Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras - nešeimos zmogus...

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 10, 16:15)
Argumentas iš esmės yra niekinis, nes lygiai taip pat sėkmingai galima pasakyti, kad jei taviškis yra sukalbamas, tai dar nereiškia, kad ir visi kiti diedai tokie. Todėl nereikia visų viena liniuote matuot.


Prie ko čia argumentas? smile.gif

Juk viskas elementaru: jei vienai moteriai nesiseka su savo vyru susikalbėti, tai dar nereiškia, kad nepasiseks kitai. Todėl atmesti pokalbio naudą vien dėl to, kad kažkam nepavyko susitarti, manau, yra mažų mažiausiai neapdairu. Juolab, kad yra tokių, kam susikalbėti pasiseka. Taigi.

(užbėgant už akių: nei jūs, nei aš nežinome, ką temos autorė bandė daryti, ką kalbėjo ir ką atsakė jos vyras)
Atsakyti
QUOTE(swanseja @ 2007 07 08, 16:30)
Jis myli mane, gal netaip kaip as.

O kodėl man atrodo, kad jis myli save? g.gif O tave - tai prisiriš va, ir nereikės nervuotis, kaip daug kas sakė, nepabėgsi..

QUOTE(swanseja @ 2007 07 08, 17:46)
Suprantat man 25, manau, kad puikus laikas butu pradet viska nuo pradziu, o jei gyvent iki to laiko kol praeis meile, bijau, kad bus per velu...

smile.gif Nu nebus per vėlu. Gal kaip tik subrendęs po kojom pasimaišys, a? smile.gif Pirmiau vertinki, ar tau iš viso norisi gyventi kaip su partneriu su juo, o ne kaip su meile..

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 07 10, 11:15)
o smūgis į pačius paširdžius.

Nea, žemiau. Ir jei suabejoji tuo, reiškia tai jau visiška tragedija, o ne šiaip kažkas..
Atsakyti
oi ir aš turiu tą beda. Na pačios bėdos gal dar ir neturiu, bet ... laukiu. Turiu artimą žmogų. Jau draugystės pradžioje prisipažino, kad yra hedonistas. Kad kartą per savaitę jam "lūžt" reikia. Kad moteris myli. Sakė, kad mes abu laisvi, galim daryt ką norim. Aš neprieštaravau, nes kažkokių jausmų tam žmogui nejaučiau. Man patiko toks gyvenimas, šiandien jis, ryt gal kitas... Deja, yra kaip yra. Pamilau, jis man labai svarbus... Dirbt negaliu, pastoviai į mobiliaką žvilgčioju, ar neparašė vėl kokios žinutės. O kad jau taip nutiko, kaltas jis. Vis kartodavo "Myliu jau aš tave, zuiki" Tikiuosi, kad aš pas tave vienas. Gera man su tavim. Ir man gera, ir aš tikiuosi, bet ... Metai ir patirtis sako, kad neužteks jam manęs ... Įskaudins ... Ale, bet negaliu užbėt įvykiams už akių ... negaliu dabar visko baigt ... Tiesiog negaliu. Ką daryt, bobikės, patarkit
Atsakyti
Vajeee.. Moterie, per gerai gyveni? Ar neturi, kur savo nervų dėti, kad tik į tokius nelaimėlius dėmesį kreipi? "SMSų" lauki, ane? O yra taip realiame gyvenime, ar realiai, prie žvakių (ar kitaip) parodo, kad tave myli? Pvz., rūpinasi tavimi ne žodžiais? Tikrai rūpinasi, o ne pritempinėja iki tokio modelio?

Kai atsakysi sau į klausimus, kurių nemažai gali kilti, tada ir galvok - myliu/nemyliu. Dabar tai tik žaidimas.
Atsakyti
panašu, kad neturiu smile.gif Laukiu ir lauksiu, bent jau kol kas ... Kol kas smegenėlių nepraplaus. Žinau, kad durna esu, bet nuo tos ligos vaistų nėr. Priedo, dar turiu lakią fantaziją, kuri pakursto mane visokioms mintims. Pati irgi niekad nebuvau šventoji, bet kai sutikau jį - jokio kito man nebereikia. Nebeinu į jokius kontaktus su buvusiais "mylimaisiais", neatsakau telefonu. Viena mano pusė viską supranta, kad nieku geru čia nekvepia, bet kita ... nieko aplink nemato, užsidėjo tuos rožinius akinius ir nors tu ką... Bėda ta, kad man visuomet tik blogiukai patiko ... Reikia matyt man kančios, skausmo... Visada labai bijojau pamilt, atsivert, palaikydavau tik paviršutiniškus santykius, kad neiskaudintų, nes iki tol žiauriai su jais elgdavaus aš. Matyt atėjo ir mano eilė ... Tiesiog laukiu kiekvieną dieną, kada ta mano euforija baigsis ir prasidės pragaras. Net matau kartais kaip lipsiu sienom. Tiesiog mes pradžioje sutarėm, kad mūsų santykiai apsiribos tik tai kas abiems malonu, bet ... Kuo toliau, jaučiu, kad man iš jo reikia daugiau, tiesa, jis ir duoda daugiau nei žadėjo, bet ... Labai slidu viskas, bijau koją ne ten pastatyt. Psichologo diagnozė būtų "per žemas savęs vertinimas" smile.gif Vien žo, laukiu katastrofos.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2007 07 27, 09:22)
Visada labai bijojau pamilt, atsivert, palaikydavau tik paviršutiniškus santykius, kad neiskaudintų, nes iki tol žiauriai su jais elgdavaus aš. Matyt atėjo ir mano eilė ... Tiesiog laukiu kiekvieną dieną, kada ta mano euforija baigsis ir prasidės pragaras. Net matau kartais kaip lipsiu sienom.

