Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

Jau vien tai , kad augini sanpaulijas , nesi beviltiška lotuliukas.gif lotuliukas.gif
keisk požiurį į save lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tikrai džiaugsmas būna stebėti visa augimo procesą.Sėkmės tau. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 20, 19:22)
OO, Rena! Betgi už Tauragės yra nuostabūs pelkynai, Tau kiminai tiesiog po ranka, ne tik mylimas vyras... Teko ten dalyvauti tokiuose "Vakarutės" kultūriniuose  susitikimuose. Ir nuostabi fotogalerija yra... Ir su Kaunu susisiekimas taip pat yra  rolleyes.gif Žinosiu, kad Tauragėj yra "to paties kraujo" žmonių, auginančių sanpaulijas  rolleyes.gif

lotuliukas.gif kiminu tai pas mane iki soties, juk bulvini maisa esu prisirinkus tongue.gif
o susiekimas cia yra i visas keturias puses lotuliukas.gif

QUOTE(Liucerna @ 2007 08 20, 19:42)
Beje, noriu pasidžiaugti...
Pirmą kartą gyvenime pamačiau rezultatą: sanpaulijos lapelio vaiką... Tai įvyko mano namuose, ant palangės. Kol kas - neveislinio lapuko  blush2.gif Man taip džiugu, lyg būtų įrodyta, kad ir aš ne beviltiška  biggrin.gif  tongue.gif

tai pasirodo as dar beviltiska, nbes tokio dziaugsmo dar nesu sulaukusi doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Nu, pardon, Rena... Yra žmonių, kurie kaip ir nesutverti tam tikriems darbams, tarkime, aš šiurpokai nepraktiška, tiesiog negalėjau patikėti, kad mano lapas "apsivaikuos"... Užtat tiek džiaugsmo ir netikėtumo. O Tu, net neabejoju, esi ne beviltiška, o kaip tik labai "viltiška" ir stipri asmenybė 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kai tavo apsivaikuos, būtinai pranešk!
Atsakyti
Eik jau, Liucerna, na tu ir bajerius čia skaldai - viltiška/neviltiška...

Mieloji, visos mes šią abejonių "jūrą" perbridome. Susidraugausi su sanpaulijomis, pamatysi - gera gėlė, ir kaprizai jos pasirodo mažesni nei mūsų vaikų (ypač paauglėjančių) wink.gif

Va matei - atnešiau "košelės" parodyti, kad tokios eksperimentuojant nedarytume lotuliukas.gif )))) Gal kokiame susitikime tu savo eksperimento "auką" parodysi, ir kaifuosim visos tada, naują "tiesą" atradę.

Ir apskritai - visos mes
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 20, 20:56)
Nu, pardon, Rena... Yra žmonių, kurie kaip ir nesutverti tam tikriems darbams, tarkime, aš šiurpokai nepraktiška, tiesiog negalėjau patikėti, kad mano lapas "apsivaikuos"... Užtat tiek džiaugsmo ir netikėtumo. O Tu, net neabejoju, esi ne beviltiška, o kaip tik labai "viltiška" ir stipri asmenybė  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kai tavo apsivaikuos, būtinai pranešk!

man atrodo as tas motineles(lapukus) ikisau per giliai doh.gif ir dabar bijau judinti unsure.gif nzn ka daryt cool.gif

QUOTE(Rima* @ 2007 08 20, 22:47)
Va matei - atnešiau "košelės" parodyti, kad tokios eksperimentuojant nedarytume  lotuliukas.gif )))) Gal kokiame susitikime tu savo eksperimento "auką" parodysi, ir kaifuosim visos tada, naują "tiesą" atradę.

Ir apskritai - visos mes
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

nu tai gal placiau apie koses bigsmile.gif

o siaip kas pakels uodegas, jei ne pacios sau hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū, Rima... paguodei, kiekvienas turim savų "pribambasų", atsiprašau už žargoną... O kalbant apie košelę, gerai neįsikirtau Vilniuj: regis, tau visai jos gamyba nepasiteisino? Ar taip?
O Rena, tu sakai, kad gal per giliai įkišai lapuką. Man tas pats buvo: ir per giliai, ir per ilgą kotelį, ir iš kokių 6 -ių kol kas tik vieno vaikutis išlindo. Ir po žiauriai ilgo laiko... Bet IŠLINDO. Pasižiūriu, lapeliai gyvi, neusbliuškę, vadinasi, turi ten kažkas vykti, keistis. Taigi,kai išlįs, 'pazvanyk"... biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Rena, o tu nukapstyk žemių sluoksnį, nesivaržyk wink.gif

Aš beje rimtai.

Lapelio kotelio galas turi būti po žeme ne daugiau kaip 5-6 mm, kitaip vaikiukai uždusti gali, kol prasikals.

Padaryk jiems paslagą ir padėk "išsiristi", nes pavasario nabagučiai nesulauks thumbup.gif

O apie košelę rašiau RS. Tai hidromišinys ir eksperimentai su juo.
Atsakyti
stai kiek ziedeliu si ryta biggrin.gif

Designer Dress

user posted image
Atsakyti
pirmą katą iš lapelio prisiauginėju sanpaulijas, tai norėjau paklausti. Gavau lapelius, jie išleido šaknytes, o dabar jau ir jau ir vaikiukus leidžia, tai jau galima į vazonėlį sodinti? ir kaip reikia eltis su laistymu, o tai aš dažnai perlaistau.
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 08 21, 09:29)
stai kiek ziedeliu si ryta biggrin.gif

Designer Dress

user posted image

fantastiška
Atsakyti
manasis Designer dress lapukas (gautas iš Ainos) 3 vaikučius leidžia thumbup.gif
Atsakyti
labai grazi designer dress. o ka taip is karto tiek ziedu ir prazysta? nes pas mane tai kazkaip po truputi po truputi kol toks vainikelis susidaro. Ir is viso labai ilgai kaupiasi zydejimui, kol isleidzia ta ziedkoti kol tas pumpuras issprogsta... bet uztat paskui ilgai zydi thumbup.gif
dabar laukiu tokios zaliai zydincios bevardes ir baltos irgi neturincios vardo ax.gif
Atsakyti