Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, kraujas tuštinantis

man problemos buvo tik su slapinimusi, pirmomis dienomis niekaip to neisejo paciai padaryt, buvo ivede kateteri.... ta nora ir jausma issauke tik su vaistukais, nors ir per didziausius skausmus..... o va su tustinimusi jokiu problemu, nors esu nemazai kirpta, hemorojaus nera
Atsakyti
su tuštinimusi bėdų buvo daug.
Jau buvau susiruošusi į vaistinę klizmos pirkt... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man visa nestuma buvo bedos su viduriais doh.gif Tai gimdymo laukiau kaip isganymo. Galvojau pasibaigs mano bedos is karto unsure.gif Kur tau! Dar 2 men. vargau kol viskas susistate i savo vezias. Poto is kart antras nestumas ir vel viskas tas pats doh.gif Viduriu uzkietejimas nemalonioji nestumo puse
Atsakyti
O man nehemarojus o iplesa unsure.gif skauda tustinantis iki isprotejimo verysad.gif maitinu dar pati taigi kazkaip suminkstinti reikalo vaistukais negaliu verysad.gif gal kas turit patarimu? g.gif slyvos, kyviai, abrikosai, daug avndens neveikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2009 10 28, 12:44)
O man nehemarojus o iplesa  unsure.gif  skauda tustinantis iki isprotejimo  verysad.gif  maitinu dar pati taigi kazkaip suminkstinti reikalo vaistukais negaliu  verysad.gif  gal kas turit patarimu?  g.gif  slyvos, kyviai, abrikosai, daug avndens neveikia  schmoll.gif

Mas po gimdymo buvo problemu su turtinimusi, tai rytais gerdavau ant tuscio skrandzio daug vandens, valgiau avizu koses, slyvas, kivius ir per menesiuka kazkur susitvarke. Jei tokie nepadeda dalykai - tai tada be vaistu neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
sveikos mane si problema uzpuole doh.gif sakykit o hemorol padeda lengviau si reikala atlikti ar tik gydo hemoroju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(benmama @ 2009 09 30, 16:22)
suradau MICROLAX vienkartines klizmutes ir dufalaca. Nerealus dalykas. Po ju gyvenimas prazysta.

kas tai per preparatas? nes as tuoj turesiu kakojimo fobija doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 11 16, 18:12)
kas tai per preparatas? nes as tuoj turesiu kakojimo fobija  doh.gif  unsure.gif

Tai Duphalac, ji gali vartoti maitinancios mamos. Pati vartojau. Ten su gerosiomis bakterijomis, kurios atstato zarnyno mikroflora. Kol geriau si preparata, tol tustinimasis buvo lengvesnis, o kai nebevartoju, tai vel viskas taip pat. man deja jis padejo tik laikinai.
Atsakyti
as irgi naudojau po gimdymo microlax klizmutes. man jos labai patiko, geras daiktas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzikas83 @ 2009 11 17, 14:32)
Tai Duphalac, ji gali vartoti maitinancios mamos. Pati vartojau. Ten su gerosiomis bakterijomis, kurios atstato zarnyno mikroflora. Kol geriau si preparata, tol tustinimasis buvo lengvesnis, o kai nebevartoju, tai vel viskas taip pat. man deja jis padejo tik laikinai.

o jis receptinis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 11 18, 13:29)
o jis receptinis?  g.gif

Ne, jis parduodamas paprastai wink.gif
Atsakyti
Sveikos, nerandu temos kurios man reikia, todel rasau i panasiausia wink.gif gal kam taip buvo ar yra... 4u.gif laukiuosi antra karta, pirmajam beveik 1,4men, nestumas 5menesiai, plysau per pirma gimdyma, jau koki menesi jauciu skausma tarpvietej, bet tas skausmas toks idomus, labai jau panasus, kai gimdziau, toks jausmas kad pamesiu viska ten, ar iskris viskas, ipatingai skauda kai atsitupiu ar atsisedu ant tuoleto (kai nera kam prilaikyt tos vietos, pvz: lova), kartais kai vaikstau... atrodo, kad raumenys nelaiko,labai nusilpe, todel ir skauda.viduriai nera labai normalus, kartais uzkieteje kartais ne..
Tas skausmas buvo nuo gimdymo, bet jis toks mazai juntamas ir nestiprus.
Atsakyti