Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Gattinoni @ 2008 01 12, 16:58)
Gal kam reik mirenos? Kaina 520lt 4u.gif

Rezervuoju kol suzinosiu atsakyma smile.gif
Mano draugei reikia
Ji neispakuota,kada pirkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 01 12, 11:47)
ACIU tau ir visoms uz atsakyma. As nors ir privaciai ejau, bet nedare jokiu tyrimu, o gal as isvis, nescia buvau, nesvarbu, kad pagimdzius buvau pries 3 men. Vsio, eisiu pas kita gydytoja.

Butinai nueik,nes jei nesenai pagimdej,tai turbut geriamus kontraceptikus ne labai kas israsys,man atrodo kad nesveika jei maitini krutimi,ir dar labai daug niuansu yra ar pati gimdei ar operavo,nes jei operavo ,siulo spirale deti po pusmecio,nes ziuri ar gerai issivalo gimda ir t.t.Nezinant situacijos labai sunku ka ir patarti.
Nes kiekvienas atvejis skirtingas.Svarbu isklausyti keleta nuomoniu.
Ir kaip ten bebutu,as dar karta isitikinau kad jei sumokesi gausi daugiau informacijos.Nors uz toki pasakyma pastoviau gaunu velniu.. blush2.gif nuo kitu mamyciu,nors man irgi nepatinka pastoviai visiems moketi...,bet kad iseites nera,suprantu kad geriau uz tuos pinigus vaikui ka nors nusipirkciau,bet tokia pat situacija ir su vaiku gyd.kai ka nors dosi tai ir prieziura kita,besina tikrai bet ka daryti...
Atsakyti
Sveikos ax.gif kiek žmonių,tiek nuomonių...tai sveika,tai nesveika ta mirena...bet manau,kad vistiek ji yra geriau,negu tos paprastos ir aš ją žadu įsidėti,nes su tabletėm žaisti-ne mano stilius,net vitaminus užmirštu išgerti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 01 13, 16:08)
Sveikos ax.gif kiek žmonių,tiek nuomonių...tai sveika,tai nesveika ta mirena...bet manau,kad vistiek ji yra geriau,negu tos paprastos ir aš ją žadu įsidėti,nes su tabletėm žaisti-ne mano stilius,net vitaminus užmirštu išgerti... blush2.gif

Zinok ir as tokios nuomones,kol kas Mirena pats idealiausias variantas.Zymiau geriau nei tabletes.
Tik kad nevisiems tinka ,bet buna atveju kai Mirena veikia ir kaip gidymo priemone.Tik kalba buvo apie tai kad pries dedant Mirena gydyt.turi atlykti daug analizu,patikrintiar nera kokio uzdegimo,nestumo,kitu lygu ir t.t
Atsakyti
Taip visikai nauja, galiojimas geras , neispakuota smile.gif

QUOTE(natylli @ 2008 01 12, 23:53)
Rezervuoju kol suzinosiu atsakyma smile.gif
Mano draugei reikia
Ji neispakuota,kada pirkote? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*mamyte* @ 2008 01 11, 18:46)
As irgi laukiau kol praeis...po puses metu pradejau istisai kraujuoti  doh.gif  , israse vaistu , po men. vel tas pats - nesibaigiancios mmm  doh.gif ...teko traukti lauk  verysad.gif .O be to vyrui nepatiko  schmoll.gif - jaute svetimkuni  blush2.gif .Tai buvo patenkintas , kai jos nebebuvo  lotuliukas.gif .

Gal blogai įdėjo? Nes vyrui tai neturėtų jaustis.
Atsakyti
MB irgi pirmus kartus jautė, paskui, matyt siūlai "pasislėpė"
Atsakyti
Sveikutes, as matinu vaika krutimi, gal kuri zino ar galiu deti ta Mirena?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 01 14, 15:25)
Gal blogai įdėjo? Nes vyrui tai neturėtų jaustis.

Daktare sake , kad negali trumpiau tu siulu nukirpt , nes paskui negales spirales isimt .Tai taip ir kankinomes puse metu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(LORIAL @ 2008 01 14, 17:48)
Sveikutes, as matinu vaika krutimi, gal kuri zino ar galiu deti ta Mirena?

Aisku kad gali
Atsakyti
kelinta mmm diena deda mirena? 4u.gif
Atsakyti
3-5, nors man 6 dėjo ir nieko..
Atsakyti