Ogho,sveikos mamytes - nemaniau, kad ir toks forumu skyrelis yra
As ir esu praktikuojanti meskeriotoja. Atvarykite pavasari ant Palangos tilto pleksniu patraukti, vot cia tai smagumelis- ir svaru, ir zuvvis gera.

QUOTE(lsimute @ 2009 03 25, 15:14)
Ogho,sveikos mamytes - nemaniau, kad ir toks forumu skyrelis yra
As ir esu praktikuojanti meskeriotoja. Atvarykite pavasari ant Palangos tilto pleksniu patraukti, vot cia tai smagumelis- ir svaru, ir zuvvis gera.

Jau daba lyg kaip ir pavasaris

Pasiemi skanestu-kreveciu, na tik atlaidintu, isluksteni ir mauni ant kabluko, tada uzsimoji per tilta, pasiziuri, kad bespoksanciuju nebutu ir jiems nekliutu, ir paleidi savo uztaisa i jura. Zvejojama dugnine, su keliais kabliais - apie geguzes menesi, po to dar pareina vejazuves, o cia tai zuvis, tikra egzotika. Trauki it lydekas
Nors tiesa sakant, lydzio dar savo gyvenime nesugavau,buvau spiningu uzkabinusi,bet nepavyko i kranta partempti

Nors tiesa sakant, lydzio dar savo gyvenime nesugavau,buvau spiningu uzkabinusi,bet nepavyko i kranta partempti
QUOTE(lsimute @ 2009 03 25, 16:44)
Pasiemi skanestu-kreveciu, na tik atlaidintu, isluksteni ir mauni ant kabluko, tada uzsimoji per tilta, pasiziuri, kad bespoksanciuju nebutu ir jiems nekliutu, ir paleidi savo uztaisa i jura. Zvejojama dugnine, su keliais kabliais - apie geguzes menesi, po to dar pareina vejazuves, o cia tai zuvis, tikra egzotika. Trauki it lydekas

Žinosim

O vejažuves aš esu traukusi netoli Palangos

Na gal ir taip,jega didesne ir zaidimas, azartas...nezinau. O kur tos vejazuves eina dar? Papasakok, prasau

QUOTE(lsimute @ 2009 03 25, 23:37)
Na gal ir taip,jega didesne ir zaidimas, azartas...nezinau. O kur tos vejazuves eina dar? Papasakok, prasau 

Mes tai tik prie Palangos (Nemirsetoj) buvom, o daugiau kaip ir nežinau

na ir temą radau
net nežinojau,kad tokią čia įmanoma atrasti
aš dar tik ruošiuosi apmamėti, tačiau žvejoju nuo tada, kai pirmą kart įstengiau pakelti spiningą
per tiek metų tapau aistringa lydekų :medžiotoja"
šiuo džiaugsmu užkrėčiau ir savo vyrą
nors jam kantrybės tiek neužtenka kiek man
būna kartais ir šiaip vasarą su plūdinuke pasėdim ant ežero kranto ar guminukėj
žiemą tai aš nea
bijau nušalti viską kas brangu
o jūroj pažvejoti, tai norėėėėčiau

aš dar tik ruošiuosi apmamėti, tačiau žvejoju nuo tada, kai pirmą kart įstengiau pakelti spiningą

Tai galesime kada ant tilto pazvejoti drauge visos - ne uz kalnu jau ir pavasariskas oras
O kada ir i gamta prie kokio ezero ar upes palekti...juk visada smagiau buryje, o ypac po zvejybos

O kada ir i gamta prie kokio ezero ar upes palekti...juk visada smagiau buryje, o ypac po zvejybos

QUOTE(Eagle78 @ 2009 03 31, 13:58)
na ir temą radau
net nežinojau,kad tokią čia įmanoma atrasti
per tiek metų tapau aistringa lydekų :medžiotoja"
šiuo džiaugsmu užkrėčiau ir savo vyrą
nors jam kantrybės tiek neužtenka kiek man
būna kartais ir šiaip vasarą su plūdinuke pasėdim ant ežero kranto ar guminukėj
žiemą tai aš nea
bijau nušalti viską kas brangu

Sveika prisijungusi

QUOTE(lsimute @ 2009 03 31, 15:28)
Tai galesime kada ant tilto pazvejoti drauge visos - ne uz kalnu jau ir pavasariskas oras

O iš kur mergytės esat

Šauni idėja susitikti visoms vienoj vietoj pažvejoti

Siandien pirma karta isvaziavau zvejoti. Pries tai pora kartu buvau "zvalgyboje", bet upeliukas buvo kaip paseles, labai pakiles vanduo. O siandien nuostabus oras, visi kalendoriai rodo, kad turi kibti, tai nulekiau keletai valandeliu uzmesti meskere. Trys kibimai - trys upetakiai - du vaivorykstiniai, vienas rudasis. Visi apie 300 gr. Malonumas - zveriskas. Mobilu buvau palikusi masinoje, tai nenufotografavau. Sekanti karta (tikiuosi - kita savaite) mobulus bus prie manes ir, jei pasiseks, bus foto.
SEZONAS PRASIDEJO!!!
SEZONAS PRASIDEJO!!!
QUOTE(RIVIL @ 2009 03 31, 22:55)
Siandien pirma karta isvaziavau zvejoti. Pries tai pora kartu buvau "zvalgyboje", bet upeliukas buvo kaip paseles, labai pakiles vanduo. O siandien nuostabus oras, visi kalendoriai rodo, kad turi kibti, tai nulekiau keletai valandeliu uzmesti meskere. Trys kibimai - trys upetakiai - du vaivorykstiniai, vienas rudasis. Visi apie 300 gr. Malonumas - zveriskas. Mobilu buvau palikusi masinoje, tai nenufotografavau. Sekanti karta (tikiuosi - kita savaite) mobulus bus prie manes ir, jei pasiseks, bus foto.
SEZONAS PRASIDEJO!!!
SEZONAS PRASIDEJO!!!
Vo bana

Tai kita kart imesk foto butinai. O tu viena vaziuoji ar su kompanija? Kuriam regione tavo upelis?

Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 03 31, 15:24)
Sveika prisijungusi
Tai gal šiek tiek daugiau papasakosi kokį didžiausią laimikį esi ištraukusi, kur jūsų mėgstamos žvejybos vietelės, gal fotkių idėsi ir pan.
O iš kur mergytės esat
? Aš tai iš Klaipėdos

O iš kur mergytės esat

As is Palangos

Tai kas turit kokiu ideju? Man tai su tais vaivorykstiniais patiko, LT nesu zvejojusi, tik Turkijoje,bet ten lieva zvejyba ant teslos su "botagais" , kibimas iki tam tikros valandos ir kai sviecia i vandeni saule - nesvietiskas, bet ner to kaifo kaip gaudyti "laukines" zuvis

Laukiam pasiulymu ir norinciu
QUOTE(RIVIL @ 2009 03 31, 23:55)
SEZONAS PRASIDEJO!!!
SEZONAS PRASIDEJO!!!
Lauksim foto

Manasis jau vakar irgi užsiminė, kad visai jau neblogai būtų nulėkti kur užmesti meškerytes ir atidaryti sezoną