Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos-VIII dalis

Sigute,
dėkui už nuorodą ir patarimus.
Dal būtų galima tikėtis "Metelicos" lapuko?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 07 07, 12:01)
biggrin.gif )))))))
aš orkaitėje bandžiau džiovinti, užsižiopsojau ir vos namuose gaisro nesukėliau  doh.gif
Išnešiau skubiai į balkoną su visa skardele, vėjas pagavo, įpūtė žarijytes, būtumėt mačiusios, su kokia liepsna viskas supleškėjo.

Tai gerai, kad balkone, o ne orkaitėje  lotuliukas.gif ))))

Viskas, nuo šiol geriau saugesniu - šlapiuoju būdu - džiovinsiu!  thumbup.gif

blink.gif blink.gif Ar cia tie kiminai,kur is manes gavai?Gaila,kad daugiau neturiu,mielai duociau vel,(tik si karta virimui lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2007 07 11, 13:53)
Sigute,
dėkui už nuorodą ir patarimus.
Dal būtų galima tikėtis "Metelicos" lapuko?
rolleyes.gif

Mielai , net su šaknytėmis jau , tupi vandenyje ir laukia naujos šeimininkės. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 11 liepos 2007 - 17:20
QUOTE(Sigute*** @ 2007 07 11, 18:20)
Mielai , net su šaknytėmis jau , tupi vandenyje  ir laukia naujos šeimininkės. lotuliukas.gif

Sigute, aš, Liucerna, gyvenu Kaune. Kokiu būdu galėčiau įsigyti? Dar nežinau visos tvarkos... Be galo dėkinga! Ar parašyti i az?
Atsakyti
Parašiau tau į AŽ.
Atsakyti
Noriu ir aš pasidalinti su jumis savo džiaugsmu bigsmile.gif Gavau dovanų štai tokią mažutę wub.gif
[URL= http://public.fotki....s/rubai009.html ]iš arčiau[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 11 liepos 2007 - 18:03
wow kokia grazute miniuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė @ 2007 07 09, 19:09)
Dėkoju Vėtružei už lapelius aciuks.gif

Tai tau dėkui, kad atvežei, ir dar sumokėjai doh.gif Na gal dar kokią kada galėsiu dadėt prie anų, kai paaugs.........
Atsakyti
Tai susitarsim, gal aš dar kokią turiu kokios tu neturi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 07 11, 15:28)
blink.gif  blink.gif Ar cia tie kiminai,kur is manes gavai?Gaila,kad daugiau neturiu,mielai duociau vel,(tik si karta virimui  lotuliukas.gif )

Ne, Marfa saulele, ne tie lotuliukas.gif ))))) Čia ankstesnis epizodas iš sanpaulijų epopėjos lotuliukas.gif )))))

O taviškių jau nebeliko, visi vazonėliuose arba mano namuose, arba kažkieno kito... Vaikiukų tai "privedė" wink.gif
Atsakyti
Gal kuri iš vilniečių nerėtumėt Red Lantern lapelių? Vakar krūmelį 'genėjau' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2007 07 12, 08:50)
Gal kuri iš vilniečių nerėtumėt Red Lantern lapelių? Vakar krūmelį 'genėjau'  4u.gif

kaip tik siandien laukiu prasiskleidziant pirmojo red lantern zieduko. thumbup.gif . grazuole gelyte wub.gif
Atsakyti