QUOTE(RIVIL @ 2008 10 26, 03:53)
Na, zvejyba ziema nera tokia ziauri, kaip pati isivaizduoji. Pirmiausia, nelabai kas vaziuoja zvejoti, jei temperatura zemiau -10, nes tada jau valas apledyja labai greitai ir eketeje tuoj pat uzsitraukia ledukas. Man teko pora kartu buti ant ledo, temp. buvo apie -6, uzuoveja, saule sviete, buvo pakankamai silta, net kailinius teko nusimesti. Ir per tuos pora kartu veidas ir rankos nudege daugiau, negu dvi savaites pabuvus prie juros. O koks buvo malonumas po zvejybos pas vietine mociute atsigerti karstos puplaiskiu arbatos!... Ir kiekviena sugauta net ir maziausia zuvyte zymiai vertingesne, negu vasara... Nezinau, kodel, bet toks liko malonus atsiminimas. Gaila, tai buvo tik viena ziema pries ...niolika metu. Be abejo, zieminei zvejybai reikalinga daug amunicijos, zvejybos priemoniu, aprangos ir ... ziemines zukles megeju kompanijos. Jeigu kam teks pabandyti, pasidalinkite ispudziais.
Retai kada pasitaiko toks superinis oras - vėjo nėra, saulutė šviečia, nesninga, nepusto ir pan.

Todėl žiemą niekada ir nežvejojam, nes orai dažniausiai būna kraupūs. Kadangi gyvenu prie jūros, tai pas mus pastoviai vėjai siaučia, o ypač rudenį ir žiemą... Ramių ir gražių dienų būna labai labai mažai

Aš geriau palauksiu pavasario

o žiemą pasimėgausiu kitais užsiėmimais ir pomėgiais
Papildyta:
QUOTE(baltasis_ilgaausis @ 2008 10 30, 23:23)
esu zvejojus viena vieninteli karta, kazkada paauglysteje

galiu prisiekti kad ta akimirka tikrai galvojau kad kazkas uzkibo

taciau istraukus nieko ant kabliuko nebuvo

daugiau ir nezvejojau
O gal nereiktų nuleisti rankų po pirmo karto