Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

Ogho,sveikos mamytes - nemaniau, kad ir toks forumu skyrelis yra biggrin.gif As ir esu praktikuojanti meskeriotoja. Atvarykite pavasari ant Palangos tilto pleksniu patraukti, vot cia tai smagumelis- ir svaru, ir zuvvis gera.
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 03 25, 15:14)
Ogho,sveikos mamytes - nemaniau, kad ir toks forumu skyrelis yra biggrin.gif As ir esu praktikuojanti meskeriotoja. Atvarykite pavasari ant Palangos tilto pleksniu patraukti, vot cia tai smagumelis-  ir svaru, ir zuvvis gera.

Jau daba lyg kaip ir pavasaris rolleyes.gif bet už lango tai panašiau į žiemą doh.gif Kada tiksliau kokį mėnesį ten tos plekšnytės pasirodo bigsmile.gif o kaip jas reikia gaudyti rolleyes.gif
Atsakyti
Pasiemi skanestu-kreveciu, na tik atlaidintu, isluksteni ir mauni ant kabluko, tada uzsimoji per tilta, pasiziuri, kad bespoksanciuju nebutu ir jiems nekliutu, ir paleidi savo uztaisa i jura. Zvejojama dugnine, su keliais kabliais - apie geguzes menesi, po to dar pareina vejazuves, o cia tai zuvis, tikra egzotika. Trauki it lydekas doh.gif
Nors tiesa sakant, lydzio dar savo gyvenime nesugavau,buvau spiningu uzkabinusi,bet nepavyko i kranta partempti
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 03 25, 16:44)
Pasiemi skanestu-kreveciu, na tik atlaidintu, isluksteni ir mauni ant kabluko, tada uzsimoji per tilta, pasiziuri, kad bespoksanciuju nebutu ir jiems nekliutu, ir paleidi savo uztaisa i jura. Zvejojama dugnine, su keliais kabliais - apie geguzes menesi, po to dar pareina vejazuves, o cia tai zuvis, tikra egzotika. Trauki it lydekas  doh.gif
Nors tiesa sakant, lydzio dar savo gyvenime nesugavau,buvau spiningu uzkabinusi,bet nepavyko i kranta partempti

Žinosim thumbup.gif

O vejažuves aš esu traukusi netoli Palangos drinks_cheers.gif smagi žvejybos forma thumbup.gif nors lydekos man labiau prie širdies ir negalėčiau sakyti, kad tas pats traukti vejažuvę ir lydeką schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Na gal ir taip,jega didesne ir zaidimas, azartas...nezinau. O kur tos vejazuves eina dar? Papasakok, prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 03 25, 23:37)
Na gal ir taip,jega didesne ir zaidimas, azartas...nezinau. O kur tos vejazuves eina dar? Papasakok, prasau  ax.gif

Mes tai tik prie Palangos (Nemirsetoj) buvom, o daugiau kaip ir nežinau ax.gif
Atsakyti
na ir temą radau thumbup.gif net nežinojau,kad tokią čia įmanoma atrasti smile.gif thumbup.gif
aš dar tik ruošiuosi apmamėti, tačiau žvejoju nuo tada, kai pirmą kart įstengiau pakelti spiningą ax.gif per tiek metų tapau aistringa lydekų :medžiotoja" smile.gif šiuo džiaugsmu užkrėčiau ir savo vyrą bigsmile.gif nors jam kantrybės tiek neužtenka kiek man smile.gif būna kartais ir šiaip vasarą su plūdinuke pasėdim ant ežero kranto ar guminukėj smile.gif žiemą tai aš nea schmoll.gif bijau nušalti viską kas brangu blush2.gif
o jūroj pažvejoti, tai norėėėėčiau thumbup.gif
Atsakyti
Tai galesime kada ant tilto pazvejoti drauge visos - ne uz kalnu jau ir pavasariskas oras

