Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(marytexxx @ 2007 12 16, 16:21)
oho,kokia kaina schmoll.gif

Kai padalini iš penkių metų po 12 mėn., ne tiek daug ir išeina
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2007 12 16, 15:21)
oho,kokia kaina schmoll.gif

QUOTE(oksancik @ 2007 12 16, 15:45)
dabar nuolaidos su Maximos kortele nera, tai kainuoja apie 700Lt

QUOTE(ČIČI @ 2007 12 17, 09:03)

drinks_cheers.gif gaunasi max 12 lt.

Dar tvarkydamasi radau Always.. su dulkių sluoksniu.. doh.gif dar kai paskaičiuoji kiek ant jų sutaupai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2007 12 14, 16:16)
2SIA Jei jums Hormonu doze israsyta tik del patogumo.... sveikinu thumbup.gif  gera jusu gydytoja lotuliukas.gif

deja LT niekas neisrasineja nieko. ateini, atsinesi - ideda. o beje pries tai KT geriau, tai dabar manau hormonu gaunu maziau wink.gif. pirma - man reikejo max. apsaugos, neskaitant susilaikymo efektyvumo hihihi.gif, o KT gerti po gimdymo daznai uzmirsdavau, o streso ir taip gyvenime uztenka mirksiukas.gif

QUOTE(Amber1 @ 2007 12 14, 21:08)
"Mirena" įpratino mane reaguliariai lankytis pas ginekologę. Įpratau kas pusmetį apsilankyti profilaktinei apžiūrai, kadangi turiu žaizdelę gimdos kaklelyje - visada padaro onkocitologinius tyrimus, pasižiūri, ar neatsirado cistų (kartais jos susiformuoja būtent dėl spiralės) ir šiaip pasitikrinu, ar viskas gerai. Taip, kad "nauda" visapusiška smile.gif

drinks_cheers.gif va dar stomotologai galetu dantu mirenas deti lotuliukas.gif kad reguliariai lankytis nepamirsciau doh.gif

QUOTE(ČIČI @ 2007 12 17, 09:03)

man asmeniskai jau atsipirko, nors neturiu jos dar ne metu. nes: mano paskutines KT kainavo 40 lt menesiui. o 10 men. su mirena isejo 400lt. tiek, kiek mokejau, po blatu cool.gif, dabar tik pigiau bus rolleyes.gif

Ei, visoms, graziu artejanciu. Nesipykim, ypac tos kurios, pasirinko ne Mirena ir niekad jos nenaudojo. Kalbekit savo temoj biggrin.gif user posted image
Atsakyti
visoms mamytems labas! noreciau pasidometi apie spirale? ar ja isidejus nustojama sirgt menesinemis?nes kiek esu girdejus jei menesinem nesergi tai svoris pradeda augt..hmmm.. g.gif
Atsakyti
Gigute, paskaityk temą nuo pradžių..
kiekvienam organizmui skirtingai..
Man kokia pusę metų tepliojo.. dabar nebežinau kas tai yra.. didis.gif
Atsakyti
as irgi nesergu, neskaitant keliu patepliojimu, kai nelabai ten ir suprasi kas vyksta, bet svorio prisidejo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(2SIA @ 2007 12 17, 11:00)
as irgi nesergu, neskaitant keliu patepliojimu, kai nelabai ten ir suprasi kas vyksta, bet svorio prisidejo  doh.gif  verysad.gif

Svorio ir nuo KT gali prisidėt. Nemanau, kad tai nuo to, kad mažiau sergi
Atsakyti
del svorio tai as nezinau,vienom jis dideja,kitom mazeja,man pvz nuo visokiu kontraceptiku tai svoris krenta.Bet,zinoma,jei be sustojimo kimsciau viska is eiles,nemazetu irgi.O del Mirenos,tai as dziaugiuosi,kad ja isidejau,ir aciu tam kas ja isrado,nes tu variniu tai jau schmoll.gif schmoll.gif nono.gif
Atsakyti
o man kazkaip keistai: nesergu puse metu kokiu, paskui susergu dviems dienoms kokioms g.gif bet siaip esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 12 17, 21:37)
o man kazkaip keistai: nesergu puse metu kokiu, paskui susergu dviems dienoms kokioms g.gif bet siaip esu labai patenkinta biggrin.gif

Turbut isproteciau be menesiniu.... tai gi irodymas kad viskas gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2007 12 17, 20:37)

man ir tas pats ir aš visiškai nepatenkinta žadu imti lauk, nes labai jau hormonų sukilo nuo tos spiralės, be to dažnai pienligė kartojas ir per paskutinius du mėnesius du kartus uždegimas buvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2007 12 18, 10:38)
man ir tas pats ir aš visiškai nepatenkinta žadu imti lauk, nes labai jau hormonų sukilo nuo tos spiralės, be to dažnai pienligė kartojas ir per paskutinius du mėnesius du kartus uždegimas buvo verysad.gif

Daug svarsciau, detis ta mirena ar ne, bet nusprendziau tegu vyras mane saugoja, kodel as turiu tabletes ryt, spirales save farsiruot su hormonais, kad vyrams vienas malonumas tik butu. Pasiskaiciuoju dienas, jis rodo pastangas ir nora mane saugot, ir bendru sutarimu jauciames abu puikiai. Jokiu pienlygiu, virsvorio ir organizmo zalojimo. ax.gif
Atsakyti