pasigimdziau pries du men ir cia kazkada uzkietejo viduriai taip kad net miegoti negalejau is skausmo, tai nusipirkau klizmute, bet nuo to laiko matyt ten kas truko tustinuosi su krauju, tai nuejus i vaistine paprasiau ko nors nuo hemarojaus dave arbatos hemorol, tai isgeriau, tai mano mazius prareke, gal patenka i piena ta arbata, nes ir man pakankamai skaudejo pilva raize, tai daugiau negersiu, eisiu kokiu zvakuciu nusipirkti, nes man baisu su tuo kraujavimu, kad paskui dar kas neprisimestu.
Iki gimdymo neturejau jokiu problemu su viduriais ir tustinimusi,bet po gimdymo
prasidejo uzkietejimai.Sako vienoms vienaip vidurius patvarko gimdymas ,kitoms kitaip
.Tai va as is tu kurioms po gimdymo atsiranda viduriu uzkietejimas.Gerai tik ,kad nera taip blogai ir apseinu be vaistu

Sveikutes,mergaites,
Skaitau ir mastau apie savo problemos eiga...Pirmus kartus naudojau klizmutes (tas mazutese tubelese),gryzus namo prasidejo tikrosios kancios wc.Kiekvienas kartas buvo tarsi antras gimdymas,po puse valandos..ir su didziausiais skausmais,drebuliais ir pan.Po didziuliu patangu,iplysus tiesiajai zarnai padarydavau...po to, kartais tekdavo net i dusa eit,nes kunas budavo visas slapias nuo prakaito.Pries gimdyma turejau viena venini mazgeli,o po atsirado ir antras ,tik dar didesnis.Tarp ju ir ant ju susidare iplysos.Tad kas kart kakojant plyzdavo tiesiosios zarnos isange vis is naujo ir is naujo.Vienu metu turejau net 4 iplesas.Nubegusi i vaistine nusipirkau bisakolio zvakuciu.Cia situacija pasitaise,bet zaizdu neisgyde.Vistiek skaudejo nezmoniskai.Isbandziau kazkoki tepala spec. hemorojui gydyti.uz 40 lt.Ir jokiu rezultatu.Galiausiai ispabandziau bepanten tepala(pagalvojau,jei tinka speneliu zaizdoms gydyti,kodel gali siknai netikt?)Ir liux
jei i tulika neidavau 3 dienas viskas puikiai sugydavo.Bepanten-tikras atradimas.Stengiausi ir kad giliau patepti.Taip dienos prasviesejo,taciau reikejo kazkaip vidurius minkstinti.Ta padaryt buvo sunku,nes maitinau vaikeli,o dar alergija pieno produktam turejom(siaip jogurtas labai gerai viduriams),negalejau nieko ir raudonos spalvos produktu valgyt.Tad bananai ir melionai buvo issigelbejimas.Paskui gyd.skyre magnio,nuo koju diegliu ir
nuovargio.Magni isgerus ryte pries valgi-labai minkstina vidurius.Tikra laime
Ir vaikui gerai ir man.
Taigi ryte geriau magni miltukais(atrodo desporalis vadinasi,su siltu vandeniu ne taip rugstu),po to vaisiu porcija.stengiausi daug vandens gert.Taip vargais negalais beveik issikapanojau.Dabar padarau be problemu,visos isorines zaizdos sugijo ir neskauda.Taciau mazgeliai liko ir kakutis kartais buna su krauju.Reiks pas gydytoja vistiek eit.Nors taip nesinori su tokiu reikalu eit.
Apie visas tokias bedas galima pasiskaityti www.hemorojus.com
Sekmes visom kencianciom
Skaitau ir mastau apie savo problemos eiga...Pirmus kartus naudojau klizmutes (tas mazutese tubelese),gryzus namo prasidejo tikrosios kancios wc.Kiekvienas kartas buvo tarsi antras gimdymas,po puse valandos..ir su didziausiais skausmais,drebuliais ir pan.Po didziuliu patangu,iplysus tiesiajai zarnai padarydavau...po to, kartais tekdavo net i dusa eit,nes kunas budavo visas slapias nuo prakaito.Pries gimdyma turejau viena venini mazgeli,o po atsirado ir antras ,tik dar didesnis.Tarp ju ir ant ju susidare iplysos.Tad kas kart kakojant plyzdavo tiesiosios zarnos isange vis is naujo ir is naujo.Vienu metu turejau net 4 iplesas.Nubegusi i vaistine nusipirkau bisakolio zvakuciu.Cia situacija pasitaise,bet zaizdu neisgyde.Vistiek skaudejo nezmoniskai.Isbandziau kazkoki tepala spec. hemorojui gydyti.uz 40 lt.Ir jokiu rezultatu.Galiausiai ispabandziau bepanten tepala(pagalvojau,jei tinka speneliu zaizdoms gydyti,kodel gali siknai netikt?)Ir liux

nuovargio.Magni isgerus ryte pries valgi-labai minkstina vidurius.Tikra laime

Taigi ryte geriau magni miltukais(atrodo desporalis vadinasi,su siltu vandeniu ne taip rugstu),po to vaisiu porcija.stengiausi daug vandens gert.Taip vargais negalais beveik issikapanojau.Dabar padarau be problemu,visos isorines zaizdos sugijo ir neskauda.Taciau mazgeliai liko ir kakutis kartais buna su krauju.Reiks pas gydytoja vistiek eit.Nors taip nesinori su tokiu reikalu eit.

