Na ar gali būti? Negi tai man? Prakaitas išpylė... Artimiausiu metu pasistengsiu įdėti foto. O juk taip neseniai juos gavau. Saulutės šiluma, kuri mus taip vargina dabar, tai padarė...
Valio valio valio!
ištiko laimės priepuolis... Laisčiau iš Tea gautus vaikiukus ir pamačiau kad vienas Alamo Frills SUKROVĖ ŽIEDELIUS !
Na ar gali būti? Negi tai man? Prakaitas išpylė... Artimiausiu metu pasistengsiu įdėti foto. O juk taip neseniai juos gavau. Saulutės šiluma, kuri mus taip vargina dabar, tai padarė...
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 12, 23:59)
Valio valio valio!
ištiko laimės priepuolis... Laisčiau iš Tea gautus vaikiukus ir pamačiau kad vienas Alamo Frills SUKROVĖ ŽIEDELIUS !

sveikinu
o stai manosios tokios siandien
Designer Dress

Buckeye Celebration

EK-Shakhinya
Designer Dress kokia puiki! Tokie sveiki, ir keista - iš pažiūros nepūkuoti lapeliai, labai vešlūs... Tai namuose - rausvų debesėlių atmosfera? Pavydžiai (baltai) žiūriu...
O Negalima kada tikėtis Designer Dress vaikiuko ar lapuko?
O Negalima kada tikėtis Designer Dress vaikiuko ar lapuko?
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 13, 10:18)
kelis vaikiukus nedidelius turiu, perziuresiu uzrasus ar niekas neuzsisakes
gal kas turite pasidalinti windy day?
Labai gražios tavoo gėlytės, Aina
Labai gražios tavoo gėlytės, Aina
zinokit parodyciau jums savo gelyciu foto, siandien kaip tik ballet taffy prazydo, bet nemoku f-jos is arti padaryti. pas mane canonA710 fotikas. gal kas galite padeti? patarkite ka ten su juo reikia daryti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2007 08 13, 12:43)
zinokit parodyciau jums savo gelyciu foto, siandien kaip tik ballet taffy prazydo, bet nemoku f-jos is arti padaryti. pas mane canonA710 fotikas. gal kas galite padeti? patarkite ka ten su juo reikia daryti
ijunk fotika auto rezimu, tada paspausk mygtuka ant kurio gelyte nupiesta, ant displejaus ekrano atsiras gelytes zenkliukas
QUOTE(Aina @ 2007 08 13, 10:25)
labai laukčiau!
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 13, 13:23)
taip, du yra neuzsakyti, tik kad siek tiek mazoki dar kelionems
Aina gėlytės ti
Aš laukiu nesulaukiu kol mano kilmingos pradės žydėti , tik galvoju , kad šiais metais kaži ar sulauksiu
Aš laukiu nesulaukiu kol mano kilmingos pradės žydėti , tik galvoju , kad šiais metais kaži ar sulauksiu
ačiū, Aina
nu va, pasirodom
cia ballet taffy
nu va, pasirodom
Labai grazutis ziedelis
Aina, o kaip man nufotkinti sanpaulijas, kad spalva naturali gautusi?
Papildyta:
Ruosiuosi apskabyti lapelius Volshebnyje Sny, Louisiana Lullaby ir Midnight Twist
Gal butu norinciu vilnieciu?
Aina, o kaip man nufotkinti sanpaulijas, kad spalva naturali gautusi?
Papildyta:
Ruosiuosi apskabyti lapelius Volshebnyje Sny, Louisiana Lullaby ir Midnight Twist