Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Aš pradėjau gal 10, bet tik kartais 4u.gif Kasdien dažytis ėmiau gal kokių 16-17, bet tik tušas, maskuoklis, lūpų blizgis..Ir čia sakyčiau gan vėlai, dauguma mano bendraamžių kasdein dažytis pradėjo gal 14 g.gif
Atsakyti
TIK blakstienu tusa pradejau naudoti 7-oje klaseje, lupoms - vazelina.
9-10 klasej pradejau naudoti lengvus, naturalius seselius ir lupu blizgius, bet tai tik savaitgaliais, kazkur einant su draugais. o paprastom dienom mokykloje - tik tusas ir lupu blizgis, ar net - tik vazelinas. na, aisku, nagai visada budavo sutvarkyti, bet irgi - paprastom dienom neutralios spalvos, savaitgaliais - truputi drasesnes ax.gif
Atsakyti
As labai velai maliavotis pradejau veiduka rolleyes.gif 16 metu gavau savo pirmajy jautriom akim sviesiai ruda tusa, bet uztat 18 kai panislos pakatilas doh.gif tai dabar stengiuos maziau dazytis, bent jau kasdien, apsiriboju tusu ir blizgesiu, o savaitgaliais galiu sau leist uzsiimti veido tapyba rolleyes.gif
Atsakyti
Dazyt blakstienas (ne kasdiena) pradejau 12metu. o "rimciau" dazytis pradejau kazkur 14-15m smile.gif
Atsakyti
Dabar gailiuosi.... gan anksti. Bet kai pradejau tai pradejau is kart viska - tusas, lupdazis, krempudra.. Nepamenu metu, bet mamai juokais papriekaistavau -"kam leidai man dazytis".... Bandysiu dukrai kada tai paaiskint - visam savas laikas, pasidazyt reikia, bet kuo veliau tuo jauniau atrodys oda....
Atsakyti
Aš pradėjau dažytis gal 16 metų ir tikrai nemanau, kad labai pakenkė odai.
Atsakyti
As ir pradejau gal 16, bet db dazaus manau maziau nei tada thumbup.gif
Atsakyti
oho,kaip anksti visos pradejo blink.gif .as tusa naudoju gal nuo 16-17,o normaliai dazytis pradejau 18os metu
Papildyta:
aj yra ir tokiu kaip as blush2.gif
Atsakyti
Tik 18 - os tusa pradejau naudot, seselius isbandziau, krempudra dar veliau blush2.gif
Atsakyti
Gal nuo 16 metų pradėjau rimčiau dažytis blush2.gif kaip pradėjau nuo pudros, tušo ir vazelino (ar kokio kito blizgesio) taip ir dabar tą patį naudoju ax.gif
Labai norėčiau sugebėt apsieiti be pudros, bet, deja, negaliu pasigirti labai gražia veido oda. doh.gif
Atsakyti
blakstienas pasidazzydavau jau nuo kokios 6 klases, o kai teko pries kameras pabuvot tai ir toninis kremas prasidejo, bet dabar stengiuosi tik tusu, kartais pudra smile.gif
Atsakyti
Oi.. as tai anksti pradejau dazytis.. nes 14m pirma kart klube naktiniam apsilankiau.. biggrin.gif 4u.gif kazkaip pas mane viskas pagreitintai buvo.. 4u.gif atsimenu klases aukletoja grasindavo, kad nupraus prie visu jei dar dazysiuos su tusu 7-8 kokios klasej lotuliukas.gif doh.gif uz tai dabar labai mazai dazausi.. senatve lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti