Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 13, 19:49)
Pas mane jie jau augo atvirai , nemėgstu aš kišti į tuos šiltmaniukus , tad manau ir tu juos taip augink , tik saugok nuo tiesioginės saulutės , nors jos paskutiniu metu mažai ir matome, 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kad tik augtų , jei ką drasiai rašyk , padėtį taisysiu ,nes vaikiukų tikrai nemažai pabiro, juk visko pasitaiko, tad sėkmės auginant , perėmus iš manęs estafetę. thumbup.gif

dar klausimas: ar atsiųstąjį lapuką be šaknelių merkti į "žalią" vandenį, (žinoma, pastovėjusį), ar virintą? Turi tai kokios reikšmės? Ar tiesa, kad indelis turi būti nepermatomas?
Atsakyti
Vandenuko nevirinu , ir merkiu tiesiai iš krano nevisai šaltą , o dėl induko merkimui , esu girdėjusi , jog geriau tamsesnis indukas , bet įsitikinau jokio skirtumo , manieji mirksta kaip matei stiklinėse kolbelėse, ir viskas puikiai šaknyjasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 13, 22:34)
Vandenuko nevirinu , ir merkiu tiesiai iš krano nevisai šaltą , o dėl induko merkimui , esu girdėjusi , jog geriau tamsesnis indukas , bet įsitikinau jokio skirtumo , manieji mirksta kaip matei stiklinėse kolbelėse, ir viskas puikiai šaknyjasi. mirksiukas.gif

Taip ir padariau. smile.gif Dabar akis pražiūrėsiu belaukdama, kol šaknelės išlįs.
Turbūt vaikiukų nelieji per viršų, jie atsigeria iš apačios, ar ne? Juk dar labai mažyčiai...
Atsakyti
na stai ir sulaukiau pirmojo red lantern zieduko biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 14 liepos 2007 - 11:48
grazus ziedukas wub.gif mirksiukas.gif pas mane dar tik mazuliukas vaikiukas Red Lantern
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2007 07 14, 12:47)
na stai ir sulaukiau pirmojo red lantern zieduko  biggrin.gif  biggrin.gif  mirksiukas.gif  wub.gif

user posted image

Sveikinu su grožiu! Kada nors ir iš mano mažyčių baikiukų, gautų iš Sigutės, išsiskleis. Tau džiugi diena...
Atsakyti
O mano Red Lantern lapukas išaugino "vienturti" vaikiuką doh.gif Mažoka blush2.gif,bet vistiek džiaugiuos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 07 14, 19:16)
O mano Red Lantern lapukas išaugino "vienturti" vaikiuką doh.gif Mažoka blush2.gif,bet vistiek džiaugiuos bigsmile.gif  wub.gif

O per kiek laiko išaugo iš lapuko? Ar ilgai laukei?
Atsakyti
Negalvokite jog tai labai greitas procesas ax.gif pamerktas lapukas greičiausiai per 10 dienų išleidžia šakneles , o tada turėtu , rašau turėtu per 3 savaites pasirodyti vaikiukkai , bet turiu ir užsispyrėliu kurie pusmetis jau žemėje ir nė krust lotuliukas.gif , o pasirodžius vaikiukams gal po mėnesio ir vėliau tenka skirstyti po vienetuką , tai va kantrybės reikia daug su jomis. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 14 liepos 2007 - 19:50
Tas tai tiesa...

Kaip ir kiekvienam augalui, sanpaulijoms galioja savi dėsniai - jos daro taip, kaip joms atrodo geriau. bigsmile.gif
Pagal taisyklę turi šaknytės pasitrodyti po 10 dienų - gal bus, o gal lauksim mėnesiuką.
Turi vaikiukai išlįsti per 6 savaites - na ir tegul turi, gal per 5 ar 8 sulapos smile.gif))

Tokios jau tos mūsų mylimos sanpaulijos wink.gif

thumbup.gif O aš vakar atskyriau visą krūvą vaikų:

Dumpling user posted image
Blue Dragon user posted image
Faded Denim user posted image
Ness Forever Pink user posted image
Rococo Viol (neranadu foto)
Atsakyti
labai Blue Dragon noreciau blush2.gif
Atsakyti
Rima *norėčiau Dumpling, Bliue Dragon ir Rococo Viol bigsmile.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Liucerna @ 2007 07 14, 20:13)
O per kiek laiko išaugo iš lapuko? Ar ilgai laukei?

Kai imerkiau lapuką užrašiau ant etikėtės pavadinimą ir datą. Tai dabar matau kad praejo ligiai 2 mėn., bet vaikiukas dar permažas kad atskirti. Manau auginant iš lapuko tikrai reikia daug kantrybės, bet ir malonumo teikia nemažiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 15 liepos 2007 - 09:23