[.Didziausia baime likus kad nepradetu pulti grybelis,nes anksciau esu juo sirgusi.Skaiciau kad po spirales idejimo jie linke kartotis.Idomu kaip kitoms,ar paumedavo susirgimas
[/quote]
"Mireną" turiu jau 3 metus. Esu tikrai labai patenkinta, nors pradžioje labai ilgai dvejojau ir daug domėjausi, ar tikrai ji tokia gera, ar man nepakenks, ar nebus kažkokių liekamųjų reiškinių. Pradžioje dėl grybelio buvo šiokių tokių problemų - pirmą pusmetį buvo linkęs kartotis gana dažnai, bet paskui turbūt organizmas prisitaikė ir dabar jau neprisimenu, kada paskutinį kartą turėjau dėl to bėdų.
Visgi (nors nebuvau ta, kuri pas savo ginekologę lankosi tik prispirta bėdos) "Mirena" įpratino mane reaguliariai lankytis pas ginekologę. Įpratau kas pusmetį apsilankyti profilaktinei apžiūrai, kadangi turiu žaizdelę gimdos kaklelyje - visada padaro onkocitologinius tyrimus, pasižiūri, ar neatsirado cistų (kartais jos susiformuoja būtent dėl spiralės) ir šiaip pasitikrinu, ar viskas gerai. Taip, kad "nauda" visapusiška