pilna arsenala pirmakart per isleistuves panaudojau, o iki tol uzteko tuso.
dažytis (t.y. tušas+lūpų bizgis) pradejau nuo 15-16, paskui jau šešėliukai kokie bankūs prasidėjo, o pudrą nuo 22 m. bet ir tai ne kasdien

QUOTE(aauste @ 2008 03 22, 19:44)
Aš jau dabar vis dažniau ir dažniau pasidažau. Blakstienas, kartais šešėliaiegipto žemė, lupytės ir labai retai su pudra...(14m.)
Nagus lakuojuosi į mėnesį kartą-du
Nagus lakuojuosi į mėnesį kartą-du
Aš 14-os metų būdama net nesapnavau apie EŽ, pudrą ar tušą

Papildyta:
QUOTE(Well_liked @ 2008 03 28, 01:07)
veliau pati nusipirkau laaabai zydrus seselius ir jais pasidazius nu jau toks grozis gaudavos, kad visi kiemo bernai spoksodavo, tik dabar aiksu del ko, o tada tai atrode grazu gi, lygis 

Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2008 03 30, 23:13)
Oi, aš tada geriau patylėsiu...
Pradėjau dažytis nuo 21
kaip alkoholį blin pirkčiau

Pradėjau dažytis nuo 21

Oj manęs iki šiol, kai perku alkoholį ir būnu minimaliai pasidažiusi kasdieniškai, klausia, ar turiu asmens dokumentą

QUOTE(sheeva @ 2006 08 28, 21:31)
Pradėjau dažytis gal keturiolikos,tuo metu tik akis apvesdavau sidabriniu pieštuku,šešiolikos kasdien klijuodavau dirbtines blakstienas ir gausiai jas pridažydavau tušu,mokykloj visi Malvina vadindavo 

O kam tos dirbtinės blakstienos?

QUOTE(Agnytte @ 2008 08 13, 11:32)
Aš tai didelį ačiū galiu pasakyt savo tėveliui,kad draudė man dažyt ne tik plaukus,bet ir ant veido tept visokį brudą,nes dbr kai pasižiūriu į paaugles, ką jos iš savęs padaro,tai siaubas kažkoks 

as tai 14, labai norejau atrodyt vyresne

as dar ir dabar per daug nesidazau, nes manau, kad visos tos priemones prie gero neprives
kai reikes rauksles kavoti,tai tada ir tepsiu

Turbut nuo 16m pameginau
Bt nesu dienini makaizo megejau. Man ja geriau natural
O vakarini ar progini, tai lb megstu... Kai viskas nuo iki...
Ach, koks efektas ir jausmas tuomet puikus...

QUOTE(Renatulyte @ 2008 10 09, 15:02)
Turbut nuo 16m pameginau
Bt nesu dienini makaizo megejau. Man ja geriau natural
O vakarini ar progini, tai lb megstu... Kai viskas nuo iki...
Ach, koks efektas ir jausmas tuomet puikus... 

va butent as irgi

Pradejau gal 10 ar 11 klasej, labai atsargiai - tik akis tusu ir lupdazis neryskus. Noreciau, kad ir dukra mano taip darytu ir niekur neskubetu...
Dazytis pradejau gal 16 m., bet ir tai tik retkarciais blakstienas ir lūpas pasidazydavau.
Nors ir dabar diena tik tusa ir koki lupu blizgi naudoju, klazkaip pudros nelabai mėgstu diena teptis.