Apie visas tokias bedas galima pasiskaityti www.hemorojus.com
Sekmes visom kencianciom

Sveikos
Kaip maitinancios maytes tvarkosi su sia beda?man su kiekvienu isejimu nemazai kraujo buna.Mityba ziuriu kruopos sriubos ir t.t langvas maistas ir nors tu ka vis tas pats
Buvo ir pries nestuma sita beda, bet budavo geri vaistus Detrolex vartoji liuosujancius ir apgyja o ka dabar daryti,kai maitini kritimi?
Kaip maitinancios maytes tvarkosi su sia beda?man su kiekvienu isejimu nemazai kraujo buna.Mityba ziuriu kruopos sriubos ir t.t langvas maistas ir nors tu ka vis tas pats

Labukas
Pas mane taip pat po gimdymo atsirado viduriu uzkietejimas,skausmas su krauju,tik kraujo nedaug budavo,bet praejus 2men viskas susitvarke savaime,dziaugiuosi jog nereikejo naudoti vaistu....as valgiau daug dziovintu vaisu,gal jie padejo
Linkiu,kad ir jum greit praeitu
Pas mane taip pat po gimdymo atsirado viduriu uzkietejimas,skausmas su krauju,tik kraujo nedaug budavo,bet praejus 2men viskas susitvarke savaime,dziaugiuosi jog nereikejo naudoti vaistu....as valgiau daug dziovintu vaisu,gal jie padejo

Linkiu,kad ir jum greit praeitu

Oij turiu ir as sita problemyte
tik va kazkaip baisoka pas ta proktologa keliauti
nu nemaloni procedura manu butu
bet jei ir toliau tesis tas kraujavimas manau reikes vistiek eiti. nors ir dare cz bet kol gimdziau (bandziau gimdyt) pati turbut ir pasidare viskas, nors per nestuma viskas ciki buvo
bet manau reikia kokiu zvakuciu pavartoti
nu bet kiek esu girdejus sako reikia atsargiai su tuo kraujavimu nes lengvai nukraujuojama

o as kvailute nesuprantu is kur tas kraujas
galvojau, kad vis gimda valosi, tik kazkaip keistai, kad tik po tustinimosi (laaabai skausmingo) kraujuoja
Vadinasi ir as turiu tokia pacia beda kaip ir daugelis cia

Sveikutes, noriu ir as pasidalint savo patirtim. Pries gimdyma del labai padidejusio svorio, priaugau 20 kg, atsirado hemarojus. As kaip ir daugelis pasiskaiciau forume kad padeda zvakutes ir nusipirkau hemopatines zvakutes hemorol, taciau jos nepadejo ir kitas rytas man prasidejo su diziuliu skausmu, tada nusipirkau tepaliuka lidoposterin kuris ir skausma mazina, taciau man skausmas nemazejo o didejo, jau ne tik sedet nebegalejau bet ir gulet, vyras liepe nedelsiant vaziuot pas gydytoja. Mano ginekologe patare gerti ciclo3forte ir dar nusiunte pas proktologa, tai jis lygiai tuos pacius vaistus israse. Jau kita diena pajutau palengvejima ir su kiekviena diena vis geryn ir geryn ejosi. Dabar po gimdymo atsirado viduriu uzketejimas ir bijau kad neatsinaujintu hemarojus
maistas tikrai geras, bet su viduriais kaskas negerai. Vaistinei nusipirkau toky sirupa duphalac, tinkantis ir zindancioms, bet vistiek baisu del vaiko, ju pilvukai juk tokie jautrus oioioi....
jei katra atras gera buda atstatyti vidurius rasykit

jei katra atras gera buda atstatyti vidurius rasykit

Sveikos koleges
Paskutiniais nestumo menesiais islindo hemorojus
gydziausi zvakutem, bei gydytoja israse venoruton tableciu. Siaip taip isgyvenau, tiesa vartojau vidurius laisvinancias rabarbaru saknu tabletes
o po gimdymo,prasidejo kosmaras, i wc iseidavau i savaite 2 kartus, kurie prilygdavo gimdymui. Sedema verkiau balsu jau
nusipirkau dupholac sirupo, daug kainavo, bet nieko nepadejo
tiesa, kraujuojanti subiniuka gydziau hemoral zvakutem, tepiau bepanthenu. Kol atradau lepicol
ryte atsikelus isgeriu, tai ramiausiai kas dien pasitustinu, o ir iplesos uzgijo
Bet jei tik neisgeriu, vel tas pats. Niu jau kai baigsiu savo karalaiti maitint, reiks imtis kazkokiu priemoniu viduriuku tvarkymui

Paskutiniais nestumo menesiais islindo hemorojus

o po gimdymo,prasidejo kosmaras, i wc iseidavau i savaite 2 kartus, kurie prilygdavo gimdymui. Sedema verkiau balsu jau

Oj taip ir man tuštinantis buvo kraujas pasirodęs, tai nudžiugino kad tai hemorojus
bet paskui viskas praėjo savaimė

QUOTE(Corny @ 2008 11 21, 14:48)
Sveikos
Buvo ir pries nestuma sita beda, bet budavo geri vaistus Detrolex vartoji liuosujancius ir apgyja o ka dabar daryti,kai maitini kritimi?

yra vaistuku ir maitinancioms, man irgi buvo tokiu problemu po gimdymo, dabar nepamenu tikslaus pavadinimo, bet vaistinej turetu patrti