Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Sėkmės jums..
Tikiuosi, užrašas ties 3 vaiku nepasikeis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 12 18, 10:59)
Sėkmės jums..
Tikiuosi, užrašas ties 3 vaiku nepasikeis  bigsmile.gif

kaip 10 metu skirtumas tarp vaiku, tai manau super gerai.
Atsakyti
Sveikos, man ginekologe rekomendavo Mirena del gimdos isvesejimo ir dideles mazakraujystes. ir metu man jau 40. perskaiciau visa jusu informacija ir nusprendziau detis. biggrin.gif . jei jau bus labai blogai, issiimsiu tongue.gif
Atsakyti
As turejau spirale, viskas gerai. Tik laiku issiimti reikia, nes mano gydytoja pasakojo, kad kai kurios nesioja po 7 metus, spirale iauga ir paskui reikia net operacija daryti, kad issiimti. bigsmile.gif
Atsakyti
Kol kas puikiai jauciuosi, kai mane saugo partneris. Pritariu tai nuomonei, kad save reikia kuo maziau farsiruot hormonais ir pan. Kita vertus, gydytoja rekomendavo Mirena, tai dabar labai rimtai galvoju.. Turiu beveik tiek uz, kiek ir pries.. blush2.gif Taip ir neapsisprendziu..
Atsakyti
Na va, praėjo lygiai šešios savaitės kaip turiu mireną. Vakar buvau pasitikrinti, sakė viskas ok. Jos jau nebejaučiu, galiu manyt, kad esu iš tų, kam šis daiktas tinka - tepliojo tik pirmą savaitę ir viskas, mėnesienų nebuvo, tik vos vos patepliojo ir skaudėjo nugarą tom dienom, neišbėrė ir tt. smile.gif rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Turiu ją ir aš, bet kol kas poveikis tik čiut čiut gerina mmm situaciją. O negirdėjot kas atvejo, kad pastojo su Mirena?
Atsakyti
QUOTE(Tenerife @ 2007 12 19, 15:04)
jei jau bus labai blogai, issiimsiu tongue.gif

aha, tokią pinigų sumą susikišus, kažkaip nesinorėtų išsiimti. aš apie Mireną galvoju, bet bijau jei netiks, tai tie šimtai kaip į balą blink.gif verysad.gif g.gif
Atsakyti
pasakykit kuri turit mirena kur tie siulai buna?ar jie nesijaucia?
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2007 12 30, 20:26)
pasakykit kuri turit mirena kur tie siulai buna?ar jie nesijaucia?

hihihi.gif siulai buna TEN. ir tikrai nieko nesijaucia. nei paciai, nei B. mirksiukas.gif
O jei anatomiskai idomu, tai prie mirenos infolapelio paveiksliukai buvo 4u.gif
Atsakyti
As vei isiterpsiu.... biggrin.gif
Del kokiu priezasciu gyd. rekomeduoja Mirena, man tesiog idomu blush2.gif . Kiek zinau, Mirena rekomenduojama moterims apie 40 metu, kurios nesiruosia gimdyt. Kadangi hormonai pastoviai isskiriami i organizma, jos rekomenduojamos pries menopauze. As nenoriu vel sukelti neigiamu reakciju, tesiog idomu ar nors vienai pries dedant Mirena tikrino hormonu santyki ir kieki kraujije? Tas pats su KT israsymu mirksiukas.gif
Atsakyti
As dabar kaip tik galvoju kokia kontracepsija pasirinkt g.gif Po pirmo sunaus gimimo naudojau tabletes,bet taip ,,isnese"krutine blink.gif .Spirales nelabai noriu,tad ir nezinau kas geriau schmoll.gif
Atsakyti