Įkraunama...
Įkraunama...

Reaktyvinis artritas

Rittule, kur gi pradingote?!Kaip sveikatėlė?! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 11 16, 17:36)
Rittule, kur gi pradingote?!Kaip sveikatėlė?!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sveikos 4u.gif
buvau ilgam pradingus ax.gif
bijau girtis,bet man pagerejo blush2.gif
nutraukiau vaistu gerima,tik va,su vilnonem kojinem nesiskiriu.bijau kojas persalti.
Atsakyti
Sveikutes,
ieskau ivairios informacijos, nes jauciu panasiu simptomu turiu ir as. Pries menesi istino kojos per ciurnas, veliau ir iki keliu patinimas atejo. Skausmas darosi nepakeliamas. Apsilankiau pas angiochirurga, pasake, kad viskas svaru ir itaria umini sanariu uzdegimas, poliartrita. Dar paminejo, kad tai ngali butu infektinis artritas, pirma karta girdziu toki, tai plaukai siausiasi.
Gal galit mane apsviesti kokius tyrimus daro nustatyti siai ligai?
Rytoj keliauju i Santariskes pas reumatologa, ziuresim ka sakys. Siandien is lovos vos islipau, kaip ne su savom kojom jauciuosi. Man ir rankas truputi skauda, tiksliau plastakas.

Atsakyti
QUOTE(dotiokyte @ 2007 08 26, 18:49)
Aš turiu lėtinį tonzilitą- jis gali duoti tokius dalykus, bet reumatologai mano,kad man ne nuo to, nes tuo metu gerklė buvo rami, o ir sirgau angina rimtai gal tik vaikystėje g.gif . Bet jau kaip atsibodo man tokia mano būsena! verysad.gif

itariu man kazkas panasaus gali buti unsure.gif tonziles isbrinkusios, daugiau nei menesi is kosuliu neissikapstau. Buvo stipriai 1 rankos didydis pirstas istines, skauda 1 sanariuka unsure.gif sugeriau 2 antibiotiku kursus...
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif norejau paklausti del.tableciu ar jus juntete kokius nors negalavimus nuo tableciu? Geriu sulfasalazina, medroli ir celebrexa apie 3 sav. Beveik kiekviena diena jauciuosi silpnai, pakilo pulsas siuo metu 120k per min, pykina, svaigsta galva. Gali but kad man netinka sie vaistai?
Atsakyti
QUOTE(karinita @ 2015 10 20, 14:58)
Sveikos merginos smile.gif norejau paklausti del.tableciu ar jus juntete kokius nors negalavimus nuo tableciu? Geriu sulfasalazina, medroli ir celebrexa apie 3 sav. Beveik kiekviena diena jauciuosi silpnai, pakilo pulsas siuo metu 120k per min, pykina, svaigsta galva. Gali but kad man netinka sie vaistai?

As irgi geriu sulfasalazina, silpna buvo, pykinino labai, svaigo galva, kad net mastyt negalejau, bet si busena budavo ir irgi sulfasalazino. Dabar geriau.
Atsakyti