Gal kam ir kvailai nuskambes, bet maotindama berniuka bijau detis hormonne spirale, o varines nenoriu. Jei butu mergaite, tai isideciau, vizgi iskiriami moteriski hormonai (nors ir raso,kad i piena nepakliuna, bet nelabai tuo tikiu, tai nesinorii ir rizikuot). Dabar pusmeti tikrai lauksiu.
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 03 14, 19:11)
Niekas su zondu tikrai netikrina ar pralys ar ne
Nebent tu echoskopija,kai tikrina ne per pilva o per kita vietele
,pavadinai -zondu.Nes zondas tai kas kita...
Zondu tikrina,jei turi kokiu kt.problemeliu ginekologiniu.Pries tai daro anastezija.Dazniausiai tokiu butu tikrina cistas...ir t.t

Zondu tikrina,jei turi kokiu kt.problemeliu ginekologiniu.Pries tai daro anastezija.Dazniausiai tokiu butu tikrina cistas...ir t.t
Šiaip tikrina su zondu

QUOTE(brenda mama @ 2008 03 12, 19:51)
aha mano pilvas irgi didelis
tai pasirodo cia nuo mirenos,ir vidurius biskeli pucia.dar pastebejau,kad plaukai riebaluojasi greiciau.daugiau lyg ir nieko tepliojimas dingo po 2 sav

Ak va kame reikalas,nes mano pilvas irgi issiputes,siandien jau sesuo klausia -kas per pilvelis pas tamstyte atsirades?

Mano pilvas irgi išsipūtęs
O galvą plaunu kiekvieną dieną, labai riebaluojasi

O galvą plaunu kiekvieną dieną, labai riebaluojasi

QUOTE(inga. @ 2008 03 18, 13:38)
Labutis

na, o kalbant apie patepliojimus tai jau pabodo siek tiek

kai su vyru isbandem, sake lyg ir nieko, bet kita kart sako, jauciasi

o kaip jums su tuo tepliojimu, kada visiskai isnyko

o per kiek maždaug laiko organizmas priprato prie mirenos, t.y. baigėsi šalutiniai poveikiai ir pan.? galvoju, ar man čia besidėt prieš atostogas, o tai nenoriu išsipūtusio pilvo kol kas daugiau

QUOTE(gėliukas @ 2008 03 18, 14:57)
o per kiek maždaug laiko organizmas priprato prie mirenos, t.y. baigėsi šalutiniai poveikiai ir pan.? galvoju, ar man čia besidėt prieš atostogas, o tai nenoriu išsipūtusio pilvo kol kas daugiau 

niu, tas pilvelis tikrai nebus

o siaip gine minejo, kad pvz., tepliojimas gali islikti iki puse metu tai nzn

Tepliojimai gali tęstis pusę metų. Man tai visai netrugdo, vistiek su kasdieniniais įklotais vaikštau. Teplioja retkarčiais ir labai nedaug
Vyras irgi sako, kad kartais jaučia
Beje, pastebėjau, kad pykinimas prasideda po sekso

Vyras irgi sako, kad kartais jaučia

Beje, pastebėjau, kad pykinimas prasideda po sekso

Aš to tepliojimo labiausiai ir bijojau, bet, kas keisčiausia, man jo iš vis nebuvo. Kai įdėjo mireną, po kelių dienų baigėsi mmm, gal užtruko dienelę kitą ilgiau. Ir daugiau nieko. Pirmųjų mmm po įdėjimo tai nelabai ir pajutau, nes beveik nieko nebuvo... Antros jau gausesnės buvo. O tepliojimas būna gal savaitę iki mmm pora dienų.
Labai nemėgstu įklotų, o tamponų su mirena negalima, tai džiaugiuosi, kad toks mažas kraujavimas
Vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, kad veido oda riebesnė tapo, ant krūtinės spuogelių atsirado... Tenka griežčiau prižiūrėti odą.
Labai nemėgstu įklotų, o tamponų su mirena negalima, tai džiaugiuosi, kad toks mažas kraujavimas

su tepliojimais aišk maždaug
tik tiek kad man mmm po
dar nebuvo ir panašu nenusimato, tai galvoju, kad pamiršau ginės paklaust ar prasidės ar ne

QUOTE(gėliukas @ 2008 03 19, 00:42)
tik tiek kad man mmm po
dar nebuvo ir panašu nenusimato, tai galvoju, kad pamiršau ginės paklaust ar prasidės ar ne 

Man prasidėjo po 37 dienų ir jautėsi tiek tiek, kad gimdą šiek tiek maudė, kaip po mirenos įdėjimo

QUOTE(gėliukas @ 2008 03 18, 23:42)
tik tiek kad man mmm po

na ir pas mane mmm nebuvo tad ir neaisq po idejimo ar is vis jos man buna

O gines kai klausiau del mmm tai sake nezinia kaip cia bus