Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

pilna arsenala pirmakart per isleistuves panaudojau, o iki tol uzteko tuso.
Atsakyti
dažytis (t.y. tušas+lūpų bizgis) pradejau nuo 15-16, paskui jau šešėliukai kokie bankūs prasidėjo, o pudrą nuo 22 m. bet ir tai ne kasdien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aauste @ 2008 03 22, 19:44)
Aš jau dabar vis dažniau ir dažniau pasidažau. Blakstienas, kartais šešėliaiegipto žemė, lupytės ir labai retai su pudra...(14m.)
Nagus lakuojuosi į mėnesį kartą-du

Aš 14-os metų būdama net nesapnavau apie EŽ, pudrą ar tušą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Well_liked @ 2008 03 28, 01:07)
veliau pati nusipirkau laaabai zydrus seselius ir jais pasidazius nu jau toks grozis gaudavos, kad visi kiemo bernai spoksodavo, tik dabar aiksu del ko, o tada tai atrode grazu gi, lygis  lotuliukas.gif

laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2008 03 30, 23:13)
Oi, aš tada geriau patylėsiu... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pradėjau dažytis nuo 21 doh.gif  kaip alkoholį blin pirkčiau

Oj manęs iki šiol, kai perku alkoholį ir būnu minimaliai pasidažiusi kasdieniškai, klausia, ar turiu asmens dokumentą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 12 rugpjūčio 2008 - 19:36
QUOTE(sheeva @ 2006 08 28, 21:31)
Pradėjau dažytis gal keturiolikos,tuo metu tik akis apvesdavau sidabriniu pieštuku,šešiolikos kasdien klijuodavau dirbtines blakstienas ir gausiai jas pridažydavau tušu,mokykloj visi Malvina vadindavo  biggrin.gif

O kam tos dirbtinės blakstienos? biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai didelį ačiū galiu pasakyt savo tėveliui,kad draudė man dažyt ne tik plaukus,bet ir ant veido tept visokį brudą,nes dbr kai pasižiūriu į paaugles, ką jos iš savęs padaro,tai siaubas kažkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2008 08 13, 11:32)
Aš tai didelį ačiū galiu pasakyt savo tėveliui,kad draudė man dažyt ne tik plaukus,bet ir ant veido tept visokį brudą,nes dbr kai pasižiūriu į paaugles, ką jos iš savęs padaro,tai siaubas kažkoks doh.gif

drinks_cheers.gif pas mane tas pats, bet paslapcia vis pasidazydavau blakstienas blush2.gif ziurint kaip ir kada tos paaugles prisidazo. jei ten kokia 15 16 ine, tai manau grazu kai i koki kluba prisimaliavoja su saiku biggrin.gif
Atsakyti
as tai 14, labai norejau atrodyt vyresne ax.gif
Atsakyti
as dar ir dabar per daug nesidazau, nes manau, kad visos tos priemones prie gero neprives biggrin.gif kai reikes rauksles kavoti,tai tada ir tepsiu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turbut nuo 16m pameginau biggrin.gif Bt nesu dienini makaizo megejau. Man ja geriau natural biggrin.gif O vakarini ar progini, tai lb megstu... Kai viskas nuo iki... bigsmile.gif Ach, koks efektas ir jausmas tuomet puikus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 09, 15:02)
Turbut nuo 16m pameginau  biggrin.gif  Bt nesu dienini makaizo megejau. Man ja geriau natural  biggrin.gif O vakarini ar progini, tai lb megstu... Kai viskas nuo iki...  bigsmile.gif  Ach, koks efektas ir jausmas tuomet puikus...  wub.gif

va butent as irgi drinks_cheers.gif dieninio makiazo nelabai megstu, kadangi nemegstu apkraut veido pudra, bet kartais pasidarau makiaza nuo iki, tai jausmelis tikrai nerealus smile.gif o as kosmetika pabandziau gal 12 metu, ir budama 15 metu megdavau raudonas lupas arba juodas akis , gaila kad raudonos lupos prie amziaus netikdavo tai tik kartais pasidazydavau. siaip i mokykla einant megdavau su slapiu pravedimu ilgas strielkes pasidaryt, tokias kaip pas Klepoatra biggrin.gif
Atsakyti
Pradejau gal 10 ar 11 klasej, labai atsargiai - tik akis tusu ir lupdazis neryskus. Noreciau, kad ir dukra mano taip darytu ir niekur neskubetu...
Atsakyti
Dazytis pradejau gal 16 m., bet ir tai tik retkarciais blakstienas ir lūpas pasidazydavau. biggrin.gif Nors ir dabar diena tik tusa ir koki lupu blizgi naudoju, klazkaip pudros nelabai mėgstu diena teptis. biggrin.gif
Atsakyti