Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

Oi pirma karta kai ejau slapintis, tai nieko nepavyko ax.gif, sesute vis galva kiso i tualeta ir klause "ar jau" smile.gif
Atsakyti
as problemu neturejau,po cezario padare klizma,nors baisiai nenorejau,kita karta tai nesileisiu ir viskas,seseles man aiskino,kad man geriau bus,jausiuosi laisviau,o as ir taip gerai jauciausi,niekas man viduriu nepute,nebuvo jokiu problemu.Slapinantis liepe visa laika su indu vandeni pilti,truputi nepatogu,bet iseidavo,tikrai "svariau" jausdavausi.Jei kam siutos tarpvietes,tai pilantis vandeniu tikriausiai taip negrauzia g.gif
Atsakyti
Gimdziau pries 3 savaites ir man irgi siuvo unsure.gif
Is pradziu buvo labai sunku slapintis bet praejo uztat dabar turiu tustinimosi problemu, kuriu niekad neturejau doh.gif dar gal kuri nors turi patirties ir gali patarti zvakes ar tepala koki nes man skauda "toje vietoje", o pas gydytojus visai neturiu laiko nueiti, tai kenciu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nastiushka* @ 2008 08 01, 18:38)
Gimdziau pries 3 savaites ir man irgi siuvo  unsure.gif
Is pradziu buvo labai sunku slapintis bet praejo uztat dabar turiu tustinimosi problemu, kuriu niekad neturejau  doh.gif dar gal kuri nors turi patirties ir gali patarti zvakes ar tepala koki nes man skauda "toje vietoje", o pas gydytojus visai neturiu laiko nueiti, tai kenciu... verysad.gif

Gerk "Duphalac", valgyk daug salotu lapu ir naudok "Doloproct" zvakutes. Viskas, kad ir kaip bebutu ziauru, tikrai susitvarkys. Tos zvakutes parduodamos be recepto, kainuoja apie 28lt. Dukart dienoje. Pakuoteje 10 zvakuciu. Jokie homeopatiniai ale "Hemorol" nepadejo.
Atsakyti
Pamenu po pirmo gimdymo,taip sunku ir skaudu buvo slapintis nes buvo pora siuliu,grauzdavo ir panasiai,brr,kai prisimenu.Su dideliu reikalu ir,apskritai esu is tu zmoniu kur negali atlikt didelio reikalo svetimoj vietoj schmoll.gif Po antro gimdymo nebuvo dideliu problemu su salpinimusi,bet didelis neisejo.Pasakiau sesutei,kai vykau namo dave kazkokiu vaistuku,bet grizus namo,kaip mat lekaiu ant puodo biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą vaikiuką kai gimdžiau tai apie tuštinimasi po gimdymo žinojau kaip apie siauba kažkokį ..Maniau, kad gimdau antrą kartą ..ir verkiau ir .. verysad.gif

tai dabar..pagimdžius antrą, tūrėjau jau nusipirkusi vaistinėje klizmučių kelias thumbup.gif
Nekentėkite mergaitės o būtinai jų isigykite..
Nežinau, pora jų sunaudojau o paskui neprireikė..Viskas gerai jau buvo... ax.gif
Atsakyti
man tai labai MIKROLAX padejo thumbup.gif nes po ligonines, 3 dienas buvau rimtai tualete nebuvus, po siuvimo baime baisi buvo, kad viskas plys rolleyes.gif poto viskas susistvarke, grizo i savas vezias mirksiukas.gif
Atsakyti
ko tik nedariau blush2.gif kazkiek geriau,bet va jau pusantru metu praejo ir visiskai nesusitvarke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2008 07 04, 21:43)
yra dar tokios rabarbaru saknu tabletes,jos kainuoja ten kelis lt. ir man visai nieko,geras dalykas,ir as maitinu,jos naturalios ir nekenkia thumbup.gif

vaistininkei rekomendavus man vyras jas taip pat buvo nupirkes, bet inf. lapelyje nestumas ir maitinimas yra prie kontraindikaciju, t.y. kad tokiais atvejais geriau nevartoti... tai gal tiek to...
o pagelbejo tai Procto glyvenol zvakutes - vat jos pagal aprasa tai tikrai maitinancioms leistinos, susitvarke per keleta dienu, o problema buvo tokia, kad ojoj, net suabejojau per kuria vieta gimdziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2008 08 06, 09:17)
vaistininkei rekomendavus man vyras jas taip pat buvo nupirkes, bet inf. lapelyje nestumas ir maitinimas yra prie kontraindikaciju, t.y. kad tokiais atvejais geriau nevartoti... tai gal tiek to...
o pagelbejo tai Procto glyvenol zvakutes - vat jos pagal aprasa tai tikrai maitinancioms leistinos, susitvarke per keleta dienu, o problema buvo tokia, kad ojoj, net suabejojau per kuria vieta gimdziau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jo ir as buvau suabejojusi lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=**varnalesa**,2008 07 02, 19:54]
aš tai bijau tos minutės kai reiks eit į tuliką... siaubingas skausmas... man vaistininkė ar patarė linų sėmėnų užsiplikyt ir suvalgyt paskui viską kol dar šilta. Vienos labai eskanu tai su jogurtu susimaišau... taip pat slyvas džiovintas valgau ir jau vaistų nusipirkau, lauksiu pagerėjimo, tikiuosi ilgai laukt neeiks 4u.gif
[/quote]
baisu,atsimenu sia baime,bet real skausmingiau buvo slapintis pirmom valandom ,nei tustintis
mano patarimas
ne slyvos,semenys
O KLIZMUTE (vaistinej apie 3lt)tikrai bus lengviau ir patogiau,baime didesne,nei skausmas blush2.gif

[/quote]

ir as norejau, paklausti ar nuo slyvu vaikuciui pilviuko nepucia?
Atsakyti
ir as norejau, paklausti ar nuo slyvu vaikuciui pilviuko nepucia?
[/quote]

na tikrai nepucia. manoji pati sunkiai tustindavosi, tai gydytoja liepe man paciai po kelias kasdien suvalgyti.
Atsakyti