QUOTE(lsimute @ 2009 03 31, 15:28)
Tai galesime kada ant tilto pazvejoti drauge visos - ne uz kalnu jau ir pavasariskas oras
O kada ir i gamta prie kokio ezero ar upes palekti...juk visada smagiau buryje, o ypac po zvejybos
nius ir
žvejybinti su kompanija smagiau

bent jau kai nekimba -yr kas anekdotus papasakoja
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 03 31, 16:24)
Sveika prisijungusi

Tai gal šiek tiek daugiau papasakosi kokį didžiausią laimikį esi ištraukusi, kur jūsų mėgstamos žvejybos vietelės, gal fotkių idėsi ir pan.
niu aš pagavus su spiningu Nemuno deltoj 5kg starkį, o mėgiamiausioj vietoj, pietų Lietuvoj esančiam ežere- panašaus svorio lydeką
O iš kur mergytės esat

? Aš tai iš Klaipėdos
niu - ašei, iš Vilniaus

bet gi - šiais laikais - transportas visagalis
ar iš visų LT kraštelių suvažiuosma? - kažiiii.. bet gi pabandyti tiksliai galim

bent jau į pajūrį (darbiniais reikalais) tai bent kartą į mėnesį apsilankau

galėtumėm pasiderinti "palieznoje s prijatnym"

pamokytumėte žvejinti jūrinėmis sąlygomis

kai tik ruošitės žvejinti (su alum ar beeee) prašom į až

bandysiu MB "priderinti" kompanijai
bo aš tai žvejoju, tačiau nevairuoju
Papildyta:
QUOTE(RIVIL @ 2009 03 31, 23:55)
Siandien pirma karta isvaziavau zvejoti. Pries tai pora kartu buvau "zvalgyboje", bet upeliukas buvo kaip paseles, labai pakiles vanduo. O siandien nuostabus oras, visi kalendoriai rodo, kad turi kibti, tai nulekiau keletai valandeliu uzmesti meskere. Trys kibimai - trys upetakiai - du vaivorykstiniai, vienas rudasis. Visi apie 300 gr. Malonumas - zveriskas. Mobilu buvau palikusi masinoje, tai nenufotografavau. Sekanti karta (tikiuosi - kita savaite) mobulus bus prie manes ir, jei pasiseks, bus foto.
SEZONAS PRASIDEJO!!!
niuuus a kur photo???

ir kuuuur čia reik tept slides,-tpfu meškeres?? jei aplink Vilnių tai dar ir pati nusigausiu, ale jei toliaus - tai reiks MB viliot

gal šašlais kokiais?
Papildyta:
QUOTE(lsimute @ 2009 04 02, 15:09)
Tai dabar isvis nieko beveik negalima gaudyti, iki 20 d. tai tikrai: jokiu lydeku, karsiu... A po to jau "kliovo" tokio nebebuna...
niu nesakykite

lydekų pats
kaifas dar būna vėliau

vo tik vietas reik žinoti

o visos kitos "baltos" žuvytės tai kimba ir be sezono (ale čia irgi galioja viskas apie "vietas")

kur pati žvejini?
aš dažniausiai lydekas P.Lietuvoj - Veisiejo ež., (pastaruoju metu irgi dažnai) š.r.LT Labanoro girioj, ežerioke... nius arba baltą žuvytę su plūdinuke - bet kur

vis dar svajoju jūroj pažvejinti

norėtųsi kadu su kokia kompanija

bo viena nedrįstu

p.s. reiktų turbūt ir kažką "specifinio" įgyti