Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(jovana @ 2007 11 16, 15:08)
Turi, paskui jau nebejausi, bet galvosi, kad "ten kažkas yra"... Ypa2, kai į WC eisi...  bent jau man... dabar jau pamiršau biggrin.gif: gruodį bus metai... Jeetau, kaip laikas bėga................

ačiū, nuraminai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 10, 19:55)
o man svoris kol kas krenta, ir įtariu nuo reguliaraus ir aktyvaus sekso  tongue.gif , nes kai žinau, kad nevaisinga, sekso noriu visą laiką, o kai visą laiką ir gaunu, tai viskas super  thumbup.gif , žodžiu ,man - Mirena jėga, išsprendžiau nemažą šeimos problemą, ir tuo laaabai džiaugiuosi, va  tongue.gif

man nei kilo nei krito svoris nuo KT, tai ir cia tikiuosi niekas nesikeis, bet as vis dar dvejoju doh.gif doh.gif man taip faina, kad dabar sekso norisi visada, tik baisu, kad kokiu pametinuku nepasigautume doh.gif o va kai KT vartojau tai nebuvo to noro baisulinio unsure.gif uztat bijau, kad mirena irgi tures tam itakos ir net atsipalaidavimas nepades biggrin.gif as po vestuviu ir taip atsipalaidavusi buvau, bet KT savo vistiek dare unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2007 11 18, 16:06)
man nei kilo nei krito svoris nuo KT, tai ir cia tikiuosi niekas nesikeis, bet as vis dar dvejoju  doh.gif  doh.gif man taip faina, kad dabar sekso norisi visada, tik baisu, kad kokiu pametinuku nepasigautume  doh.gif  o va kai KT vartojau tai nebuvo to noro baisulinio  unsure.gif uztat bijau, kad mirena irgi tures tam itakos ir net atsipalaidavimas nepades  biggrin.gif  as po vestuviu ir taip atsipalaidavusi buvau, bet KT savo vistiek dare  unsure.gif

man nuo KT noras buvo dingęs visiškai doh.gif , o nuo Mirenos tikrai nedingo schmoll.gif
aišku kolkas dar kas kelios dienos rytais šiektiek papykina, paskauda galvą, bet tikrai šie simptomai mažėja, spuogų klausimas išsisprendė per 1,5 mėnesio, žodžiu palyginus su KT, tai man nepalyginami dalykai schmoll.gif , jeigu neišlys kokios netikėtos problemos, tai šiuo momento esu labai laiminga jau vien del to, kad myliuosi tiek kiek noriu ir kada noriu, o kaip bebūtų pusę šeimyninės laimės sudaro kokybiškas seksualinis gyvenimas (nu bet čia gal jau ne į temą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 18, 16:22)
man nuo KT noras buvo dingęs visiškai doh.gif , o nuo Mirenos tikrai nedingo  schmoll.gif
aišku kolkas dar kas kelios dienos rytais šiektiek papykina, paskauda galvą, bet tikrai šie simptomai mažėja, spuogų klausimas išsisprendė per 1,5 mėnesio, žodžiu palyginus su KT, tai man nepalyginami dalykai schmoll.gif , jeigu neišlys kokios netikėtos problemos, tai šiuo momento esu labai laiminga jau vien del to, kad myliuosi tiek kiek noriu ir kada noriu, o kaip bebūtų pusę šeimyninės laimės sudaro kokybiškas seksualinis gyvenimas (nu bet čia gal jau ne į temą  blush2.gif )

tai dziugu, jog sakai, kad noras nedingo thumbup.gif zodziu, nepabandzius nezinosi biggrin.gif kai isidesiu, ateisiu cia parasyti ispudziu biggrin.gif

