Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

Straipsnis

Cia kam idomu apie nuskendusi laiva, kuriuo MB plauke menkikiu unsure.gif
Atsakyti
Isvarom savaitgaliui i zvejyba tongue.gif tongue.gif tongue.gif taip kad gal bus pirmadieni ir ziniu g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

gal kas žinot kaip plekšnės ant tilto, ar jau eina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2009 04 27, 15:05)
sveikos  4u.gif

gal kas žinot kaip plekšnės ant tilto, ar jau eina? ax.gif

Tai pleksnes istisus metus gi eina, tik dydis nuo sezono keiciasi. Dabar yra laukiama vejazuviu...ant dienu turetu pareiti
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 04 22, 10:03)
O gal kokius kontaktus turi  g.gif  būt iš tikrųjų labai smagu pamėginti nors kartą gyvenime ir jūroje pažvejoti  ax.gif

Labas, matau domites menkiu zvejyba. Na galiu truputi painformuoti: laivas kainuoja 1000-1200 lt.jei 10 zmoniu - dalinkit pacios ir nelabai priklauso ar 5 jurmyles nuo kranto ar 15 smile.gif Jei aisq toliau linkRusijos sienos, tada brangiau (bet ten menkes didesnes kimba). Problema viena : kam problemnos su juros liga (o ja serga apie 50-60 % isplaukianciu), teks pasikankint jei bus bangavimas. i kranta nieks neplukdys, nes uz laiva vistiek reiks moket pilna kaina. Jei reikia kontaktu galiu suteikt info. Rasykit ar i az ar cia. Na nei zvyno, nei.... jeika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 27, 15:59)
Tai pleksnes istisus metus gi eina, tik dydis nuo sezono keiciasi. Dabar yra laukiama vejazuviu...ant dienu turetu pareiti

didziausias kliovas buna balandi - geguze tongue.gif norisi ir didesniu, rukomu pagaut ax.gif tai ir idomu ar jau ant tilto palangos atejo ax.gif
o vejazuves mums schmoll.gif del egzotikos tai nieko, bet skonio jos neypatingo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2009 04 27, 18:46)
didziausias kliovas buna balandi - geguze  tongue.gif norisi ir didesniu, rukomu pagaut  ax.gif  tai ir idomu ar jau ant tilto palangos atejo  ax.gif
o vejazuves mums  schmoll.gif del egzotikos tai nieko, bet skonio jos neypatingo  unsure.gif

Del skonio ir vaizdo sutinku drinks_cheers.gif ne vienam gali bjauriai susirodyti, bet vat trukti - tai smagumelis cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2009 04 27, 17:30)
Labas, matau domites menkiu zvejyba. Na galiu truputi painformuoti: laivas kainuoja 1000-1200 lt.jei 10 zmoniu - dalinkit pacios ir nelabai priklauso ar 5 jurmyles nuo kranto ar 15 smile.gif Jei aisq toliau linkRusijos sienos, tada brangiau (bet ten menkes didesnes kimba).  Problema viena : kam problemnos su juros liga (o ja serga apie 50-60 % isplaukianciu), teks pasikankint jei bus bangavimas. i kranta nieks neplukdys, nes uz laiva vistiek reiks moket pilna kaina. Jei reikia kontaktu galiu suteikt info. Rasykit ar i az ar cia. Na nei zvyno, nei.... jeika  biggrin.gif

Na tas ati taip, sakau priklauso nuo to kiek toli plauki ir kaina. MB plauke prie Rusijos sienos, menkiu dydis nerealus, mazasias net bande i dugna atidauzyti, kad nereiktu meskeres vynioti be reikalo, o laukti kol uzkibs didesne rolleyes.gif Taip kad verta pamastyti, ar truputi brangiau, ar ...
Beje, kada geriausias menkiu kliovas?
Atsakyti
Sveiki, zvejai! Imetu kelias foto is savaitgalio isvykos i karpyna. Pagavom tik viena ax.gif ale nebloga, beveik 6 kg
user posted image

user posted image

user posted image

Ale zuviene kokia skani drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes lydekaičių buvom,vyro draugas iškart istrauke poros kg,aš nieko 4u.gif o vyras kokiu tryjų šimtų gramų.Šį vel lekiam,bet gal su dugninem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karlaila @ 2009 04 28, 15:29)
Mes lydekaičių buvom,vyro draugas iškart istrauke poros kg,aš nieko 4u.gif o  vyras kokiu tryjų šimtų gramų.Šį vel lekiam,bet gal su dugninem smile.gif

O kur vaziuojat, jei nepaslaptis? Kiek man zinoma db berods draudimas dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 28, 17:35)
O kur vaziuojat, jei nepaslaptis? Kiek man zinoma db berods draudimas dar yra  g.gif

Ne,lydekas jau galima,nui 20dienos smile.gif Oj net nzn,cia uz Vilniaus,paberzes ir poros kaimu smile.gif Gerai kimba:)
Atsakyti
QUOTE(lsimute @ 2009 04 28, 14:35)
Sveiki, zvejai! Imetu kelias foto is savaitgalio isvykos i karpyna. Pagavom tik viena  ax.gif  ale nebloga, beveik 6 kg

Oj koks nerealus laimikis bigsmile.gif thumbup.gif mes su SB vis bandom sumedžioti kokį panašų karpį jau turbūt kokius 3 metus, bet nepavyksta doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Karlaila @ 2009 04 28, 16:29)
Mes lydekaičių buvom,vyro draugas iškart istrauke poros kg,aš nieko 4u.gif o  vyras kokiu tryjų šimtų gramų.Šį vel lekiam,bet gal su dugninem smile.gif

O ką jūs gaudysit su dugninėm g.gif ax.gif ?

Mes taip pat buvom lydekaičių medžioklėje smile.gif MB pagavo vieną kilograminę, o man buvo užkibusi, bet nesugebėjau "įkelt" į valtį doh.gif nuėjo atgal į kanalą ji man biggrin.gif buvom netoli Rusnės kanaliukuose, gaudėm iš valtelės su spiningais. Kliovas tai palyginus labai geras buvo thumbup.gif bet dabar lydekaitės labiau linkusios ant gyvos žuvelės kibti, nei ant kokių guminukų ar mepsiukų ax.gif Norėčiau ir šį savaitgalį palėkti ten pat bigsmile.gif tikiuosi, kad MB darbas nesumaišys to padaryti biggrin.gif
Atsakyti