Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

QUOTE(lsimute @ 2009 04 22, 15:23)
schmoll.gif  neee, mat paradoksas, jei negirdejai, kad tas laivas ar kaip jis ten vadinasi "Juru liutas" Klaipedoje prisisvartaves nuskendo. O buten juo ir plauke, ir kontaktus dr ligi siol turim,bet... pasieskok gal kur forumuose,net nezinau...jei suzinociau - pranesiu, arba tai padaryk tu wink.gif O tu pati zadi plaukti juron?
Beje gal ka pagaudet gero per savaitgali? Mes jau valgem dziovinta zuvike savaitgali, kuria pries tai susigavom (kuojos, raudes...) Niam niam

Kol kas dar nevažiavom niekur, bet gal pavyks šį savaitgalį kur palėkti jei oras geras bus bigsmile.gif labai norėčiau į kanaliukus prie Nemuno blush2.gif

O laimikių fotkių neturi bigsmile.gif ?
Atsakyti
quote=*monikute*,2009 04 22, 14:33]Kol kas dar nevažiavom niekur, bet gal pavyks šį savaitgalį kur palėkti jei oras geras bus  bigsmile.gif  labai norėčiau į kanaliukus prie Nemuno  blush2.gif

O laimikių fotkių neturi  bigsmile.gif ?
[/quote]

Ne, kazkaip tokiu smulkzuviu nefotkiname....galiu jei nori menkiu imesti,siaip del idomumo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lsimute: 22 balandžio 2009 - 15:10
QUOTE(lsimute @ 2009 04 22, 16:01)
Ne, kazkaip tokiu smulkzuviu nefotkiname....galiu jei nori menkiu imesti,siaip del idomumo

Kas čia per klausimas blink.gif doh.gif tai aišku, kad mesk bigsmile.gif ir kuo greičiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Na kiek gal didoka fotke man cia isimete, nelabai spece siam reikale esu,bandysiu mazesne ikelti user posted image
Papildyta:
Na vat,o db nevisai matosi kas toje dezeje,gerai - nebegadinu eterio daugiau smile.gif
Atsakyti
Ogo kokie laimikiai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai čia iš jūrinės žvejybos?

PS.: O per kur keli foto?
Atsakyti
Foto
Papildyta:
Jooo, laimikiai nerealus, o ir zuvies skonis. Nepalyginsi su saldyta maximine menke is Kinijos. Cia valgai ir gali pirstus apsilaizyti, o is galvu ir peleku labai skani, netgi labai - žuvienė. Tik vat, gaila,kad neix nebevaro į jūrą, aišku ir sunkmetis daro savo, o ir sveikatos tam reikia mirksiukas.gif
O fotkes keliau per www.part.lt kad ne nezinau daugiau nieko schmoll.gif
Atsakyti
Jeigu turi gmailo paštą pabandyk programėlę "picasa" ax.gif super programa thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, nu nesu as nereali manjake (nes dabar ir laiko nelabai yra) bet zvejyba, vienas is mano pomegiu thumbup.gif

Labai gundausi jurine zvejyba isbandyt kartu su MB ax.gif Bet truputi bijau mazu laivu ir banguojancios juros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 04 23, 09:31)
Sveikutes, nu nesu as nereali manjake (nes dabar ir laiko nelabai yra) bet zvejyba, vienas is mano pomegiu  thumbup.gif 

Labai gundausi jurine zvejyba isbandyt kartu su MB  ax.gif  Bet truputi bijau mazu laivu ir banguojancios juros  doh.gif

Sveika 4u.gif

Prašom papasakoti daugiau apie žvejybas, apie pagautus laimikius, kur žvejojate bigsmile.gif

Man po Isimutes pasakojimo, kad nuskendo laivas kažkaip jau baisoka pasidarė unsure.gif nežinau ar vis dar jau taip labai noriu aš į tą jūrą plaukti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 04 09, 08:31)
Neee maniškis irgi užkietėjęs žvejys  bigsmile.gif  jis mane ir moko visko kaip reikia žvejoti  smile.gif

tai tau pasisekė thumbup.gif ir vyras, ir žvejys-mokytojas viename wink.gif

Eagle78 kaip tu čia taip viską pati sugebėjai išmokti be vyro pagalbos  bigsmile.gif

ax.gif mano tėvai (abu) irgi kiek atsimenu, vis su spiningu vasaromis būdavo smile.gif tai matyt nuo vaikystės tas azartas žvejybai "įaugo" į smegenis smile.gif
O šiaip mano svajonė pažvejoti kur nors Skandinavijos ar Rusijos kraštuose  blush2.gif

Skandinavija ir mane traukia... vis pasvajoju g.gif ale gal kadu ir išsipildys smile.gif
Atsakyti
Tik kad ten salta rolleyes.gif man smagu, kai oras geras
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 23, 11:00)
Tik kad ten salta  rolleyes.gif  man smagu, kai oras geras

Bet juk ten ne visada šalta g.gif ax.gif
Atsakyti