Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 07, 16:08)
Aš lapukų netrešiu , niekuom , jie ir taip subujoje be proto , kartais net prikirpti reikia .

irnesakyk.gif ir as tada netresiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 07, 16:08)
Pasitaikė nesėkmė mažajai pagalbininkei  4u.gif , ar yra vilties sunku pasakyti ,  g.gif kiek tas gležnas augaliukkas susitraumavo , Nes Forever Pink  vaikiukų turėsiu , taigi tau rezervuoju.
mirksiukas.gif

Gal ir aš galėčiau užsirezervuoti vieną blush2.gif . Nepavyko su lapuku doh.gif , nupuvo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2007 08 07, 18:45)
Gal ir aš galėčiau užsirezervuoti vieną blush2.gif . Nepavyko su lapuku doh.gif , nupuvo verysad.gif .

Pasižymėjau ir jus VUL. mirksiukas.gif tik dar paauginti reikia truputį, mažuliai.
Atsakyti
Labai lauksiu... Gal žinote, kur būtų galima gauti veislės " 23-Pozdravliaju", "Barchatnaja fantazija", "Cvetok liubvi", "Fiesta fantaziji" veislių lapukų ar vaikiukų? Gal ką nors, Sigute, iš to turite? Prisigraibiau rusų puslapy, labai įspūdingos. Ar jų yra buvę Lietuvoje? Mano klausimai turbūt diletantiški...
Atsakyti
Ne tokių neturiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 07, 19:16)
Pasižymėjau ir jus VUL. mirksiukas.gif tik dar paauginti reikia truputį, mažuliai.

Labai aciuks.gif . O kaip ten Pink Moon auga? Gal jau turi vaikelių?
Atsakyti
QUOTE(VUL @ 2007 08 07, 19:36)
O kaip ten Pink Moon auga? Gal jau turi vaikelių?

Yra vaikiukai , bet kiek dar neaišku , maži. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 07 rugpjūčio 2007 - 19:38
QUOTE(Sigute*** @ 2007 08 07, 20:36)
Yra vaikiukai , bet kiek dar neaišku , maži. g.gif

Smagu girdėti, kad jie jau yra. O palaukti aš galiu kiek tik reikės assa.gif .
Atsakyti
Pink Moon aš (pasirodo) neturiu, bet mano Smokey Moon jau tuoj tuoj pražydės clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 08 08, 13:00)
Pink Moon aš (pasirodo) neturiu, bet mano Smokey Moon jau tuoj tuoj pražydės  clap.gif

lauksim fotkiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 08 08, 12:00)
Pink Moon aš (pasirodo) neturiu, bet mano Smokey Moon jau tuoj tuoj pražydės  clap.gif

Maniske Smokey Moon zydi be sustojimo smile.gif labai grazi. Dabar visos visos sanpaulijos zydi.
Atsakyti
Margytės,ką daryti ,pelyja sanpaulijų lapai,jau kos mėnuo,ir vis nenustoja sad.gif aš juos vis apskabau,bet pelėsis vistiek atsiranda,nejau nebepagydoma g.gif
Atsakyti