Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 06, 22:45)
Žiuriu pagal tai kiek tų žiedukų turi , jei tik vieną , tai palaukiu kol pasirodys , koks jis  tongue.gif ir tada jau.........capt  lotuliukas.gif , o jei turi net keletą žiedynstiebių , tai pasilieku vieną , o kitus capt....... lotuliukas.gif

matai, kaip cia gudriai viskas vyksta bigsmile.gif
Atsakyti
mano ballet taffy ruosiasi zydeti, nors dar ji tooookia maza. nu bet labai jau noriu as ta zieduka pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
Kai tik pražys, labai prašome įdėti foto 4u.gif

Papildyta:
Nubudimas

Iš nevilties mane išgelbės augalai.
Septynis mėnesius ties savo langu
Kasdien regėsiu šviesą, aistrą būti... Dangų
Jai pažadėsiu, liesdama aksomą lapų.
Lauksiu...
Ir vieną rytą
man Afrikos žibutė prasiskleis.

Atsakyti
Liucerna wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 07, 08:21)
mano ballet taffy ruosiasi zydeti, nors dar ji tooookia maza. nu bet labai jau noriu as ta zieduka pamatyti bigsmile.gif

na va prazys tik ziedelis, pasidziaugi mums parodai pasidziaugt ir kaip Sigute sako, capt ir nuskini, o poto dziaugies antru zydejimu wub.gif
Atsakyti
Merginos,
Rojaus sodo saito sanpaulistės organizuojame susitikimą. Kas norite prisidėti?

Restoranas "FORTAS"
Algirdo g. 17, Vilnius
Rugpjūčio 18 diena, 14 valanda.

Tik labai paprašysiu - nulėkit ir atsižymėkit ten, saite. Gerai?
Čia ne reklama, bet tiesiog ko nesusirinkti gausesniu būreliu? Juk mylime tai tą patį - sanpaulijas drinks_cheers.gif o kad dauguma jau per abu forumus susibėgame - niekam ne paslaptis.

http://www.rojaussod...opic.php?t=2971
Atsakyti
Rima*, klausyk, o kaip pas tave reikalai su Liubimaja dočka vaikais? Gal dar vienas koks atliekamas rastųsi? Man labai gėda, bet sugebėjau tavo duotą kūdikį nudaigot blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2007 08 07, 15:10)
Rima*, klausyk, o kaip pas tave reikalai su Liubimaja dočka vaikais? Gal dar vienas koks atliekamas rastųsi? Man labai gėda, bet sugebėjau tavo duotą kūdikį nudaigot  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Vienas yra, bet paskutinis nuo lapo ir labai jau menkutis.
Bet prižadu tau kompensuoti vaikeliu, kad ir pavasarį, jei nesigaus šito išauginti iki "padoraus" vaikiuko smile.gif
Atsakyti
o lapukus irgi universalio trasom palaistyt galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 06, 22:48)
Nes Forever Pink dukrelė netyčia išvertė su žemėm. Ar yra vilties, kad išgyvens?Gal su kita partija dar galiu vieno to paties tikėtis?  notworthy.gif

Pasitaikė nesėkmė mažajai pagalbininkei 4u.gif , ar yra vilties sunku pasakyti , g.gif kiek tas gležnas augaliukkas susitraumavo , Nes Forever Pink vaikiukų turėsiu , taigi tau rezervuoju.
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 08 07, 16:03)
o lapukus irgi universalio trasom palaistyt galima g.gif

Aš lapukų netrešiu , niekuom , jie ir taip subujoje be proto , kartais net prikirpti reikia .
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 08 07, 12:33)
Vienas yra, bet paskutinis nuo lapo ir labai jau menkutis.
Bet prižadu tau kompensuoti vaikeliu, kad ir pavasarį, jei nesigaus šito išauginti iki "padoraus" vaikiuko smile.gif

Ačiū tau būtų labai wub.gif Dabar jau kentėsiu dantis sukandus, lauksiu kol paaugs "prie mamos"... ax.gif
Atsakyti
Sigute, ačiū už rezervaciją 4u.gif
Atsakyti