man problemos buvo tik su slapinimusi, pirmomis dienomis niekaip to neisejo paciai padaryt, buvo ivede kateteri.... ta nora ir jausma issauke tik su vaistukais, nors ir per didziausius skausmus..... o va su tustinimusi jokiu problemu, nors esu nemazai kirpta, hemorojaus nera
su tuštinimusi bėdų buvo daug.
Jau buvau susiruošusi į vaistinę klizmos pirkt...
Jau buvau susiruošusi į vaistinę klizmos pirkt...

Man visa nestuma buvo bedos su viduriais
Tai gimdymo laukiau kaip isganymo. Galvojau pasibaigs mano bedos is karto
Kur tau! Dar 2 men. vargau kol viskas susistate i savo vezias. Poto is kart antras nestumas ir vel viskas tas pats
Viduriu uzkietejimas nemalonioji nestumo puse

O man nehemarojus o iplesa
skauda tustinantis iki isprotejimo
maitinu dar pati taigi kazkaip suminkstinti reikalo vaistukais negaliu
gal kas turit patarimu?
slyvos, kyviai, abrikosai, daug avndens neveikia

QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 10 28, 12:44)
O man nehemarojus o iplesa
skauda tustinantis iki isprotejimo
maitinu dar pati taigi kazkaip suminkstinti reikalo vaistukais negaliu
gal kas turit patarimu?
slyvos, kyviai, abrikosai, daug avndens neveikia 

Mas po gimdymo buvo problemu su turtinimusi, tai rytais gerdavau ant tuscio skrandzio daug vandens, valgiau avizu koses, slyvas, kivius ir per menesiuka kazkur susitvarke. Jei tokie nepadeda dalykai - tai tada be vaistu neisivaizduoju

sveikos mane si problema uzpuole
sakykit o hemorol padeda lengviau si reikala atlikti ar tik gydo hemoroju

QUOTE(benmama @ 2009 09 30, 16:22)
suradau MICROLAX vienkartines klizmutes ir dufalaca. Nerealus dalykas. Po ju gyvenimas prazysta.
kas tai per preparatas? nes as tuoj turesiu kakojimo fobija

QUOTE(Margareta @ 2009 11 16, 18:12)
Tai Duphalac, ji gali vartoti maitinancios mamos. Pati vartojau. Ten su gerosiomis bakterijomis, kurios atstato zarnyno mikroflora. Kol geriau si preparata, tol tustinimasis buvo lengvesnis, o kai nebevartoju, tai vel viskas taip pat. man deja jis padejo tik laikinai.
as irgi naudojau po gimdymo microlax klizmutes. man jos labai patiko, geras daiktas.

QUOTE(tuzikas83 @ 2009 11 17, 14:32)
Tai Duphalac, ji gali vartoti maitinancios mamos. Pati vartojau. Ten su gerosiomis bakterijomis, kurios atstato zarnyno mikroflora. Kol geriau si preparata, tol tustinimasis buvo lengvesnis, o kai nebevartoju, tai vel viskas taip pat. man deja jis padejo tik laikinai.
o jis receptinis?

QUOTE(Margareta @ 2009 11 18, 13:29)
Ne, jis parduodamas paprastai

Sveikos, nerandu temos kurios man reikia, todel rasau i panasiausia
gal kam taip buvo ar yra...
laukiuosi antra karta, pirmajam beveik 1,4men, nestumas 5menesiai, plysau per pirma gimdyma, jau koki menesi jauciu skausma tarpvietej, bet tas skausmas toks idomus, labai jau panasus, kai gimdziau, toks jausmas kad pamesiu viska ten, ar iskris viskas, ipatingai skauda kai atsitupiu ar atsisedu ant tuoleto (kai nera kam prilaikyt tos vietos, pvz: lova), kartais kai vaikstau... atrodo, kad raumenys nelaiko,labai nusilpe, todel ir skauda.viduriai nera labai normalus, kartais uzkieteje kartais ne..
Tas skausmas buvo nuo gimdymo, bet jis toks mazai juntamas ir nestiprus.

Tas skausmas buvo nuo gimdymo, bet jis toks mazai juntamas ir nestiprus.