Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2007 08 02, 22:58)
labai gražus žiedelis  wub.gif aš taip pat kaip naujokė,tai nieko ir pasiūlyt keitimui neturiu  blush2.gif nebent tik Red Lantern dar Lemon kisses vaikiukai lenda tik palaukt reikia kol pauges ir atskirt galima bus  ax.gif

Turiu ir Red Lantern ir Lemon Kisses, ačiū smile.gif Tad te buna skolon mirksiukas.gif
Tik kaip dėl atsiemimo g.gif , jus kaunietės, aš vilnietė doh.gif
Atsakyti
Liucerna yahoo.gif yahoo.gif assa.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 02, 22:48)
Alyvuoge, o gal, pvz, mano – maži vazonėliai, o tavo – Red Lantern? Lauksiu... smile.gif

ir vazonėliai tikrai nepamaišys mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvana @ 2007 08 03, 12:22)
Turiu ir Red Lantern ir Lemon Kisses, ačiū smile.gif Tad te buna skolon mirksiukas.gif
Tik kaip dėl atsiemimo g.gif , jus kaunietės, aš vilnietė doh.gif

oi kaip ačiū aciuks.gif gal kaip nors su Liucerna susikoperuotume? g.gif
Atsakyti
Mielai koooperuočiausi. O kada? Gali būti, kad turėsiu reikalų Vilniuje arba 18 rugpjūčio būsiu.
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 04, 11:44)
Mielai koooperuočiausi. O kada? Gali būti, kad turėsiu reikalų Vilniuje arba 18 rugpjūčio būsiu.

jei važiuotumėt i Vilnių prašyčiau paslaugos ir mano gėliukus parvešt blush2.gif papasakosit įspūdžius iš susitikimo mirksiukas.gif gaila,bet neturiu mažųjų kur palikt ir aš prisijungčiau,gal kada ir Kaune toks susibėgimas ivyks g.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kažin, ką reiškia, kad antrąsyk pradedanti žydeti maksimos sanpaulija (pilnaviduriai, mėlyni žiedeliai) skleidžia iškart kaip ir pažeistą žiedą: viena pusė pumpuro ruduoja kaip iš anksto apdžiūvusi... Lapai gražūs, gal kuo pakenkiau g.gif schmoll.gif
Atsakyti
prasiskleide pirmasis EK-Shakhinya ziedas wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 08 06, 10:27)
prasiskleide pirmasis EK-Shakhinya ziedas wub.gif  wub.gif

atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, koks grauolis, garbanotas... Na nejaugi pirmuosiusnusinsite? Ir ką apskritai tas nuskynimas reikštų, kad antrieji būtų labiau "pagal veislę"? Sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 06, 11:34)
Oi, koks grauolis, garbanotas... Na nejaugi pirmuosiusnusinsite? Ir ką apskritai tas nuskynimas reikštų, kad antrieji būtų labiau "pagal veislę"? Sveikinimai  4u.gif  4u.gif

kai kuriu veisliu pirmieji ziedeliai buna ne tokie, kaip turetu buti, tik per antra zydejima darosi pilnaviduriai ar pusiau pilnaviduriai smile.gif . na, kaip matot sios veisles gelyte is karto praskleide ziedeli, kuris atitinka aprasyma, tokia ji ir turi buti 4u.gif . as ziedeliu niekada neskinu schmoll.gif .
Atsakyti
Įsivaizduoju, kaip skauda širdį, skinant "iš reikalo"... Kiek laiko praėęjo nuo vaikiuko (ar lapuko) iki pirmojo žiedo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 06, 12:07)
Įsivaizduoju, kaip skauda širdį, skinant "iš reikalo"... Kiek laiko praėęjo nuo vaikiuko (ar lapuko) iki pirmojo žiedo? blink.gif

cia galima pamatyti kaip ji augo mirksiukas.gif :

EK-Shakhinya 4u.gif

greiciausiai viena veislinuke prazydo po 4 menesiu, nuo lapuko ikisimo i zeme bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 06 rugpjūčio 2007 - 11:15