O gal abu esat bailiai? (Neįžeidinėju, tik man tas žodis atrodo tiksliausias 4u.gif ). Didžioji dalis ne šeimos žmonių anksčiau ar vėliau keičia savo gyvenimo būdą - gal ir jums jau laikas suaugti... (Turiu omeny, nebūtinai judviem "susituokti ir ilgai bei laimingai gyventi", bet tiesiog nebešvaistyti gyvenimo vėjais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 27 liepos 2007 - 10:38
kad aš bailė, tai faktas, o jam jug ir taip ner blogai. Šiltas maistas, šilta lova. Manau, kad tiek kiek padaraiu dėl jo, dar niekam taip nesiaukojau. Man patinka, kad jis atviras, mėgsta kalbėtis... Bet tos jo praeities istorijos taip užšiurpina, kad užmigt negaliu. Kartais jis bando užvest tokias temas, kaip "Ką tu manai apie santuoką, ko reikia, kad ji neiširtų ?" (buvo kartą vedęs, turi dukrą) ir apskritai dažnai klausia patarimo vinu ar kitu atveju, jam svarbi mano nuomonė. Pasisako, kad jam skambino viena ar kita buvusioji, nori susibėgt. Ir iš vis man kyla klausimas, kiek laiko jam manęs pakaks ??? Mes kartu 8 mėn. Gal man paranoja???
Atsakyti
čia gal dabar ir ne į temą ax.gif, bet ka tik grįžau iš skyrelio apie horoskopus ir suderinamumą. Tai va ... jis dvynys ... O ten tiek apie juos visko prirašyta, nepastovumą, flirtus, mėtymasi nuo vieno prie kito, pažadus. Vienžo, įsivarysiu aš sau kokią ligą su tom savo graužatim.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2007 07 27, 13:35)
čia gal dabar ir ne į temą  ax.gif,  bet ka tik grįžau iš skyrelio apie horoskopus ir suderinamumą. Tai va ... jis dvynys ... O ten tiek apie juos visko prirašyta, nepastovumą, flirtus, mėtymasi nuo vieno prie kito, pažadus. Vienžo, įsivarysiu aš sau kokią ligą  su tom savo graužatim.

Tik nepradėk spręsti apie žmones iš horoskopų. Visokių dvynių yra.
Atsakyti
Bet yra tiesos.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2007 07 27, 14:04)
Bet yra tiesos.


Mano ir buvęs, ir esamas vyrai dvyniai, bet skirtingi visiškai. Pirmas mėgėjas lakstyt uodegą iškėlęs ir baliavot su draugais:girtas alc.gif , o antras - ramus žmogus, šeimos rate gerai jaučiasi, taip kad horoskopai iš tiesų ne visada atitinka. O aš taip pat dvynys, ir esu dar kitokia tongue.gif
Nereikia remtis horoskopais, tikrai schmoll.gif
Atsakyti
[Nereikia remtis horoskopais, tikrai schmoll.gif
[/quote]

Na nėra visai jau taip, kad aklai tikėčiau viskuom kas ten rašoma. Tiesiog, kai kurie dalykai sutampa.

Šiuo metu jaučiu, kad mūsų jausmai stiprėja. Ir kad kuo toliaiu, tuo labiau klimpstam viens į ktą. Matau, kad ir jis bijo to, kas vyksta, nors yra atviresnis ir tik jo iniciatyva, mes bandom isšsiaiškint kas tarp mūsų yra. Man buvo yra ir ir bus baisu būti vissiškai atvirai su savo jausmais unsure.gif Kažkaip viską aš čia baisiai supainiojau.
Tiesa, vakar apmąsčiau, kad nepasiryžčiau, su juo susilaukt vaikelio (dabar taip galvoju) verysad.gif
Atsakyti