinai Aphelandra. Atrodo jinai taip:
http://internovus.lt...eliu/Aphelandra
Gal kas galite patarti, kaip man ją pasidauginti? Ar gal kaip ją atnaujinti reikėtų? g.gif Jinai pas mane pernai žydėjo, o šiemet, tai nyksta ir tik keletas lapukų viršūnėje likę. verysad.gif O ir tie po vieną vis krenta - nebegraži jinai darosi... verysad.gif Žinau, kad reikia nupjauti stiebą ir taip pasidauginti, bet tiksliai nežinau, ką ten reikia pjauti ir ar sodinti į žemę, ar merkti į vandenį iš pradžių reikia... Gal kas galite patarti? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 23 vasario 2005 - 14:35
siaip tai palauk pavasario nes ziema su dauginimu gali gautis snipstas
o tada nupjauk stiebo dali su akute ir pasodink i zeme vazoneli uzdeng maiseliu ir padek siltai ir dregnai kad butu po kokiu dvieju savaiteli gali nuimti maiseli ir tada jau priziureti kaip jai priklauso biggrin.gif
dar yra pirkti visokiu trasu kad greiciau isisaknytu
sekmes!!!
Atsakyti
Sveikos. Parasysiu ir as kokiu grozybiu pas mane yra ax.gif Taigi turiu: dracena, juka, diziuli benjamino fika, kliviju pora, hibiska, cika, afelandra, paprasta alijosiu (kuris kas met prazysta thumbup.gif ), raibaji alavija, keleta meileniu (zarazos tingi zydeti), clorofita, tuzina visokiausiu kaktusiuku, pora kalediniu kaktusu, diziule vaskuole (jau kaip kvepia kai zydi wub.gif ), margalapi, citrinmedi (pati sodinau), 4 sanpaulijas, 8 orchidejas (phaleonopsiai ir miltonija), dar nusipirkau kazkokios geles gumba, neseniai pasodinau nezinau kas gausis (nuotraukoje ziedas panasus i kalijos buvo, tik rudas ir sake labai smirda tongue.gif ), beja ir kalija turiu, svyrancios pelergonijos loveliuose vasaros sezono laukia, kavamedi turiu (sakele dede is parodos parveze ir pridaiginau). O apie lauko geles tai net nerasysiu, nes ten tokia ju galybe kad siaubas blink.gif Kartais reikia gerokai pamastyti, kur kokia nauja isodinti, nes jau vietos stringa tongue.gif
Atsakyti
Oho, koks Ūkis! thumbup.gif Jaučiu, man pas tave patiktų... biggrin.gif
Atsakyti
Vilmux,tas gumbas,kur veliau rudai ir smirdanciai zydi-amorfofalis.
Selena,jei parsinesei klivijos vaikus be saknu-kaip gali greiciau trauk is vandens.Ji ne "vandens lelija"-vanduo prazudys,supudys.
Atsakyti
Jau kelios dienos kaip pasodinti biggrin.gif .O padruskei daviau pylos,kad saknis nudaigojo mad.gif
Atsakyti
Maniskis amorfifalio svogunas per ziema kaip paaugo.Kaip geras bulviukas thumbup.gif.Nudziugino mane labai.Pasodinau i nauja zeme,cibas jau i virsu islindes wub.gif
Atsakyti
Gal galit patarti, kur galima įsigyti gėlę "paleistuvę"? Šiaip tai jokių gėlių neauginu, nes nemoku su jom apsieiti, bet tos gėlės man prisireikė. Prašau padėt!
Atsakyti