Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

Na man po dvieju gimdymu buvo sunkoka su tuo tustinimusi.Po pirmo buvau zalia dalykuose po gimdymo,tai isketejau kazkaip.O po antro tai gimdymo namuose kazkokias zvakutes dave ir viskas buvo liuks,o po trecio isvis nebuvo tokios problemos,tai nustebau,nes buvau jau pasiruosus vargams ant klozeto g.gif
Atsakyti
Jokiu problemu netureju thumbup.gif
Atsakyti
man tik 2 savaiytes po gimdymo sunkiau buvo,o paskui kaip ir iki nestuke.gif
Atsakyti
as po gimdymo pirma karta tustinausi tik su spec zvakute, kuria dave ligoninej... veliau dar pora kartu su mikrolax klizmute...po kokiu dvieju savaiciu pati, bet su tokiais skausmais, kad neduok dieve doh.gif
Atsakyti
man padejo žvakutės hemorol thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kedute: 16 sausio 2007 - 03:25
pirma savaite gal buvo sunku tustintis doh.gif o velaiu viskas stojo i vietas. ax.gif

-------------------------------
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Man sunku buvo tik pirmą savaitę, po to viskas atsistatė į vietas rolleyes.gif
Atsakyti
man neskauda, bet tiesiog nekakoju...kartais, kas 3 dienas gal taip nedaug...
pirmom dienom kai namo gryzau, pirmam kakinimas tai toks ziaurus... po to ir hemorojus atsirado...
Atsakyti
Po gimdymo pirmas dvi savaites buvo sunkiau, nes po siuvimo normaliai atsisėst negalėjau, o dabar kaip ir normaliai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
As po gimdymo kokias dvi savaites sunkiai sekesi tustintis,buvo kaip per gimdyma biggrin.gif .Padejo mikrolax klizmutes.
Atsakyti
buvo labai sunku kokius 2 menesius, ziaurus skausmas buvo paskui visa diena, bet paskui susitvarke viskas thumbup.gif
Atsakyti
pirmas nuejimasi tualeta oi oi oi blink.gif baisiau kaip per gimdymą blink.gif blink.gif
Atsakyti