Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(*monikute* @ 2009 04 07, 15:09)
aha rūkyti karšiai yra  thumbup.gif  O jūs patys turite rūkyklą, ar vežate kur nors  ax.gif ?

Mes neturime, vezame i kaima...nemanau, kad kurorte ir galima tureti, nors kas cia zin, jei kaimynams nekenkia ax.gif
A ka jus begaudot?
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 07, 16:22)
Mes neturime, vezame i kaima...nemanau, kad kurorte ir galima tureti, nors kas cia zin, jei kaimynams nekenkia  ax.gif 
A ka jus begaudot?

Kol kas dabar nieko rolleyes.gif reikės palaukti neršto galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 03 31, 15:28)
Tai galesime kada ant tilto pazvejoti drauge visos - ne uz kalnu jau ir pavasariskas oras  vacation4.gif
O kada ir i gamta prie kokio ezero ar upes palekti...juk visada smagiau buryje, o ypac po zvejybos  rolleyes.gif

nius ir žvejybinti su kompanija smagiau smile.gif bent jau kai nekimba -yr kas anekdotus papasakoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 03 31, 16:24)
Sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif  Tai gal šiek tiek daugiau papasakosi kokį didžiausią laimikį esi ištraukusi, kur jūsų mėgstamos žvejybos vietelės, gal fotkių idėsi ir pan.  bigsmile.gif

niu aš pagavus su spiningu Nemuno deltoj 5kg starkį, o mėgiamiausioj vietoj, pietų Lietuvoj esančiam ežere- panašaus svorio lydeką ax.gif
O iš kur mergytės esat  ax.gif ? Aš tai iš Klaipėdos  smile.gif

niu - ašei, iš Vilniaus bigsmile.gif bet gi - šiais laikais - transportas visagalis thumbup.gif
Šauni idėja susitikti visoms vienoj vietoj pažvejoti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

ar iš visų LT kraštelių suvažiuosma? - kažiiii.. bet gi pabandyti tiksliai galim bigsmile.gif bent jau į pajūrį (darbiniais reikalais) tai bent kartą į mėnesį apsilankau ax.gif galėtumėm pasiderinti "palieznoje s prijatnym" smile.gif pamokytumėte žvejinti jūrinėmis sąlygomis wink.gif
kai tik ruošitės žvejinti (su alum ar beeee) prašom į až wink.gif bandysiu MB "priderinti" kompanijai bigsmile.gif bo aš tai žvejoju, tačiau nevairuoju schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(RIVIL @ 2009 03 31, 23:55)
Siandien pirma karta isvaziavau zvejoti. Pries tai pora kartu buvau "zvalgyboje", bet upeliukas buvo kaip paseles, labai pakiles vanduo. O siandien nuostabus oras, visi kalendoriai rodo, kad turi kibti, tai nulekiau keletai valandeliu uzmesti meskere. Trys kibimai - trys upetakiai - du vaivorykstiniai, vienas rudasis. Visi apie 300 gr. Malonumas - zveriskas. Mobilu buvau palikusi masinoje, tai nenufotografavau. Sekanti karta (tikiuosi - kita savaite) mobulus bus prie manes ir, jei pasiseks, bus foto.
SEZONAS PRASIDEJO!!!

niuuus a kur photo??? ax.gif ir kuuuur čia reik tept slides,-tpfu meškeres?? jei aplink Vilnių tai dar ir pati nusigausiu, ale jei toliaus - tai reiks MB viliot ax.gif gal šašlais kokiais? drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(lsimute @ 2009 04 02, 15:09)
Tai dabar isvis nieko beveik negalima gaudyti, iki 20 d. tai tikrai: jokiu lydeku, karsiu... A po to jau "kliovo" tokio nebebuna...

niu nesakykite 4u.gif lydekų pats kaifas dar būna vėliau wink.gif vo tik vietas reik žinoti wink.gif tongue.gif o visos kitos "baltos" žuvytės tai kimba ir be sezono (ale čia irgi galioja viskas apie "vietas") smile.gif
kur pati žvejini?
aš dažniausiai lydekas P.Lietuvoj - Veisiejo ež., (pastaruoju metu irgi dažnai) š.r.LT Labanoro girioj, ežerioke... nius arba baltą žuvytę su plūdinuke - bet kur smile.gif vis dar svajoju jūroj pažvejinti wink.gif norėtųsi kadu su kokia kompanija wink.gif bo viena nedrįstu blush2.gif p.s. reiktų turbūt ir kažką "specifinio" įgyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle78 @ 2009 04 08, 00:24)
nius ir žvejybinti su kompanija smagiau smile.gif bent jau kai nekimba -yr kas anekdotus papasakoja ax.gif
vis dar svajoju jūroj pažvejinti wink.gif norėtųsi kadu su kokia kompanija wink.gif bo viena nedrįstu  blush2.gif p.s. reiktų turbūt ir kažką "specifinio" įgyti wink.gif

