Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(RIVIL @ 2008 10 23, 21:41)
Ar kas nors ruosiasi zvejoti ziema?

Manęs tai niekas nepriverstų sėdėti ant ledo kai yra -15 laipsnių šalčio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mes irgi lauksim pavasario smile.gif o gal dar pavyks kokį kartą nulėkti lydekų ir šiais metais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 24, 02:00)
Manęs tai niekas nepriverstų sėdėti ant ledo kai yra -15 laipsnių šalčio  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Mes irgi lauksim pavasario  smile.gif  o gal dar pavyks kokį kartą nulėkti lydekų ir šiais metais  ax.gif

Na, zvejyba ziema nera tokia ziauri, kaip pati isivaizduoji. Pirmiausia, nelabai kas vaziuoja zvejoti, jei temperatura zemiau -10, nes tada jau valas apledyja labai greitai ir eketeje tuoj pat uzsitraukia ledukas. Man teko pora kartu buti ant ledo, temp. buvo apie -6, uzuoveja, saule sviete, buvo pakankamai silta, net kailinius teko nusimesti. Ir per tuos pora kartu veidas ir rankos nudege daugiau, negu dvi savaites pabuvus prie juros. O koks buvo malonumas po zvejybos pas vietine mociute atsigerti karstos puplaiskiu arbatos!... Ir kiekviena sugauta net ir maziausia zuvyte zymiai vertingesne, negu vasara... Nezinau, kodel, bet toks liko malonus atsiminimas. Gaila, tai buvo tik viena ziema pries ...niolika metu. Be abejo, zieminei zvejybai reikalinga daug amunicijos, zvejybos priemoniu, aprangos ir ... ziemines zukles megeju kompanijos. Jeigu kam teks pabandyti, pasidalinkite ispudziais. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2008 10 26, 03:53)
Na, zvejyba ziema nera tokia ziauri, kaip pati isivaizduoji. Pirmiausia, nelabai kas vaziuoja zvejoti, jei temperatura zemiau -10, nes tada jau valas apledyja labai greitai ir eketeje tuoj pat uzsitraukia ledukas. Man teko pora kartu buti ant ledo, temp. buvo apie -6, uzuoveja, saule sviete, buvo pakankamai silta, net kailinius teko nusimesti. Ir per tuos pora kartu veidas ir rankos nudege daugiau, negu dvi savaites pabuvus prie juros. O koks buvo malonumas po zvejybos pas vietine mociute atsigerti karstos puplaiskiu arbatos!... Ir kiekviena sugauta net ir maziausia zuvyte zymiai vertingesne, negu vasara... Nezinau, kodel, bet toks liko malonus atsiminimas. Gaila, tai buvo tik viena ziema pries ...niolika metu. Be abejo, zieminei zvejybai reikalinga daug amunicijos, zvejybos priemoniu, aprangos ir ... ziemines zukles megeju kompanijos. Jeigu kam teks pabandyti, pasidalinkite ispudziais.  thumbup.gif

rolleyes.gif Kaip viliojančiai skamba. Jei tokios puikios sąlygos, tai ir aš neatsisakyčiau žiemą žvejoti.
Atsakyti
Na va, po 3-ju dienu lietaus su slapdriba siandien geras oras. Buvau upetakiu. Gavosi snipstas - upe tokia pasiutusi, verpetai ir sukuriai, taigi po keleto valandu grizau namo tuscia. Nepadejo nei jaunas menulis. verysad.gif
Atsakyti
esu zvejojus viena vieninteli karta, kazkada paauglysteje smile.gif galiu prisiekti kad ta akimirka tikrai galvojau kad kazkas uzkibo smile.gif taciau istraukus nieko ant kabliuko nebuvo blush2.gif daugiau ir nezvejojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2008 10 26, 03:53)
Na, zvejyba ziema nera tokia ziauri, kaip pati isivaizduoji. Pirmiausia, nelabai kas vaziuoja zvejoti, jei temperatura zemiau -10, nes tada jau valas apledyja labai greitai ir eketeje tuoj pat uzsitraukia ledukas. Man teko pora kartu buti ant ledo, temp. buvo apie -6, uzuoveja, saule sviete, buvo pakankamai silta, net kailinius teko nusimesti. Ir per tuos pora kartu veidas ir rankos nudege daugiau, negu dvi savaites pabuvus prie juros. O koks buvo malonumas po zvejybos pas vietine mociute atsigerti karstos puplaiskiu arbatos!... Ir kiekviena sugauta net ir maziausia zuvyte zymiai vertingesne, negu vasara... Nezinau, kodel, bet toks liko malonus atsiminimas. Gaila, tai buvo tik viena ziema pries ...niolika metu. Be abejo, zieminei zvejybai reikalinga daug amunicijos, zvejybos priemoniu, aprangos ir ... ziemines zukles megeju kompanijos. Jeigu kam teks pabandyti, pasidalinkite ispudziais.  thumbup.gif

