Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Catty @ 2007 10 22, 11:25)
Norėjau paklaust, tų kurios jau seniau įsidėjusios Mirena spiralę, ar jums nepadaugėjo spuogų ant veido? Pas mane spiralė jau du metus įdėta ir jau du metai kaip negaliu atsikratyti spuogais. Paskutiniu metu vis galvoju gal čia nuo tos spiralės? Kaip jums?

del spuogu mane iskart perspejo gine rolleyes.gif bijau as ju labai, tai dar vis mastau ka daryt - detis ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 11 05, 18:03)
del spuogu mane iskart perspejo gine  rolleyes.gif  bijau as ju labai, tai dar vis mastau ka daryt - detis ar ne  doh.gif

nezinau,as ja turiu trys men,bet kolkas dar jokie spuogai neuzpuole,galvoju,kad cia ne visom schmoll.gif
Atsakyti
Bufeto vedėja, čia tu tokia gražia šeimyna apsikrovei? Tuomet iš patirties galiu pasakyti, kad su tabletemis liūdna. Tie vaikiukai taip užsuka galvą, kad gali pamiršt kiek bus du kart du, jau nekalbant apie tabletes. Maniškiam jau 4 metai su puse, bet užimtumas nemazeja biggrin.gif . Kartais, atrodo, ir pasidėjai panosėj, bet vienam tas, kitam kitas, vienas cypia, kitas rėkia ir viska pasaulyje pamiršti blush2.gif Vakare nusikalus atsivelku į lovą ir tada prisimenu, kad iš ryto turėjau tabletę praryt. Po kokio penkto tokio nutikimo nusprendžiau nerizikuoti, kad dar vienas gandras neatskristų ax.gif . Tuo spiralė tai gera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesuolė: 06 lapkričio 2007 - 22:12
QUOTE(daividija @ 2007 11 05, 22:04)
nezinau,as ja turiu trys men,bet kolkas dar jokie spuogai neuzpuole,galvoju,kad cia ne visom schmoll.gif

cia ji kaip salutinius nepageidaujamus pozymius ivardijo, nepasake kad garantuotai isbers, bet sake gali buti toks dalykas, kad pabers unsure.gif

QUOTE(šviesuolė @ 2007 11 06, 23:11)
Bufeto vedėja, čia tu tokia gražia šeimyna apsikrovei? Tuomet iš patirties galiu pasakyti, kad su tabletemis liūdna. Tie vaikiukai taip užsuka galvą, kad gali  pamiršt kiek bus du kart du, jau nekalbant apie tabletes. Maniškiam jau 4 metai su puse, bet užimtumas nemazeja  biggrin.gif . Kartais, atrodo, ir pasidėjai panosėj, bet vienam tas, kitam kitas, vienas cypia, kitas rėkia ir viska pasaulyje pamiršti blush2.gif Vakare nusikalus atsivelku į lovą ir tada prisimenu, kad iš ryto turėjau tabletę praryt. Po kokio penkto tokio nutikimo nusprendžiau nerizikuoti, kad dar vienas gandras neatskristų ax.gif . Tuo spiralė tai gera.

oj kaip tu teisingai pastebejai doh.gif ypac del atminties nutrukimu thumbup.gif tikrai pastebejau kad neatsimenu nei ka pries 5 minutes veikiau doh.gif jau nekalbu kai bandau nakti isiminti po kiek vaikai suvalge doh.gif biggrin.gif nors imk ir rasykis kiekviena karta cool.gif
jauciu rizikuosiu ir desiu ta spirale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 11 05, 20:03)
del spuogu mane iskart perspejo gine  rolleyes.gif  bijau as ju labai, tai dar vis mastau ka daryt - detis ar ne  doh.gif

tai gi ir prieš tuos spuogus yra priemonių, mane pirmą mėnesį bėrė labai, ir papykindavo ir galvos skausmas buvo, bet viskas tikrai rimsta smile.gif ir po truputį praeina, o kai vartojau tabletes tai prie visų šitų simptomų dar buvo žvėriškas apetitas ir dingo noras mylėtis, per pus metų simptomai nepmažėjo nei kiek blink.gif
su Mirena apetitas tikrai nepasikeitė, o noras mylėtis pasidarė didelis didelis lotuliukas.gif (bet čia kogero priežastis smegenyse, o ne hormonuose blush2.gif )
Atsakyti
As jau septynis menesius su mirena. Is pradziu gal 4 menesius tepliojo, buvo ir spuogais pabere, siek tiek priaugau svorio, o siaip jauciausi gerai. Dabar jau kelis menesius sios problemos lyg ir praejo, svoris grizo, spuogai beveik praejo, bet dabar tiesa sakant "stoga rauna". Vyro visai nereikia ir siaip labai negera, pikta ziauriai buvau ir visa kita. Jau kokius tris menesius krutine skausminga pasidariusi. Viena gydytoja pasake, kad greiciausiai nuo Mirenos, nes negerai, kai mm dingsta. Nezinau, kazkokiu vaistuku prirase, o jei ne reikes galvoti, ka daryti toliau. Pinigu tiesa sakant ne tiek ir gaila, nes mokejau jau senokai ir pamirsau... Bet nelabai isivaizduoju, ka naudoti vietoj jos. Mirena rinkausi kaip vieninteli varianta kuriam atmesti neturejau argumentu.
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 08, 08:22)
tai gi ir prieš tuos spuogus yra priemonių, mane pirmą mėnesį bėrė labai, ir papykindavo ir galvos skausmas buvo, bet viskas tikrai rimsta smile.gif ir po truputį praeina, o kai vartojau tabletes tai prie visų šitų simptomų dar buvo žvėriškas apetitas ir dingo noras mylėtis, per pus metų simptomai nepmažėjo  nei kiek blink.gif
su Mirena apetitas tikrai nepasikeitė, o  noras mylėtis pasidarė didelis didelis lotuliukas.gif (bet čia kogero priežastis smegenyse, o ne hormonuose  blush2.gif )

