Cia tai ziauru...maniau kad man vienai cia taip,o pasirodo...
Na man del Mastu S tai nieko blogo nesake gimdymo namuose, rekomendavo panaudoti zvakutes ir Cyclo 3 Fort.. Bet tos zvakutes ko gero nelabai padejo, kaip sakiau labiausiai tikiu Cyclo 3 poveikiu, taip pat reikia laiko, kad hemarojus praeitu - kokiu dvieju savaiciu.. stengtis, kad nekietetu viduriukai ir nereiktu steneti tuolete, daugiau judeti ir po truputi susitvarko.. Na bet jei ilgai nepraeina juk yra galimybe pasikonsultuoti su gydytoja, tai visada bus ramiau ir aiskiau, kai profesionalas paziures ir pasakys kas Tau labiau turetu tikti..
...nu va...... man po gimdymo pradėjo irgi kietėti viduriai, kartais tuštinausi vos vos su krauju(labai buvau išsigandusi)
, bet dabar jau susitvarkė, ....... - jau po gimdymo- 8 mėn..... anksčiau neturėjau problemų su vidurių užkietėjimu- dabar yra

Visada turejau siokiu tokiu problemu su viduriais, bet per pirma nestuma kaip uzkietedavau puldavau i panika. Karta galvojau i ligonine lekti
Visai ne kas buvo... Po gimdymo tai baisiausias kosmaras. Be visoki skausmubaime tustintis zudo. Gaila, kad tik po to suradau MICROLAX vienkartines klizmutes ir dufalaca. Nerealus dalykas. Po ju gyvenimas prazysta. Tik girdejau microlaxo nelabai patariama nesciosioms, nes jis provokuoja gimdyma...

Sveikos mielosios,
As pagimdziau pries 2 savaites- neplysau ir nekirpo (buvo keli itrukimai bet sake nesius nes patys greit uzgis)....patinimai atslugo po kokios savaites, perstejimas sysiojant lyg ir liovesi...nu o su kakuciu vis dar sunkoka...Bet norejau paklausti ko kito- kai dar buvau istinus, man tarpvietes neniezejo, o dabar-kai atslugo-kazko niezti- visai prie maksties-lytiniu lupu viduje..
.ar cia normalu ar cia gali buti pienlige ar herpis ar dar koks velnias?
Nestumo metu (pabaigoje) gydziaus zvakutemis nuo pienliges..nors jokiu niezuliu neturejau-tiesiog tepinelis parode pienlige...gal cia galejo uzsilikti?
Ar kam taip buvo?
As pagimdziau pries 2 savaites- neplysau ir nekirpo (buvo keli itrukimai bet sake nesius nes patys greit uzgis)....patinimai atslugo po kokios savaites, perstejimas sysiojant lyg ir liovesi...nu o su kakuciu vis dar sunkoka...Bet norejau paklausti ko kito- kai dar buvau istinus, man tarpvietes neniezejo, o dabar-kai atslugo-kazko niezti- visai prie maksties-lytiniu lupu viduje..

Ar kam taip buvo?
Pritariu moterytėms, kurios rekomenduoja gerti daug skysčių, labai daug skysčių. TIKRAI PADEDA.
QUOTE(Ursule21 @ 2009 10 10, 19:59)
Sveikos mielosios,
.ar cia normalu ar cia gali buti pienlige ar herpis ar dar koks velnias?
Nestumo metu (pabaigoje) gydziaus zvakutemis nuo pienliges..nors jokiu niezuliu neturejau-tiesiog tepinelis parode pienlige...gal cia galejo uzsilikti?
Ar kam taip buvo?

Ar kam taip buvo?
Man niežulys buvo kokias kelias dienas, paskui praejo, kai paklausiau per patikrinimą gydytojo, kas čia galėtų būti, sakė, kad randas gijo, užtai galėjo niežėti. Gal ir tau tie įplišimai tiesiog gyja ir tiek, bet jei nepraeis po kelių dienų, reikėtų vis tik pas gydytoją kreiptis...
QUOTE(Raudona1983 @ 2009 10 10, 23:44)
Man niežulys buvo kokias kelias dienas, paskui praejo, kai paklausiau per patikrinimą gydytojo, kas čia galėtų būti, sakė, kad randas gijo, užtai galėjo niežėti. Gal ir tau tie įplišimai tiesiog gyja ir tiek, bet jei nepraeis po kelių dienų, reikėtų vis tik pas gydytoją kreiptis...
Aciu uz atsakyma.....
nu tas niezulys tai ateina, tai praeina- nelabai ir suprasi...forume dar pasiskaiciau kad gali buti alergine reakcija always paketams-tai as juos meciau lauk..tikiuosi niezulys liausis...
Bijojau ir as tu perstejimu. Pagimdziau, truputi siuvo, bet nei karto neskaudejo ir neperstejo, didelio, kad kiek ir keistoka buvo pora savaiciu daryti, bet ne del skausmo... :? Po gimdymo grizus man liepe per 3 val pasitustint nori nenori ir tustintis, kas 3 val
Manau reikia labiau atsipalaiduot ir nebijot, tada nieko blogo ir nebus. O kad gert daug, tai geras patarimas.

QUOTE(merilda @ 2009 10 12, 19:13)
labu,
ne visai i temą, bet jei po gimdymo išeina hemarojus, tai čia visam laikui? ar sutvarkoma?

ne visai i temą, bet jei po gimdymo išeina hemarojus, tai čia visam laikui? ar sutvarkoma?

Dažniausiai mamoms, kurioms hemarojus pasirodo tik gimdymo metu, viskas labai puikiai susitvarko po gimdymo, kartais su kokio tepaliuko pagalba, kartais be nieko.
Mano atvejis truputį kitoks, kadangi hemarojų turejau jau prieš nėštumą, tai po gimdymo didžiuma, t.y. tas, kuris būtent išlindo per gimdymą,- sulindo atgal, liko tik tas mažiukas, kuris buvo prieš tai... Bet čia tai jau man reikės mažytės operacijos, nes tepliukas nepadeda...
Hm, as kadangi nei kirpta nei siuta nebuvau, leliuka iseme prapjove tai ir siusiojau ir kakojau gan lengvai, pirmomis dienomis, aisku skaudejo slapimtakius, nes buvo kateteriuka istate, o kazkelinta diena po gimdymo islindo hemorojaus mazgelis, dbr truputi progresuoja tas bjaurybe, naudoju mastu s forte zvakutes, tai neskauda ir pakakoju lengvai. Seip stengiuos neuzkietint viduriu ir gert daug vandens, bet i gydytoja vistiek siuo klausimu kreipsiuos, nes man baisu

Man su abiem gimdymais nepasisekė - vaikams matyt vietos pritrūko
net nemalonu prisiminti. bet kad jau čia užklydau, tai tikrai ne taip siaubinga, kaip galėtų pasirodyti to nepatyrus.
Tiesiog žinai, kad sėsti reikia "viena puse", o su tualeto reikalais jokių problemų nebuvo. Octenisept purškaliukas labai labai padeda.
Ir nesijaudinkite, nes greitai sugysite ir viską pamiršite.

net nemalonu prisiminti. bet kad jau čia užklydau, tai tikrai ne taip siaubinga, kaip galėtų pasirodyti to nepatyrus.
Tiesiog žinai, kad sėsti reikia "viena puse", o su tualeto reikalais jokių problemų nebuvo. Octenisept purškaliukas labai labai padeda.
Ir nesijaudinkite, nes greitai sugysite ir viską pamiršite.