Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

Gal iki menesio buvo problemu su tustinimusi, bet kenciau, o ka darysi. Siek tiek padejo zvakutes, kurias israse gydytoja gimdymo namuose. Dabar nepamenu pavadinimo.
Atsakyti
Tustintis eidavau su asaromis akyse.
Atsakyti
teko apsilankyt del sito pas proktologa, tai sake gert stiprinacius kraujagysles vaistus ir labai reguliuoti mityba, o zvakutes tai sako jos tik sutepa ten viska o gydymo tai nelabi kokio duoda,
Atsakyti
man atrodo svarbiausia, tai pasireiskus pirmiems simptomamas neuzleisti ir pradeti gydyti ir viskas bus ok
Atsakyti
Nu man irgi buvo beda doh.gif ziauriai kraujuodavo tustinantis, pavartojau bepanten tepala ir padejo, visai praejo thumbup.gif o jau galvojau hemarojus
Atsakyti
ingusiia jeigu kraujas tustinantis tai ir yra hemorojus,bet ji galima gydyti. Beje jums tepaliukas padejo nuo isorinio ar vidinio? g.gif

Nes turiu irgi sita problema,maitinu,naudoju hemorol zvakutes,nezinau ar padeda ar ne,tik 3 para...Tikiuosi pades.
Atsakyti

Nes turiu irgi sita problema,maitinu,naudoju hemorol zvakutes,nezinau ar padeda ar ne,tik 3 para...Tikiuosi pades.
[/quote]
AS SUSIDURIAU SU SITA PROBLEMA DAR BUDAMA NESCIA.PASKUTINI MENESI ATSIRADO,TAI IRGI NAUDOJAU SITAS ZVAKUTES,TAI PADEJO.DB VISKAS LYG IR GERAI
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2009 12 17, 04:02)
Nu man irgi buvo beda doh.gif  ziauriai kraujuodavo tustinantis, pavartojau bepanten tepala ir padejo, visai praejo thumbup.gif o jau galvojau hemarojus

Nebutinai, gal buti ir storosios zarnos vidiniu sieneliu nubrozdinimas. Tada jau jokios zvakutes nepades, jei viduriai kieti, nes kiekviena kart tustinantis tas nubrozdinimas atsinaujina. Reikia stengtis, kad kakuciai butu kuo mikstesni/skystesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maugli @ 2004 01 02, 21:43)
Susikaupiau ir apsilankiau pas ta gydytoja. Mano laimei, jokio hemorojaus pas mane nebuvo, tik mazhas itrukimas nuo uzhkietejusiu viduriu clap.gif. Viskas susitvarke, kai susitvarke viduriai biggrin.gif .
Tai vat noriu paprashyti visu forumo dalyviu, kad nustatinedamos diagnoze butumete atsargios, nes, kaip ir perspejama, tikslia diagnoze gali nustatyti tik gydytojas.
Ash, asmenishkai, patyriau baisu stresa ir visai be reikalo sad.gif .
Tai tik draugishka pastaba wink.gif .

Na ir idomi tu mergaite, tai kokio velnio klausi diagnozes forume??? savaime suprantama kad ja nustatyti gali nebent tik gydytojas, o dabar forumo dalyves kaltos, kad tau sukele streso, nes paskatino nuvaryti pas gydytojus???...
Atsakyti
as maitinu sava maziuke jau 10menesi, viduriai kieti, kiek einu pas kgyditoja tiek mane suncia namo, nutraukiau maitinima diena, tai biskuti atlaisvejo, bet vistiek naudoju Dupholap, manau kai nutrauksiu maitinima viskas susitvarkys
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2009 12 17, 06:02)
Nu man irgi buvo beda doh.gif  ziauriai kraujuodavo tustinantis, pavartojau bepanten tepala ir padejo, visai praejo thumbup.gif o jau galvojau hemarojus

O mazdaug kiek laiko ji naudojai ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o pas mane tokia idomi problemele... per gimdyma kirpo ir siuvo, dabar jau praejo beveik trys savaites, viskas beveik sugijo, slapinantis jau nebepersti thumbup.gif bet va del tustinimosi... kol dar gijo tarpviete, tustintis eidavau tik tada kai jau pradedavo veikti sunkio jega doh.gif t. y. kai jau nebereikejo jokiu pastangu tam, viskas kas reikia islisdavo ir taip blush2.gif ir visai man neskaudejo ir jokiu klizmuciu nereikejo. O dabar tai gal jau kokia savaite nebuvau tustintis doh.gif Esme tame, kad as nejauciu, kad butu uzkieteje viduriai, tiesiog nera jokio poreikio doh.gif Atrodo, kad mano organizmas nebegamina kako g.gif tai va galvoju, ar neturesiu bedu del to? Atrodo lyg ir valgau normaliai ir vaikeli maitinu MP smile.gif tai kodel kakas nesigamina??? g.gif
Atsakyti