man po 2 metu KT prasidejo didziuliai galvos skausmai, meciau KT ir baigesi unsure.gif tai bijau kad nuo Mirenos irgi gali toks bajeris atsirasti. Nors siaip KT vartojau apie 7 metus su pertraukomis, bet po paskutines pertraukos kai praejo 2 metai tai sakau isimete tokie skausmai, kad net ejau galva sviestis, galvojau mazu koks auglys auga doh.gif bet pasirodo KT galejo tai sukelti, o metus ir skausmas praejo ir mazes uzkibo biggrin.gif
Atsakyti
o man svoris kol kas krenta, ir įtariu nuo reguliaraus ir aktyvaus sekso tongue.gif , nes kai žinau, kad nevaisinga, sekso noriu visą laiką, o kai visą laiką ir gaunu, tai viskas super thumbup.gif , žodžiu ,man - Mirena jėga, išsprendžiau nemažą šeimos problemą, ir tuo laaabai džiaugiuosi, va tongue.gif
Atsakyti
As jau metai turiu isidejusi Mirena ir esu patenkinta,nes seksas pasidare geresnis, jauciu del to kad nereikia galvoti apie saugojimasi, vyrui irgi viskas gerai...Zodziu santykiai pagerejo.
Man pasalinis poveikis tai buvo kazkur puse metu, jauciau tempima pilvo apacioj, tai gyd. sake,kad pilvo presas stiprus, dar labai plaukai pradejo slinkti, bet nusipirkau pas savo kirpeja zensenio ampules kelias ir praejo.
Tikrai labai rekomenduoju thumbup.gif ir nebijokit, man buvo nuo gausiu menesiniu kraujas nusedes ir niekaip neatstatydavau, o dabar viskas baigesi.
Atsakyti
Svoris ir man pradejo krist,bet man nuo visu kontraceptiku svoris krisdavo,tai nera blogai thumbup.gif thumbup.gif Kol kas negaliu pasakyt nei vieno minuso,neilgai dar turiu,bus ketvirtas menuo,bet mmm nedingo visiskai,jos reguliariai yra tik negausios thumbup.gif
Atsakyti
cia man klausimelis iskilo, nes visur skirtingai raso...ar ne karto negimdziusioms galima mirena detis ar ne?...ir ar labai skiriasi hormonu kiekis KT ir MIRENOJ?nes KT geriu jau 5 metus ir svoris labai uzaugo per ta laika (apie 15 kg) .... unsure.gif
manau cia nuo hormonu, o ne nuo ko kito...tad noreciau maziau organmizma zaloti...gal galit patarti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

As jau 4-a diena turiu Mirena. Ir ka galiu pasakyti? Visu pirma reiki amaziau jaudintis del salutinio poveikio, nes jeigu taip jaudinsites, tai butinai jums jis ir nutiks. As irgi prisigalvojau pradzioje visokiu nesamoniu: ir kad svoris padides, kad blogai jausiuos, pilva skaudes, daug kraujuosiu. O kai idejo Mirena, pagalvojau, kad nereikia nervintis, o reiki aatsipusti. Ir kol kas nera nei vieno to salutinio poveikio, apie kuri mane perspejo gydytoja. Tiesiog, reikia tai priimti ramiai ir viskas bus ok. thumbup.gif

Pries idedant. Padare gimdos lasteliu tyrima, ir patikrino ar man tiks Mirena. nes jeigu butu kokiu lasteliu pakitimu, tai zenklas, kad netiks. Nors jau buvau nusipirkusi (uz visa kaina 679 Lt). blush2.gif
Del idejimo. As tikrai jauciau ir buvo vos vos skausminga, net vaistuku vietiniu suleido. bet cia del to, kad po gimdymo kaklelis labai jau gerai atsistate ir pasidare kietesnis. Ir cia vieni gali isvis nejausti, o as jauciau.
Dejo menesiuniu metu, i pabaiga. Mano labai ilgos budavo menesines, todel Mirena tikrai gera iseitis, KT nesugebeciau gerti. Ir del to kraujavimo, man sake, kad idejus Mirena gali vis tepti kokoiu 4 men. Bet man praejo mmm ir nieko nebetepa. Isvis mmm apie 7-9 dienas buvo po antro gimdymo. doh.gif Tikiuosi, kad dabar bus geriau.

Sake, kad 11 dienu jokio smileysex.gif (tiek tai istversiu lotuliukas.gif ) ir po menesio reikia pasirodyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufike: 12 lapkričio 2007 - 10:34