Sveikos,
As jau 4-a diena turiu Mirena. Ir ka galiu pasakyti? Visu pirma reiki amaziau jaudintis del salutinio poveikio, nes jeigu taip jaudinsites, tai butinai jums jis ir nutiks. As irgi prisigalvojau pradzioje visokiu nesamoniu: ir kad svoris padides, kad blogai jausiuos, pilva skaudes, daug kraujuosiu. O kai idejo Mirena, pagalvojau, kad nereikia nervintis, o reiki aatsipusti. Ir kol kas nera nei vieno to salutinio poveikio, apie kuri mane perspejo gydytoja. Tiesiog, reikia tai priimti ramiai ir viskas bus ok.
Pries idedant. Padare gimdos lasteliu tyrima, ir patikrino ar man tiks Mirena. nes jeigu butu kokiu lasteliu pakitimu, tai zenklas, kad netiks. Nors jau buvau nusipirkusi (uz visa kaina 679 Lt).
Del idejimo. As tikrai jauciau ir buvo vos vos skausminga, net vaistuku vietiniu suleido. bet cia del to, kad po gimdymo kaklelis labai jau gerai atsistate ir pasidare kietesnis. Ir cia vieni gali isvis nejausti, o as jauciau.
Dejo menesiuniu metu, i pabaiga. Mano labai ilgos budavo menesines, todel Mirena tikrai gera iseitis, KT nesugebeciau gerti. Ir del to kraujavimo, man sake, kad idejus Mirena gali vis tepti kokoiu 4 men. Bet man praejo mmm ir nieko nebetepa. Isvis mmm apie 7-9 dienas buvo po antro gimdymo.

Tikiuosi, kad dabar bus geriau.
Sake, kad 11 dienu jokio

(tiek tai istversiu

) ir po menesio reikia pasirodyti.