Tušu nuo 13 metų,o viskuo kitu nuo 15-16

Nuo 14

nuo 16-18 tusu ir pudra... veliau daugiau
QUOTE(Sicija @ 2009 07 06, 23:07)
xex,tuomet nesakyk jai sio fakto,nes prikisines ;D ir teks leisti.
as pradejau dazytis po truputi.pirmiausia nuo blakstienu - 17 metu. iki tol tik lb retai. bet nuolat jauciau spaudima is drauges, kuri visad klausdavo kada gi jas pradesiu dazyt

o poto jau seseliai,blizgesiai..bet iki siol nepersikraunu veido.pakol jauna tai nera ir ka maskuoti, o tik paryskint grozi

o apie jaunu "paneliu" polinki i persidazyma lb neigiamai ziuriu. nes esu uz nuomone, kad viskas turi buti savo laiku. kol jauna ir taip grazi,nereikia jokios chemijos

nes tas ju :grazumas" tik juoka kelia ir atgrasuma..bent jau man.
As pati dazytis pradejau kokiu 16-17 metu...tik blakstienas
poto jau bandziau piestuka..pudra naudot pradejau tik kai ejau i koki plota...tam kad uzmaskuociau spuogiuka..ir naudojau nedaug...jei koks vakarelis,pasidazau vakariniu makiazu...(ryskios akys...zandukai) dbrr nenaudoju pudros..bet dazau akys..
dbr yra tokiu maliavku su oranzinem kaukem
klounem as jas vadinu 
geriausia dazytis saikingai...kai yra panu kurios diena vaiksto su vakariniais makiazais

dbr yra tokiu maliavku su oranzinem kaukem

geriausia dazytis saikingai...kai yra panu kurios diena vaiksto su vakariniais makiazais

As pradejau dazytis 15-16 m.ir tai labai neryskiai,blakstienos ir bespalvis blizgis.ir iki siol nemegstu ryskiu makiazu.Labai negrazu,kai l.jauna panele prisidaziusi ojojoj kiek,o tu labai daznai sutinku
Gal nori vyresnes atrodyti.Anksciau negu 15m. manau neverta tepliotis.

Nuo 5 klasės

Man įdomu kokie atsiliepimai dabar. Jei pradėjote dažytis (naudoti tušą, blizgesius, pudrą) nuo ~14 - 15 metų tai ar atsiėjo tai kai suaugote? Ta prasme ar žala buvo? Jei taip, tai kokia?

QUOTE(HoTea @ 2009 08 09, 19:40)
Man įdomu kokie atsiliepimai dabar. Jei pradėjote dažytis (naudoti tušą, blizgesius, pudrą) nuo ~14 - 15 metų tai ar atsiėjo tai kai suaugote? Ta prasme ar žala buvo? Jei taip, tai kokia?

As pradejau kazkur 16 metu, naudojausi seseliais, tusu ir blizgesiu. Pudra pradejau naudoti kazkur po dveju metu. Zalos kolkas jokios, oda, lupos, blakstienos liko tokios pat. Na tik oda dabar geriau atrodo, kadangi praejo brendimo laikotarpis

QUOTE(abiga @ 2009 08 24, 12:33)
Mano nuomone, 13 - metems ta pudra ne tik kad nereikalinga, ji dar labiau uzkemsa poras ir kenkia jaunai odai.
O tu dabar paaiskink tai trylikametems, kurios nori buti grazios