Kiek paskaitau tai daugumai problemos su hemorojum.Ir aš jau nebežinu ką daryti.Naudojau prokto glyvenol žvakutes,bet jų tik trumpalaikis poveikis,o po to vėl viskas iš naujo.Šiandien nusipirkau posterisan žvakutes.Tikiuosi,kad padės.Gal dar kokių vaistų kuri žino ir gali psiūlyt?
man padejo si karta Heporoid tepaliukas, pora savaiciu nauduojimo ir viskas susitvarke

Sveikos,
Man ir tas pats. Labai skauda tustinantis, kraujuoja. Reikia mityba reguliuoti, bet nera kada galvoti apie maista, vaikas serga sloga, tai valgo kas valanda.
Gal zinote kokius vaistukus ar siaip laiudies medicina kas galetu palengvinti. Po gimdymo praejo 6 sav.
Man ir tas pats. Labai skauda tustinantis, kraujuoja. Reikia mityba reguliuoti, bet nera kada galvoti apie maista, vaikas serga sloga, tai valgo kas valanda.
Gal zinote kokius vaistukus ar siaip laiudies medicina kas galetu palengvinti. Po gimdymo praejo 6 sav.
Na turejau tokiu problemu...kelias savaites net skausmai kankino

QUOTE(dudukas20 @ 2008 12 01, 21:00)
Sveikos,
Buvo ir man ta problemėlė, bet susitvarkė savaime.
Teko girdėti, kad padeda ryte ant tuščio skrandžio išgertas šaukštas aliejaus (geriausia alyvuogių), bet pati neišbandžiau, nežinau

Sveikos,
as negimdzius, bet turiu sita problema - iplesa, kraujas.. Bet keisciausia, kad kaitaliojasi (kai stresuoju) su kaip tik l. minkstais viduriais ir tada net isgeriu "viduriu kietintoja", kad nebutu problemu, kur nors viesumoje belakstant i wc..
Noriu paklaust del iplesos- kaip su ja kovojat? Gi apgyja trumpam ir vel atsinaujina, kazkaip neturiu tiek valios maista pastoviai sekti.. Gal bandet koki cgirurgini buda, ar padejo? Man gydytoja sake, kad galima uzdegint kazkaip ar sfinkteri ipjauti..net bijau, kad vistiek atsinaujins.
Dar- gal kam buvo prie tos iplesos atsirade papilomos, ar polipai, nezinau kaip apibudint toks gumuliukas skaudantis?
as negimdzius, bet turiu sita problema - iplesa, kraujas.. Bet keisciausia, kad kaitaliojasi (kai stresuoju) su kaip tik l. minkstais viduriais ir tada net isgeriu "viduriu kietintoja", kad nebutu problemu, kur nors viesumoje belakstant i wc..
Noriu paklaust del iplesos- kaip su ja kovojat? Gi apgyja trumpam ir vel atsinaujina, kazkaip neturiu tiek valios maista pastoviai sekti.. Gal bandet koki cgirurgini buda, ar padejo? Man gydytoja sake, kad galima uzdegint kazkaip ar sfinkteri ipjauti..net bijau, kad vistiek atsinaujins.
Dar- gal kam buvo prie tos iplesos atsirade papilomos, ar polipai, nezinau kaip apibudint toks gumuliukas skaudantis?

Oi apturejau ir as toki malonuma
Kiekvienas apsilankimas i wc prilygdavo gymdymui
Bet po 2,5 men viskas susitvarke ir kiekviena diena dabar su malonumu einu savo reikalu atlikt. Galvoju, gal vis delto mityba reikalus patvarke. Valgau daug jogurto, burokeliu salotu ir avizines koses

Buvo ir man ta "laime"
siandien (praejus nuo gimdymo beveik trims menesiams) pirma karta viskas pavyko be skaumu ir be kraujo
naudojau tepaliuka Posterisan, jis tinka ir maitinanciom

perskaiciau merginos as jusu tema, nes siandien vakare apturejau toki malonuma, kurio niekam nelinkeciau. Teko man kaka krapstyt atsiprasant, nes jis buvo tokio storio,kad neisivaiduoju kaip jis zarnose buvo, iki siol sunkiai, plysdama bet prakakodavau, nu bet siandien galvoaju reikes greiatja kviest. ryt susipirksiu visus vaistus, nes man jokie mitybos pokyciai nepadeda, nors po gimdymo praejo jau 1,5 men. einu i tulika kas 4 -5 dienas, laukiu kaip baisiausio kosmaro
siaubinga

Gal kazkuriai mamytei taip buvo ar yra. Po gimdymo labai uzkietejo viduriai, tai padarau tik su "ryto ritualu" - rytiniu kavos puodeliu kuris paleidzia vidurius. Ir tol kol nepasitustinu taip skauda kairi sona, kad net negaliu susilenkt, ka kalbet jei nakti reikia supti mazyli, skausmas raizo nuo kaires kojos iki kairio peties. Labai bijau tos nemalonios zarnyno apziuros tad vis dar laukiu..