Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Mamce @ 2007 08 21, 16:18)
drinks_cheers.gif

As uzvakar toki pat dziaugsma apturejau  biggrin.gif Laukiau, laukiau, akis praziurejau, o tas "mazvaikis" islindo apatinej lapo pusej, kur niekada nezvilgteldavau (as lapa be kotelio pasodinus). Tai jau kad laiminga patapau suradus ji ten...  blush2.gif

Sveikinu PATYRIMO BENDRININKĘ! biggrin.gif 4u.gif
O kaip dėl žemių "nukrapštymo"? Man tai kiek nedrąsu tuos potencialius vaikelius atkapstyti, bet gal reikia ryžtis, gal jų daugiau giliai yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 21, 18:02)
Sveikinu PATYRIMO BENDRININKĘ!  biggrin.gif  4u.gif
O kaip dėl žemių "nukrapštymo"? Man tai kiek nedrąsu tuos potencialius vaikelius atkapstyti, bet gal reikia ryžtis, gal jų daugiau giliai yra  g.gif

as tai jau zemes nukrapsciau, bet kolkas kaip ir nieko nesimato schmoll.gif
Atsakyti
Tai va, bijau, kad nebūtų kaip čiukčiai, kur vieną dieną bulves pasodina, o kitą - jau išsikasa. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš savuosius taip vadinamus užsispyrėlius , o iš tikrųjų tai gal kiek ir per giliai pasodintus , užtai ir delsia vaikuotis , labai atsargiai nuimu žemės paviršių , ir ne vienam taip padėjau išvysti dienos šviesą .Tad drasiai , ir nebijodamos tai darykite , jei jau turite įtarimų.
Atsakyti
Padirbėkite iš toliau apie augaliuką dantų krapštuku.
Kai artėsite pre paties kotelio - tada jau atsargiai piršto galiuku patikrinkite ar nesusidarė nieko kieto - taip ima formuotis lapukai.
Jie tiesiog kietesni būna - miniatiūriniai gabalėliai, kurie skiriasi nuo aplink kotelį esančios žemės.

Aš taip pradėjau tikrinti, pati "atradau dviratį", ir labai miela, kai toje "kietoje" terpėje vėliau ima žaluma kaltis smile.gif)))

Sėkmės wink.gif

Atsakyti
Rima,
dėkui, kad nešykštit patarimų ir dalijatės su mumis. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas norėtų šių sanpaulijų. Kai kurios jau sukrovusios pumpurus. Paprasčiau ir greičiau nei iš lapo. O ir man vietos padaugėtų... 4u.gif :

Ness Pink Forever
Podvenečnaja
Octavia

Rašykit į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva B.: 22 rugpjūčio 2007 - 10:33
QUOTE(Rima* @ 2007 08 21, 23:56)
Padirbėkite iš toliau apie augaliuką dantų krapštuku.

nu as irgi vakar tuo krapstuku pasidarbavau g.gif a nebusiu prisidirbus kokiu veju mastau.gif na lauksiu toliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva B. @ 2007 08 22, 11:14)
Gal kas norėtų šių sanpaulijų. Kai kurios jau sukrovusios pumpurus. Paprasčiau ir greičiau nei iš lapo. O ir man vietos padaugėtų...  4u.gif :

Ness Pink Forever
Podvenečnaja
Octavia
Rašykit į AŽ.

Bet Jūs merginos ir spartuolės...

Visos gėlės jau rezervuotos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 21, 18:02)
Sveikinu PATYRIMO BENDRININKĘ!  biggrin.gif  4u.gif
O kaip dėl žemių "nukrapštymo"? Man tai kiek nedrąsu tuos potencialius vaikelius atkapstyti, bet gal reikia ryžtis, gal jų daugiau giliai yra  g.gif

Na, as kol kas "archeologiniu kasinejimu" nesiimsiu. Rodos, negiliai pasodinau ta lapa ir augalelis ten paprastas, neveislinis, maksiminis. Ir man ne vaikiuku skaiciuje esme. Idomiausias pats procesas, kad MAN pavyko isauginti NAUJA augala bigsmile.gif Tik man klausimas iskilo: as ta lapa su vaikuciu vis dar laikau uzdengus stiklainiu. Ar ir toliau taip laikyti?

Tiesa, noriu labai padekoti Kasiopejai uz NUOSTABIA "Африканская ночь". Koks grazus ziedelis wub.gif Ir , tikrai, skiriasi nuo paprastu maksiminiu "zibuciu" biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiva B. @ 2007 08 22, 14:06)
Bet Jūs merginos ir spartuolės...

Visos gėlės jau rezervuotos.  4u.gif

As dar galvojau pasiknaisiot internete, kaip tos tavo gelytes atrodo, gal uzsisakyt, bet, kaip matau, tokiam geriui ilgai seimininku ieskot nereikia... biggrin.gif
Atsakyti
"Idomiausias pats procesas, kad MAN pavyko isauginti NAUJA augala" – pasirašau 200 procentų! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 08 22, 14:15)
"Idomiausias pats procesas, kad MAN pavyko isauginti NAUJA augala" – pasirašau 200 procentų! 4u.gif

Merginos, saulytės jūs!

Sveikinu! Pirmos baimės laiptelis įveiktas - toliau lieka tik žiedų laukti wink.gif

user posted image
Atsakyti