Įkraunama...
Įkraunama...

Reaktyvinis artritas

kaip matau musu ratelis pleciasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2007 08 28, 14:34)
kaip matau musu ratelis pleciasi g.gif

Labutis,- pliačiasi biggrin.gif . Susimislijau, kad man reiktų pašalinti tonziles g.gif . Ale, kaip bijau. scare.gif. Nesu pakanti sitam jausmui- kai krapštomasi mano burnoj verysad.gif .
Atsakyti
Savanoriskai pasiryzti operuotis sunku blink.gif daug lengviau butu jei kas lieptu,ar ne? doh.gif
Atsakyti
Kas be ko biggrin.gif .Šiandien jaučiuos visai neblogai,negeriu net vaistų nuo skausmo,tad ir mintys apie oper.nusislinko toliau rolleyes.gif .
Atsakyti
smagu girdeti,kad jauciates geriau.man siuo metu irgi pagerejimas ax.gif
Atsakyti
Sveiki, šiandien buvau pas loristus,- diagnozė tvirta: toziles reikia šalinti schmoll.gif .
Dar reiktų pasidaryti vieną kraujo tyrimą, kuris parodo, kad šis sukėlėjas yra organizme ir jeigu jis bus rastas, tuomet jau reiks šalinti unsure.gif .Kadangi dirbu šioj srity (tik su vaikais),matau jų kančias. Oi, kokia aš depresuota... verysad.gif verysad.gif verysad.gif .
Atsakyti
Laikykites blink.gif
bet gal po to sanariu bukle pageretu?
laukiam kraujo testo rezultatu g.gif
Atsakyti
auuuuuuuuuuuu
kur gi jus dingot?
kaip kraujo tyrimai?
Atsakyti
Labutis, atsiprašau, tik šiandien apsilankiau forume blush2.gif . Daug laiko tenka praleisti darbe, o ten kompo neturiu. Namie kompą okupavęs yra brangusis su savo torentais ir t.t. Kompas, kai būna įjungtos tos programos, nesuka beveik visai, tad negadinau sau nuotaikos,nesibariau su juo ax.gif . O ir nieko naujo negaliu apie savo problemą pasakyt. Laukiu, kol pradėsiu daugiau dirbti naktimis, tuomet daugiau laiko turėsiu dienos metu, tada ir šliaušiu pas savo gydytoją- pasidarysiu kraujo tyrimus. O savijauta stabili - skausmas sąnariuos yra: dieną mažiau, o kitą daugiau. Bet, kad nebūtų visiškai, taip nebūna. Ryju tabletes ir tik tiek. O kaip jusų reikalai? smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Reaktyviniu artritu susirgau kai buvau gal 15m, dabar man jau 25 ax.gif Liga atsirado kaip gripo komplikacija - viena diena pradejo tinti ir pasidare nelanksti viena koja, po poros ir abi (kelio sanariai). Pagulde i ligonine, savaite gavau vaistu i vena ir i raumeni.Pirma trauma - priaugau apie 10kg svorio, antra - buvo uzdrausta bet kokia fizine veikla. Vazinejau po sanatorijas, gydziausi pati. Labai padejo klevo lapu ir ir medaus kompresai. Sanatorijoje taike visokia terapija:masaza,purvo vonias, elektro-porvo vonias, manksta. Siaip mums imanomas ir rekomenduojamas vienas sportas - tai sportas vandenyje. Skausmas susijes su atmosferos slegio kitimu (nujauciu lietu biggrin.gif ). Pagrindinis vaistas - draugas - Ibuprofenas (Ibumetinas ir pan).
Kasdienybeje - kuo maziau ant koju, tuo geriau. Bet as ismokau susidraugauti su skausmu - gal pripratau ir tiesiog i ji nebekreipiu demesio, nes kitaip kartai pasiust galima. Baisiausias atvejis jei pritumi ir sanarys uzstringa. Viena syki teko gerti stiprius nuskausminamus kad ji galeciau istiesti.
Del tu tableciu su gliukozaminu- bent man jos nelabai padejo....Gal jos sukurtos vyresniems, nezinau (vartojau butent tas minetas "amerikietiskas").
Galeciau pasakoti ir pasakoti, bet manau pacios viska patirsit ir susidraugausit su liga.
Beje, kas del persalimu - susirgus buvo pazeista sirdis, ty viena dalis kuri atsakinga uz imuniteta, todel privalau vengti visokiu "skersapucio", kitaip persalimas - garantuotas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritta @ 2007 08 03, 12:29)
dar norejau paklaust,gal laikoties kokios dietos?pvz.kokiu produktu vengti,ar panasiai? g.gif
ar tepalu tepat skaudamas vietas?

Atsakyti
QUOTE(sanarys @ 2007 10 14, 18:08)

Specialios dietos nesilaikau(stengiuos maitintis sveikai), o tepalus- ismeginau ir nusivyliau: nepadeda . Jauciu pagerejima, o kartais ir visai nebloga savijauta tik vartodama nesteroidinius priesuzdegiminius vaistus rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(Hip @ 2007 10 14, 09:01)
Sveikos

Reaktyviniu artritu susirgau kai buvau gal 15m, dabar man jau 25 ax.gif  Liga atsirado kaip gripo komplikacija - viena diena pradejo tinti ir pasidare nelanksti viena koja, po poros ir abi (kelio sanariai). Pagulde i ligonine, savaite gavau vaistu i vena ir i raumeni.Pirma trauma - priaugau apie 10kg svorio, antra - buvo uzdrausta bet kokia fizine veikla.  Vazinejau po sanatorijas, gydziausi pati. Labai padejo klevo lapu ir ir medaus kompresai. Sanatorijoje taike visokia terapija:masaza,purvo vonias, elektro-porvo vonias, manksta. Siaip mums imanomas ir rekomenduojamas vienas sportas - tai sportas vandenyje. Skausmas susijes su atmosferos slegio kitimu (nujauciu lietu  biggrin.gif  ). Pagrindinis vaistas - draugas - Ibuprofenas (Ibumetinas ir pan).
Kasdienybeje - kuo maziau ant koju, tuo geriau. Bet as ismokau susidraugauti su skausmu - gal pripratau ir tiesiog i ji nebekreipiu demesio, nes kitaip kartai pasiust galima. Baisiausias atvejis jei pritumi ir sanarys uzstringa. Viena syki teko gerti stiprius nuskausminamus kad ji galeciau istiesti.
Del tu tableciu su gliukozaminu- bent man jos nelabai padejo....Gal jos sukurtos vyresniems, nezinau (vartojau butent tas minetas "amerikietiskas").
Galeciau pasakoti ir pasakoti, bet manau pacios viska patirsit ir susidraugausit su liga.
Beje, kas del persalimu - susirgus buvo pazeista sirdis, ty viena dalis kuri atsakinga uz imuniteta, todel privalau vengti visokiu "skersapucio", kitaip persalimas - garantuotas ax.gif

Del skersveju- tai tikra teisybe g.gif . Tuo isitikinau galutinai. Vakar dienos metu gavau gera doze skerspucio, vakare jau sunkiai judejau, o siandien ryte vos pakilau is lovos. Susileidus Voltarena, savijauta kiek pagerejo, bent jau judu bigsmile.gif . Nesakiau, kad man tos "amerikoniskos" tabletes padejo. Vartojau ir tiek, kaip patare reumatologe. Realu pagerejima jauciu tik vartodama NVNU. Kol kas pasalinio poveikio dar nepajutau, skrandis nei inkstai nestreikuoja, tfu,tfu,tfu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dotiokyte: 30 spalio 2007 - 11:07