Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Gal kam ir kvailai nuskambes, bet maotindama berniuka bijau detis hormonne spirale, o varines nenoriu. Jei butu mergaite, tai isideciau, vizgi iskiriami moteriski hormonai (nors ir raso,kad i piena nepakliuna, bet nelabai tuo tikiu, tai nesinorii ir rizikuot). Dabar pusmeti tikrai lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 03 14, 19:11)
Niekas su zondu tikrai netikrina ar pralys ar ne doh.gif Nebent tu echoskopija,kai tikrina ne per pilva o per kita vietele blush2.gif ,pavadinai -zondu.Nes zondas tai kas kita...
Zondu tikrina,jei turi kokiu kt.problemeliu ginekologiniu.Pries tai daro anastezija.Dazniausiai tokiu butu tikrina cistas...ir t.t

Šiaip tikrina su zondu smile.gif Aš negimdžiusi įsidėjau mireną, tai net per mėnesines patikrino su zondu, kuris yra labai panašaus pločio į mireną, ar gimdos kaklelis pakankamai atsivėręs. Jei zondas telpa, tada jau deda mireną.
Atsakyti
QUOTE(brenda mama @ 2008 03 12, 19:51)
aha mano pilvas irgi didelis  doh.gif tai pasirodo cia nuo mirenos,ir vidurius biskeli pucia.dar pastebejau,kad plaukai riebaluojasi greiciau.daugiau lyg ir nieko tepliojimas dingo po 2 sav

Ak va kame reikalas,nes mano pilvas irgi issiputes,siandien jau sesuo klausia -kas per pilvelis pas tamstyte atsirades? biggrin.gif Jau sakau reiks valgyt mest g.gif bet tai gal veliau praeis? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mano pilvas irgi išsipūtęs doh.gif
O galvą plaunu kiekvieną dieną, labai riebaluojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga. @ 2008 03 18, 13:38)
Mano pilvas irgi išsipūtęs  doh.gif
O galvą plaunu kiekvieną dieną, labai riebaluojasi  g.gif

Labutis 4u.gif na, pilvelis tai ir pas mane nelabai jau plokscias ir papucia lyg ir doh.gif biggrin.gif tik nezinau, ar nuo mirenos, ar nuo bandeliu su pienu pries miega hihihi.gif
na, o kalbant apie patepliojimus tai jau pabodo siek tiek ax.gif su mirena draugauju beveik 2 men ir dar vis nepraeina... kai istate, pirma diena stipriau pakraujavau, antra diena patepliojo ir po to visa savite nieko thumbup.gif bet uzteko pasidziaugti verysad.gif dabar buna kad kokia dienele neteplioja,bet ziurek ir vel tas pats verysad.gif nu nesmagu, taip noretusi, kad "svaru" butu 4u.gif ir nezinia, kada cia pasibaigs viskas... skaiciau, kad ne visom vienodai gines rekomenduoja g.gif pvz., man tai po idejimo sake, jokiu santykiu ir maudyniu vonioj savaite, o po to, leido viska lotuliukas.gif
kai su vyru isbandem, sake lyg ir nieko, bet kita kart sako, jauciasi unsure.gif tai vis juokauja, koki ten ezi isistatei hihihi.gif
o kaip jums su tuo tepliojimu, kada visiskai isnyko g.gif girdejau kitai net po 2 sav. viskas susitvarke 4u.gif,o kad man taip...
Atsakyti
o per kiek maždaug laiko organizmas priprato prie mirenos, t.y. baigėsi šalutiniai poveikiai ir pan.? galvoju, ar man čia besidėt prieš atostogas, o tai nenoriu išsipūtusio pilvo kol kas daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 03 18, 14:57)
o per kiek maždaug laiko organizmas priprato prie mirenos, t.y. baigėsi šalutiniai poveikiai ir pan.? galvoju, ar man čia besidėt prieš atostogas, o tai nenoriu išsipūtusio pilvo kol kas daugiau  lotuliukas.gif

niu, tas pilvelis tikrai nebus nestuke.gif bet jei laukia atostogos ir dar kokios nors egzotiskos tai ka gali zinot lotuliukas.gif
o siaip gine minejo, kad pvz., tepliojimas gali islikti iki puse metu tai nzn g.gif kiekvienai kitaip 4u.gif
Atsakyti
Tepliojimai gali tęstis pusę metų. Man tai visai netrugdo, vistiek su kasdieniniais įklotais vaikštau. Teplioja retkarčiais ir labai nedaug smile.gif
Vyras irgi sako, kad kartais jaučia ax.gif

Beje, pastebėjau, kad pykinimas prasideda po sekso doh.gif
Atsakyti
Aš to tepliojimo labiausiai ir bijojau, bet, kas keisčiausia, man jo iš vis nebuvo. Kai įdėjo mireną, po kelių dienų baigėsi mmm, gal užtruko dienelę kitą ilgiau. Ir daugiau nieko. Pirmųjų mmm po įdėjimo tai nelabai ir pajutau, nes beveik nieko nebuvo... Antros jau gausesnės buvo. O tepliojimas būna gal savaitę iki mmm pora dienų.

Labai nemėgstu įklotų, o tamponų su mirena negalima, tai džiaugiuosi, kad toks mažas kraujavimas smile.gif Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, kad veido oda riebesnė tapo, ant krūtinės spuogelių atsirado... Tenka griežčiau prižiūrėti odą.
Atsakyti
su tepliojimais aišk maždaug biggrin.gif tik tiek kad man mmm po nestuke.gif dar nebuvo ir panašu nenusimato, tai galvoju, kad pamiršau ginės paklaust ar prasidės ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 03 19, 00:42)
su tepliojimais aišk maždaug  biggrin.gif  tik tiek kad man mmm po  nestuke.gif  dar nebuvo ir panašu nenusimato, tai galvoju, kad pamiršau ginės paklaust ar prasidės ar ne  ax.gif

Man prasidėjo po 37 dienų ir jautėsi tiek tiek, kad gimdą šiek tiek maudė, kaip po mirenos įdėjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 03 18, 23:42)
su tepliojimais aišk maždaug  biggrin.gif  tik tiek kad man mmm po  nestuke.gif  dar nebuvo ir panašu nenusimato, tai galvoju, kad pamiršau ginės paklaust ar prasidės ar ne  ax.gif

na ir pas mane mmm nebuvo tad ir neaisq po idejimo ar is vis jos man buna lotuliukas.gif buna kad siek tiek stipriau pateplioja 4u.gif tai gal tada skaitosi mmm ax.gif 4u.gif
O gines kai klausiau del mmm tai sake nezinia kaip cia bus g.gif gali is vis ju nebuti,bet gali ir atsirasti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @...DILAILA...@: 19 kovo 2008 - 11:42