[COLOR=purple]Ale tamstai ziuriu nesimiega?
Na kas del zvejybos specifikos juroje nieko as tau nepasakysiu, kaip sakant ten nieko blatno smile.gif
Siaip as nesu jau tokia mandra kad mokeciau pati meskere susirinkti, as i zvejyba vykstu "ant gatavo" ir si pomegi pereemiau is savo vyro, tad nesu jau tokia ase.
O jusiskiai cia ziuriu daugumos vyrai negaudo??? varot vienos?
Atsakyti
as irgi kartais palaikau brangiausiajam kompanija, uzmauna man slieka, o tlolaiu pati jau susitvarkau.. ai dar zuvi nuima tai toks is manes zvejys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 08, 13:23)
Ale tamstai ziuriu nesimiega?

hmm.. g.gif beveik kasdien panašiai guluosi ax.gif
Na kas del zvejybos specifikos juroje nieko as tau nepasakysiu, kaip sakant ten nieko blatno smile.gif
Siaip as nesu jau tokia mandra kad mokeciau pati meskere susirinkti, as i zvejyba vykstu "ant gatavo" ir si pomegi pereemiau is savo vyro, tad nesu jau tokia ase.

aš tai ir meškerę/spiningą pati susirenku (ir dar vyrui surenku) rolleyes.gif ir dar visus masalus susikabinu pati tongue.gif ir net leidimais žvejybai pasirūpinu ax.gif vo mano vyras, tai ant "gatavos" žvejybos-mėgėjas doh.gif sliekus jam tik spėk kabinti doh.gif bet užtat jo žuvienė virta ant laužo - neįkainojama thumbup.gif aš tokios nemoku schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eagle78: 08 balandžio 2009 - 23:32
[COLOR=purple]Ale tamstai ziuriu nesimiega?

Neee maniškis irgi užkietėjęs žvejys bigsmile.gif jis mane ir moko visko kaip reikia žvejoti smile.gif

Eagle78 kaip tu čia taip viską pati sugebėjai išmokti be vyro pagalbos bigsmile.gif

Aš tai galvoju reiktų kokį kartą prisiruošti su laivu išvykti į jūrą pažvejoti rolleyes.gif įdomu kiek tas kainuoja g.gif

O šiaip mano svajonė pažvejoti kur nors Skandinavijos ar Rusijos kraštuose blush2.gif
Atsakyti
[quote=*monikute*,2009 04 09, 07:31]

Aš tai galvoju reiktų kokį kartą prisiruošti su laivu išvykti į jūrą pažvejoti rolleyes.gif įdomu kiek tas kainuoja g.gif

Na nepigus malonumas, maniskis pries kokius pora metu rudeni plauke menkiu zvejoti, tai priveze pusio saldiklio, kliovas buvo nerealus, bet tai buvo labai sunki zvejyba kaip vyrui, o moteriai manau isvis nepagal jegas...na bet db vel noretu, pasiilgo jau jurliges ir menkiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 09, 13:41)

Na nepigus malonumas, maniskis pries kokius pora metu rudeni plauke menkiu zvejoti, tai priveze pusio saldiklio, kliovas buvo nerealus, bet tai buvo labai sunki zvejyba kaip vyrui, o moteriai manau isvis nepagal jegas...na bet db vel noretu, pasiilgo jau jurliges ir menkiu  doh.gif

O kiek maždaug kainuoja g.gif
Atsakyti
Kiek db net nezinau, bet pries kelis metus apie 200 Lt zmogui, viskas priklauso nuo to kiek toli plauksi nuo kranto ir kiek chebros susirinks. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 20, 23:08)
Kiek db net nezinau, bet pries kelis metus apie 200 Lt zmogui, viskas priklauso nuo to kiek toli plauksi nuo kranto ir kiek chebros susirinks.  unsure.gif

O gal kokius kontaktus turi g.gif būt iš tikrųjų labai smagu pamėginti nors kartą gyvenime ir jūroje pažvejoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 04 22, 09:03)
O gal kokius kontaktus turi  g.gif  būt iš tikrųjų labai smagu pamėginti nors kartą gyvenime ir jūroje pažvejoti  ax.gif

schmoll.gif neee, mat paradoksas, jei negirdejai, kad tas laivas ar kaip jis ten vadinasi "Juru liutas" Klaipedoje prisisvartaves nuskendo. O buten juo ir plauke, ir kontaktus dr ligi siol turim,bet... pasieskok gal kur forumuose,net nezinau...jei suzinociau - pranesiu, arba tai padaryk tu wink.gif O tu pati zadi plaukti juron?
Beje gal ka pagaudet gero per savaitgali? Mes jau valgem dziovinta zuvike savaitgali, kuria pries tai susigavom (kuojos, raudes...) Niam niam
Atsakyti