del seksualinio gyvenimo drinks_cheers.gif galiu pasakyti, jog po vestuviu jis pagerejo, o po gimdymo isvis aukstumoje biggrin.gif jeigu dar nekamuotu greito pastojimo baime, tai isvis butu super biggrin.gif
Atsakyti
labutis o as va isidejau mirena pries pora men tai man pa kol kas visokiu nesmoniu yra tai teplioja tai vel kas nors lygtai ir sirgau bet nesupratau ar tai menesines buvo blush2.gif o va dabar uzeina diena dvi tepa o paskui vel viskas ok o man idomu ar galima pasitikrinti ar ji neiskrito nes lygtai sake kad yra palikti kazkokie siulai bet as ju nemaciau nes ziurejau su veidroduku o va mano drauge sake ji pasiciupinedavo ir jusdavo tai va nieko nebesuprantu eisiu ryt ryte daryti testo nes man baisu o jei pameciau o seksas vyksta tai normaliai pametinuku as irgi nenoriu blush-anim-cl.gif umn.gif o be to as ne lt esu
Atsakyti
QUOTE(joruniukas168 @ 2007 11 20, 02:26)
labutis o as va isidejau mirena pries pora men tai man pa kol kas visokiu nesmoniu yra tai teplioja tai vel kas nors lygtai ir sirgau bet nesupratau ar tai menesines buvo blush2.gif o va dabar uzeina diena dvi tepa o paskui vel viskas ok o man idomu ar galima pasitikrinti ar ji neiskrito nes lygtai sake kad yra palikti kazkokie siulai bet as ju nemaciau nes ziurejau su veidroduku o va mano drauge sake ji pasiciupinedavo ir jusdavo tai va nieko nebesuprantu eisiu ryt ryte daryti testo nes man baisu o jei pameciau o seksas vyksta tai normaliai pametinuku as irgi nenoriu blush-anim-cl.gif  umn.gif o be to as ne lt esu

su veidrodziu nepamatysi nieko, gali apčiuoti pirštu, keli cm tokios kaip zilkos(valo) išlindę iš gimdos kaklelio, o tie tepliojimai normalu ir gali testis ir 4 menesius, taip, kad manau tikrai nesinervuok, jei yra kraujavimai, tai nestumo tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 20, 09:55)
su veidrodziu nepamatysi nieko, gali apčiuoti pirštu, keli cm tokios kaip zilkos(valo) išlindę iš gimdos kaklelio, o tie tepliojimai normalu ir gali testis ir 4 menesius, taip, kad manau tikrai nesinervuok, jei yra kraujavimai, tai nestumo tikrai nera  schmoll.gif

na siandien ryte pasidariau testa ir nieko.bet labai jau kartais uzeina krutu tempimas ir biski kartais papykina o siaip tai viskas ok nebereikia atssiminti kada tablete reikia gerti ar prezervatyva naudoti nemegstu ju. schmoll.gif bet zinok ir ciupinejaus as nieko nejauciu kad butu kas nors uztai man ydomu ar negaliu buti jos pametus ji man gal iskrito ir nejutau
Atsakyti
QUOTE(joruniukas168 @ 2007 11 20, 16:08)
na siandien ryte pasidariau testa ir nieko.bet labai jau kartais uzeina krutu tempimas ir biski kartais papykina o siaip tai viskas ok nebereikia atssiminti kada tablete reikia gerti ar prezervatyva naudoti nemegstu ju. schmoll.gif bet zinok ir ciupinejaus as nieko nejauciu kad butu kas nors uztai man ydomu ar negaliu buti jos pametus ji man gal iskrito ir nejutau

visus tuos požymius jaučiau ir aš,ypač krūtine tempe ir skaudejo,ir sleikstuliukas ryte budavo, per pora men praejo, o iškristi visiškai ji tikrai negalėjo, ji tik pasislenka iš savo vietos blogiausiu atveju, bet kontraceptine funkcija vistiek atliks mirksiukas.gif , taip, kad atsipalaiduok ir mėgaukis saugiu sexu (ka aš ir darau blush2.gif )
Atsakyti
Nepamesi tu jos irnesakyk.gif ... nebent Spears pavyzdžiu seki laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(joruniukas168 @ 2007 11 20, 16:08)

Neissigalvok ir nekisk ten nagu, o tai tikrai ka nors padarysi netaip
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2007 11 20, 17:14)
Neissigalvok ir nekisk ten nagu, o tai tikrai ka nors padarysi netaip

lotuliukas.gif , pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as prie jusu burio neuzilgo prisijungsiu, dabar turiu 2 savaites spirales isigijimui lotuliukas.gif gal kas zino kur pigiau ja isigyt, bandysiu per visas vaistines apklausa daryt del kainos ir nuolaidos g.gif
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2007 11 20, 16:49)
Nepamesi tu jos irnesakyk.gif ... nebent Spears pavyzdžiu seki laugh.gif

o ka Spears?... g.gif blush2.gif
Atsakyti