Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Na, taip, tos mmm tokios kaip smarkesnis patepliojimas smile.gif Užtenka visai plonų paketų ar net kasdieninių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 03 20, 11:10)
Na, taip, tos mmm tokios kaip smarkesnis patepliojimas smile.gif Užtenka visai plonų paketų ar net kasdieninių smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novum @ 2008 03 20, 10:10)

sulaukiau pirmuju mmm(bent jau as taip galvoju,kad tai mmm) nes tik teplioja jokio kraujavimo,ir maudzia nugara kaip per mmm.
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2008 03 18, 23:42)
su tepliojimais aišk maždaug  biggrin.gif  tik tiek kad man mmm po  nestuke.gif  dar nebuvo ir panašu nenusimato, tai galvoju, kad pamiršau ginės paklaust ar prasidės ar ne  ax.gif

o tai idejo ,kai nebuvo dar mm?
Atsakyti
jau antrus metus draugauju su Mirena, viskas puiku thumbup.gif , mm beveik simbolinės, net strėnų neskauda, nors PMS būna gana aštrus (tai jau čia daugiau apie mano nuotaikų svyravimus galėtų namiškiai pasipasakoti) bet va kokia savaitėlę prieš mm jaučiu gana stiprokus krūtų skausmus, toks panašus skausmelis, kai maudžia krūtis pastojus, tik gal šiek tiek aštresnis, net prisiliesti negaliu, kaip su kokiom adatėlėm varsto. Ir tai tęsiasi, kol pasirodo pirmieji mm požymiai. Ar jums taip nebūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 03 27, 15:06)
bet va kokia savaitėlę prieš mm jaučiu gana stiprokus krūtų skausmus, toks panašus skausmelis, kai maudžia krūtis pastojus, tik gal šiek tiek aštresnis, net prisiliesti negaliu, kaip su kokiom adatėlėm varsto. Ir tai tęsiasi, kol pasirodo pirmieji mm požymiai. Ar jums taip nebūna?  g.gif

Man lygiai taip pat. Adatėlėm gal nevarsto, bet prisilietus labai skauda verysad.gif Bet man tą savaitėlę krūtinė labai padidėja, tai dėl to turbūt ir skauda. Tuomet stengiuosi tvirtesnę liemenėlę pasirinkti, kad nesijaustų skausmo.
Atsakyti
o jums neliepe ateiti pas gine po 10 dienu po mirenos idejimo?
Atsakyti
QUOTE(Izabelaa @ 2008 03 27, 16:00)
o jums neliepe ateiti pas gine po 10 dienu  po mirenos idejimo?

g.gif liepė pasirodyti po savaitės,-vėliausiai po dviejų smile.gif . bent jau man. o paskui kas pusę metų liepė tikrintis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelaa @ 2008 03 27, 17:00)

labukas visoms 4u.gif man pas gine pasirodyt reikejo po savaites smile.gif

QUOTE(rritukas @ 2008 03 27, 17:05)
g.gif liepė pasirodyti po savaitės,-vėliausiai po dviejų smile.gif . bent jau man. o paskui kas pusę metų liepė tikrintis mirksiukas.gif

mirksiukas.gif o tikrintis sake viena kart per metus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tojama @ 2008 03 27, 14:06)
jau antrus metus draugauju su Mirena, viskas puiku  thumbup.gif , mm beveik simbolinės, net strėnų neskauda, nors PMS  būna gana aštrus (tai jau čia daugiau apie mano nuotaikų svyravimus galėtų namiškiai pasipasakoti) bet va kokia savaitėlę prieš mm jaučiu gana stiprokus krūtų skausmus, toks panašus skausmelis, kai maudžia krūtis pastojus, tik gal šiek tiek aštresnis, net prisiliesti negaliu, kaip su kokiom adatėlėm varsto. Ir tai tęsiasi, kol pasirodo pirmieji mm požymiai. Ar jums taip nebūna?  g.gif

o kada viskas susitvarke? nebebuvo tepliojimu ir pns blush2.gif kiek laiko vargino doh.gif pasaliniai simtomai,jei tokie buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(avietyte33 @ 2008 03 27, 13:47)
o tai idejo ,kai nebuvo dar mm?

man idejo kol dar nebuvo mmm blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
na zinau,kad detis spirales nepatartina negimdziusioms.bet mano drauge konsultavosi su keleta ginekologu ir jie jai idejo spirale. geriu tabletes ir vaiko neplanuoju dar daug metu,nes esu jauna blush2.gif bet galvoju apie spirale.. . na manau reiktu pasitarti su ginekologais.. bet truputi ir baisoka verysad.gif nes drauge sake,kad skauda...
Atsakyti
o kada viskas susitvarke? nebebuvo tepliojimu ir pns kiek laiko vargino pasaliniai simtomai,jei tokie buvo

Nepamenu smarkių kraujavimų, nieko ypatingo nebuvo g.gif aj va prisiminiau, praėjus keliom savaitėm pradėjo labai strėnas skaudėti ir pilvo pačią mausti, vos ne kaip gimdymo sąrėmiai prasidėjo, tik šiltoj vonioj pagulėjus atleisdavo. Paskui išsiaiškinau, kad taip mano organizmas bandė išstumti svetimkūnį, t.y. spiralę. Vėliau apsiprato ir dabar nieko nebejaučiu. Pašaliniai simptomai būtų bent man tai tik labiau plaukai riebaluojasi ir krūtis labiau skauda prieš mm. Tai tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelaa @ 2008 03 27, 16:00)

QUOTE(rritukas @ 2008 03 27, 16:05)

O cia paprastoj poliklinikoj ar privacioj liepe ateiti po 2 savaiciu? g.gif Jei privacioj ir uz vizita reikia moketi- tada viskas aisku doh.gif O jei paprastoj, tai nesuprantu kodel po tokio trumpo laiko reikia tikrintis blink.gif
Atsakyti