Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(dievinanti vaikucius @ 2007 11 11, 15:47)
cia man klausimelis iskilo, nes visur skirtingai raso...ar ne karto negimdziusioms galima mirena detis ar ne?...ir ar labai skiriasi hormonu kiekis KT ir MIRENOJ?nes KT geriu jau 5 metus ir svoris labai uzaugo per ta laika (apie 15 kg) ....  unsure.gif 
manau cia nuo hormonu, o ne nuo ko kito...tad noreciau maziau organmizma zaloti...gal galit patarti? ax.gif

Kiek as zinau, negimdziusioms jokiu spiraliu negalima deti (na gal nerekomenduojama), o del KT - gal reikia keisti jei svoris auga g.gif
Atsakyti
Sveikutes,as irgi prie jusu jungiuos.Ju beveik metai kaip su "Mirena".Jokiu menesiniu ,terliojimu-jau pamirsau kas tai yra.O ja susigundziau isidet prisiskaicius jusu patarimu ir kad isvengciau 4-to nestumo,bent jau tuos penkis metus tongue.gif .Tiesa,pirma savaite po idejimo psihologiskai turejau priprast,nes kazkaip keistai jauciausi zinodama kad viduje svetimkunis.Dar jaudinausi,ar vyras nieko nejaus.Bet sake viskas gerai thumbup.gif .Terliojimai liovesi praejus trims menesiams po idejimo.Jokiu pasaliniu poveikiu kolkas nejauciu.Geros savijautos! wink.gif wink.gif
Atsakyti
Labutis. As su Mirena gyvenu jau 4 metai. Jau dabar pradedu galvoti ka reikes daryti, kai vasara 5 metu terminas sueis... Taip ramiai gyvenau tuos metus... g.gif
Atsakyti
Idomu ar galima po 5 metu vel nauja Mirena "tureti",ar reikia koki laika "pailseti" be jos smile.gif ?
Atsakyti
galima, vieną išimi ir iš karto dediesi kitą, be jokios pertraukos, atsipalaiduokite tongue.gif
Atsakyti
Man gyd sake, kad galima dar 2 metus neisimti, bet tada ji veiks kaip paprasta varine spirale
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 11 14, 09:48)
Man gyd sake, kad galima dar 2 metus neisimti, bet tada ji veiks kaip paprasta varine spirale

reikia skaityti instrukciją, aiškiai parašyta - 5 metai, tik taip ir ne kitaip schmoll.gif ,, ir nereikia nieko burti schmoll.gif
Atsakyti
Na gana issamiai viska perskaiciau. Na susidariau sokia tokia nuomone. As jauciu jau visu budus isbandzius ir nebezinau ka toliau daryti: po gimdymo isidejau spirale varine - turejo valyma daryti, tabletes geriau - nepatiko, nes uzmirsdavau vos 3 osgerus ir visas likes menesis po galais nueidavo, pleistrus klijavau - po 1,5 metu net zaizdos klijavimo vietose atsirasdavo, kazkokia reakcija alergine, dabar jau 1,5 metu kaip zieda naudoju - irgi kazkas ne taip pradeda darytis, po pat idejimo kokios tai tirstos iskyros pasirodo ir tesiasi gal 3-4dienas, o ir noras xxx su visam dingsta kol ziedas idetas. Va. ax.gif
Net nebezinau ka toliau ir beisgalvoti. Galvojau rimtai apie Mirena, bet bijau spuogu, nenoriu kad veideli darkytu uz nemazus pinigus. verysad.gif
Atsakyti
Tai gi nevisoms atsiranda spuogai,man pvz.visai gerai,jokiu spuogu,tik patepliojo 2men ir tiek.Bet dabar esu be galo patenkinta,atsipalaidavusi biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai tie spuogai ne visoms atsiranda,as pvz anksciau visada tu spuogu turedavau,bent po kelis,nervindavo jie mane juodai.Dabar turiu ta Mirena keturi men jokie spuogai nepuola,ne taip kaip anksciau,bet ramybe uztai garantuota thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2007 11 14, 14:13)
Na gana issamiai viska perskaiciau. Na susidariau sokia tokia nuomone. As jauciu jau visu budus isbandzius ir nebezinau ka toliau daryti: po gimdymo isidejau spirale varine - turejo valyma daryti, tabletes geriau - nepatiko, nes uzmirsdavau vos 3 osgerus ir visas likes menesis po galais nueidavo, pleistrus klijavau - po 1,5 metu net zaizdos klijavimo vietose atsirasdavo, kazkokia reakcija alergine, dabar jau 1,5 metu kaip zieda naudoju - irgi kazkas ne taip pradeda darytis, po pat idejimo kokios tai tirstos iskyros pasirodo ir tesiasi gal 3-4dienas, o ir noras xxx su visam dingsta kol ziedas idetas. Va.  ax.gif
Net nebezinau ka toliau ir beisgalvoti. Galvojau rimtai apie Mirena, bet bijau spuogu, nenoriu kad veideli darkytu uz nemazus pinigus.  verysad.gif

pas mane labai panaši situacija, aš jau galvojau kad kaipkokia mazvaikė su prezervatyvais žaisiu iki klimakso verysad.gif , o dabar viskas super, man nebuvo jokiu tepliojimu, o spuogai per 1-2 men praėjo vien tik naudojant arbatmedžio aliejuka, žodžiu nera čia ka galvoti vien atsipalaidaves vyras ko vertas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 14, 12:14)
reikia skaityti instrukciją, aiškiai parašyta - 5 metai, tik taip ir ne kitaip  schmoll.gif ,, ir nereikia nieko burti schmoll.gif

As nieko ir neburiu, man taip ginekologe sake rolleyes.gif
Atsakyti