Gal iki menesio buvo problemu su tustinimusi, bet kenciau, o ka darysi. Siek tiek padejo zvakutes, kurias israse gydytoja gimdymo namuose. Dabar nepamenu pavadinimo.
Nu man irgi buvo beda
ziauriai kraujuodavo tustinantis, pavartojau bepanten tepala ir padejo, visai praejo
o jau galvojau hemarojus

ingusiia jeigu kraujas tustinantis tai ir yra hemorojus,bet ji galima gydyti. Beje jums tepaliukas padejo nuo isorinio ar vidinio?
Nes turiu irgi sita problema,maitinu,naudoju hemorol zvakutes,nezinau ar padeda ar ne,tik 3 para...Tikiuosi pades.

Nes turiu irgi sita problema,maitinu,naudoju hemorol zvakutes,nezinau ar padeda ar ne,tik 3 para...Tikiuosi pades.
[/quote]
AS SUSIDURIAU SU SITA PROBLEMA DAR BUDAMA NESCIA.PASKUTINI MENESI ATSIRADO,TAI IRGI NAUDOJAU SITAS ZVAKUTES,TAI PADEJO.DB VISKAS LYG IR GERAI
QUOTE(ingusiia @ 2009 12 17, 04:02)
Nu man irgi buvo beda
ziauriai kraujuodavo tustinantis, pavartojau bepanten tepala ir padejo, visai praejo
o jau galvojau hemarojus

Nebutinai, gal buti ir storosios zarnos vidiniu sieneliu nubrozdinimas. Tada jau jokios zvakutes nepades, jei viduriai kieti, nes kiekviena kart tustinantis tas nubrozdinimas atsinaujina. Reikia stengtis, kad kakuciai butu kuo mikstesni/skystesni

QUOTE(Maugli @ 2004 01 02, 21:43)
Susikaupiau ir apsilankiau pas ta gydytoja. Mano laimei, jokio hemorojaus pas mane nebuvo, tik mazhas itrukimas nuo uzhkietejusiu viduriu
. Viskas susitvarke, kai susitvarke viduriai
.
Tai vat noriu paprashyti visu forumo dalyviu, kad nustatinedamos diagnoze butumete atsargios, nes, kaip ir perspejama, tikslia diagnoze gali nustatyti tik gydytojas.
Ash, asmenishkai, patyriau baisu stresa ir visai be reikalo
.
Tai tik draugishka pastaba
.

Tai vat noriu paprashyti visu forumo dalyviu, kad nustatinedamos diagnoze butumete atsargios, nes, kaip ir perspejama, tikslia diagnoze gali nustatyti tik gydytojas.
Ash, asmenishkai, patyriau baisu stresa ir visai be reikalo

Tai tik draugishka pastaba

Na ir idomi tu mergaite, tai kokio velnio klausi diagnozes forume??? savaime suprantama kad ja nustatyti gali nebent tik gydytojas, o dabar forumo dalyves kaltos, kad tau sukele streso, nes paskatino nuvaryti pas gydytojus???...
QUOTE(ingusiia @ 2009 12 17, 06:02)
Nu man irgi buvo beda
o jau galvojau hemarojus

O mazdaug kiek laiko ji naudojai ?

Sveikos
o pas mane tokia idomi problemele... per gimdyma kirpo ir siuvo, dabar jau praejo beveik trys savaites, viskas beveik sugijo, slapinantis jau nebepersti
bet va del tustinimosi... kol dar gijo tarpviete, tustintis eidavau tik tada kai jau pradedavo veikti sunkio jega
t. y. kai jau nebereikejo jokiu pastangu tam, viskas kas reikia islisdavo ir taip
ir visai man neskaudejo ir jokiu klizmuciu nereikejo. O dabar tai gal jau kokia savaite nebuvau tustintis
Esme tame, kad as nejauciu, kad butu uzkieteje viduriai, tiesiog nera jokio poreikio
Atrodo, kad mano organizmas nebegamina kako
tai va galvoju, ar neturesiu bedu del to? Atrodo lyg ir valgau normaliai ir vaikeli maitinu MP
tai kodel kakas nesigamina???