vacation4.gif

O kada ir i gamta prie kokio ezero ar upes palekti...juk visada smagiau buryje, o ypac po zvejybos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2009 03 31, 13:58)
na ir temą radau  thumbup.gif net nežinojau,kad tokią čia įmanoma atrasti smile.gif  thumbup.gif
aš dar tik ruošiuosi apmamėti, tačiau žvejoju nuo tada, kai pirmą kart įstengiau pakelti spiningą  ax.gif per tiek metų tapau aistringa lydekų :medžiotoja" smile.gif šiuo džiaugsmu užkrėčiau ir savo vyrą  bigsmile.gif nors jam kantrybės tiek neužtenka kiek man smile.gif būna kartais ir šiaip  vasarą su plūdinuke pasėdim ant ežero kranto ar guminukėj smile.gif žiemą tai aš nea  schmoll.gif bijau nušalti viską kas brangu  blush2.gif
o jūroj pažvejoti, tai norėėėėčiau  thumbup.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Tai gal šiek tiek daugiau papasakosi kokį didžiausią laimikį esi ištraukusi, kur jūsų mėgstamos žvejybos vietelės, gal fotkių idėsi ir pan. bigsmile.gif

QUOTE(lsimute @ 2009 03 31, 15:28)
Tai galesime kada ant tilto pazvejoti drauge visos - ne uz kalnu jau ir pavasariskas oras 

vacation4.gif

O kada ir i gamta prie kokio ezero ar upes palekti...juk visada smagiau buryje, o ypac po zvejybos  rolleyes.gif

O iš kur mergytės esat ax.gif ? Aš tai iš Klaipėdos smile.gif

Šauni idėja susitikti visoms vienoj vietoj pažvejoti drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 31 kovo 2009 - 15:25
Siandien pirma karta isvaziavau zvejoti. Pries tai pora kartu buvau "zvalgyboje", bet upeliukas buvo kaip paseles, labai pakiles vanduo. O siandien nuostabus oras, visi kalendoriai rodo, kad turi kibti, tai nulekiau keletai valandeliu uzmesti meskere. Trys kibimai - trys upetakiai - du vaivorykstiniai, vienas rudasis. Visi apie 300 gr. Malonumas - zveriskas. Mobilu buvau palikusi masinoje, tai nenufotografavau. Sekanti karta (tikiuosi - kita savaite) mobulus bus prie manes ir, jei pasiseks, bus foto.
SEZONAS PRASIDEJO!!!
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2009 03 31, 22:55)
Siandien pirma karta isvaziavau zvejoti. Pries tai pora kartu buvau "zvalgyboje", bet upeliukas buvo kaip paseles, labai pakiles vanduo. O siandien nuostabus oras, visi kalendoriai rodo, kad turi kibti, tai nulekiau keletai valandeliu uzmesti meskere. Trys kibimai - trys upetakiai - du vaivorykstiniai, vienas rudasis. Visi apie 300 gr. Malonumas - zveriskas. Mobilu buvau palikusi masinoje, tai nenufotografavau. Sekanti karta (tikiuosi - kita savaite) mobulus bus prie manes ir, jei pasiseks, bus foto.
SEZONAS PRASIDEJO!!!

Vo bana drinks_cheers.gif
Tai kita kart imesk foto butinai. O tu viena vaziuoji ar su kompanija? Kuriam regione tavo upelis? blush2.gif Ar toli mums iki taves, mes tai V.Lietuva
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 03 31, 15:24)
Sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif  Tai gal šiek tiek daugiau papasakosi kokį didžiausią laimikį esi ištraukusi, kur jūsų mėgstamos žvejybos vietelės, gal fotkių idėsi ir pan.  bigsmile.gif
O iš kur mergytės esat  ax.gif ? Aš tai iš Klaipėdos  smile.gif

Šauni idėja susitikti visoms vienoj vietoj pažvejoti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

As is Palangos angel.gif assa.gif
Tai kas turit kokiu ideju? Man tai su tais vaivorykstiniais patiko, LT nesu zvejojusi, tik Turkijoje,bet ten lieva zvejyba ant teslos su "botagais" , kibimas iki tam tikros valandos ir kai sviecia i vandeni saule - nesvietiskas, bet ner to kaifo kaip gaudyti "laukines" zuvis biggrin.gif
Laukiam pasiulymu ir norinciu
Atsakyti
QUOTE(RIVIL @ 2009 03 31, 23:55)
SEZONAS PRASIDEJO!!!

Lauksim foto bigsmile.gif

Manasis jau vakar irgi užsiminė, kad visai jau neblogai būtų nulėkti kur užmesti meškerytes ir atidaryti sezoną biggrin.gif tai gal šausim link Nemuno pusės pro Šilutę į kanaliukus lydekaičių cool.gif tik įdomu kada prasideda nerštas šių "žvėrelių", kad nepapult po to kur nereikia ir kada nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 01 balandžio 2009 - 13:49