Retai kada pasitaiko toks superinis oras - vėjo nėra, saulutė šviečia, nesninga, nepusto ir pan. verysad.gif Todėl žiemą niekada ir nežvejojam, nes orai dažniausiai būna kraupūs. Kadangi gyvenu prie jūros, tai pas mus pastoviai vėjai siaučia, o ypač rudenį ir žiemą... Ramių ir gražių dienų būna labai labai mažai unsure.gif Aš geriau palauksiu pavasario tongue.gif o žiemą pasimėgausiu kitais užsiėmimais ir pomėgiais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2008 10 30, 23:23)
esu zvejojus viena vieninteli karta, kazkada paauglysteje smile.gif galiu prisiekti kad ta akimirka tikrai galvojau kad kazkas uzkibo smile.gif taciau istraukus nieko ant kabliuko nebuvo  blush2.gif  daugiau ir nezvejojau smile.gif

O gal nereiktų nuleisti rankų po pirmo karto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atejo ruduo... Zvarbu ir lyja... Visai nesinori kur nors vaziuoti. Tikriausiai sitas skyrelis atsigaus pavasari. Jeigu teks kur pazvejoti, susitiksime cia ir anksciau. O kol kas linkiu visoms siltai perziemavoti 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2008 11 16, 18:46)
Atejo ruduo... Zvarbu ir lyja... Visai nesinori kur nors vaziuoti. Tikriausiai sitas skyrelis atsigaus pavasari. Jeigu teks kur pazvejoti, susitiksime cia ir anksciau. O kol kas linkiu visoms siltai perziemavoti  4u.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū už linkėjimus 4u.gif Taip, aš irgi manau, kad atsigaus kai sušils oras.
Atsakyti
Sveikutės visos 4u.gif

Su pirmu sniegeliu 4u.gif

Mes užpraeitą savaitgalį buvom Rusnės kanaluose, bet nepagavom nieko, po to paaiškėjo, kad ne ta diena buvo kibimui - slėgis labai krito, o vakare audra prasidėjo, tai neužtaikėm ant kibimo dienos doh.gif Bet jaučiu, kad dar kokį kartą šiais metais nuvažiuosim ten smile.gif tik va jau žvejoti galima maximum kokias 3 valandas, nes po to jau nebejauti nei rankų nei kojų doh.gif
Atsakyti
O as jau antra savaite sedziu namie ir laukiu, kada upeliuke nustos suktis verpetai. Pora dienu lyg ir nurimsta, o po to uzeina lietus ir vel viskas is naujo. Prisipirkau visokiu pribambasu - ir waderius su kuriais vos ne i Arkties okeana gali listi, ir batu, su kuriais gali braidyti ir t.t. , bet kai "mano" upeliukas visa laika verpetuoja, tai i ji nera ko net bandyti listi. Rezultatas bus nulinis. Sedziu dantis sukandusi ir vaidinu, kad man zvejyba nerupi. O pati ziuriu oru prognoze - ir nieko gero - vel zada slapdriba, reiskia, kad reikes dar savaitei atideti zvejyba. Na, ka daryti, lauksiu... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIVIL: 20 lapkričio 2008 - 06:45
O gal kuri buvot Baltijos Jūroje menkių žvejoti? Mes oraganizuojamės kitam savaitgaliui, jei nebus didelio vėjo. Bet dabar galvoju gal moteriškėm per drąsu plaukti į jūra 8 val. g.gif Gal paleisti vienus vyrukus? Gal kuri esate išbandžiusi šį malonumą?
Atsakyti
QUOTE(kershyte @ 2008 11 20, 14:26)
O gal kuri buvot Baltijos Jūroje menkių žvejoti? Mes oraganizuojamės kitam savaitgaliui, jei nebus didelio vėjo. Bet dabar galvoju gal moteriškėm per drąsu plaukti į jūra 8 val.  g.gif Gal paleisti vienus vyrukus? Gal kuri esate išbandžiusi šį malonumą?

Aš nesu bandžiusi smile.gif būtų visai įdomu, bet jaučiu, kad aš nesveikai sušalčiau jūroje doh.gif tai gal reiktų palaukti pavasario biggrin.gif juk pavasarį irgi plaukia į jūrą g.gif
Atsakyti