Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Aš nuo 14 man atrodo, kai problemos su oda prasidėjo, o aš juk visa pana buvau flirt.gif , jau kadrai rūpėt pradėję buvo, tai reikėjo grąžintis, kad nesimatytų spuogų, bet manau atrodė dar baisiau, nei, kad be tos pudros. doh.gif Na bet kaip nuo paauglystes dažiausi tik tušu ir pudra, taip ir dabar, tik kreminę pakeičiau į mineralinę.
Atsakyti
Lupu blizgi naudojau turbut senokai (nepamenu kiek buvo), tusu ir seseliais pradejau kokiu 16-17m., o rimciau visokiu priemoniu nuo 19m. gal.... Tiesa, pirma pudra isigijau budama gal 21-22m., nes pas mane oda lygi, priekaistu apart retsykiais paserpetojimo jai neturejau, tai pilnai uzteko kremu (o ir pudra tik isryskindavo serpetojimus). Ir dabar pudra naudojama daugiau sulygint veido atspalvi, o ne maskuot, tai turbut is neturejimo ka veikt dabar dauguma priemoniu perkamos. biggrin.gif
Atsakyti
As manau kad dauguma sviesaus gymio paneliu pradejo dazytis anksti vien del to kad labiau matytusi ju veiduku bruozai - akys,antakiai ,o tuo tarpu tamsio gymio paneles juk ir taip turi tamsias blakstienas bei antakius. .
Kadangi as esu is sviesiuju, tai mano pirmieji pasidazymai ir buvo "ryskinamieji". Dazydavau jau 15 metu budama akis juodu piestuku ir kazkokiu prastu tusu, kurie pastoviai nubegdavo.. blink.gif Nei veido maskuot nereikejo nei lupyciu dar labiau papustu nenorejau, bet tas akiu "efektas" buvo reikalingas kaip oras.. Dar ir dabar (man beveik 20m) kai nepasidazau akiu, o tik antakiai buna sutvarkyti, drauge sako "pamirsai akis pasidaryt". Tokia jau dalia sviesaus gymio merginu.. smile.gif))
Atsakyti
Va čia tai tiesa drinks_cheers.gif man lygiai tas pats...esu visiška lietuvaitė pagal bruožus ,tai irgi kai neparyškinu akių vis žiūriu į save ir galvoju kažkas ne taip... g.gif o šiaip visada beveik dažausi pudra (nes oda problematiška...žiema be jos visai blogai) ir tušas ..kartais dar pieštukas ar šešėliai smile.gif
Atsakyti
as nuo 10 kl.aknecolor tepavau, kaip ir vaistai, bet su splava:))
Atsakyti
As nuo 18-kos 4u.gif ir tai labai mazai. Blakstienos, lupu balzamas ir tik tiek smile.gif
Atsakyti
Aš jei gerai prisimenu pradėjau dažytis kažkur nuo 14 doh.gif
Ir būdavo kuo toliau tuo labiau, pradžioj buvo tušas, paskui jau ir JUODAS akių pieštukas, ir užsivarydavau tiek viršutinius vokus, tiek po akim, ir dar išorinius kampučius pratęsdavau, dar pamenu buvo tokia mada ir man tada labai gražu buvo virš to juodo pieštuko sidabrinė akių linija pravest, jokio kremu nenaudojau turbut iki kokiu 17. Kazkur nuo 17 metų turbut jau i protą pradėjau ateit tai jau maziau naudojau dažų.Nors dabar kai paziuriu į senas nuotraukas nepasakyciau kad tai buvo negrazu, tik labai jau ryškiai.

Nežinau, čia gal jau ir ne į temą, bet šiuo metu man 24, ir kasdien ( jei kur einu), naudoju tik krema+tuša+blizgi.O kai turiu laiko megstu ir labiau pasimakiažint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devintas dangus: 25 rugpjūčio 2009 - 18:46
QUOTE(HoTea @ 2009 08 09, 20:40)
Man įdomu kokie atsiliepimai dabar. Jei pradėjote dažytis (naudoti tušą, blizgesius, pudrą) nuo ~14 - 15 metų tai ar atsiėjo tai kai suaugote? Ta prasme ar žala buvo? Jei taip, tai kokia? smile.gif  4u.gif

As irgi anksto pradejau dazytis, bet nesu kazkokia pasenusi jau biggrin.gif ir pudra anksti naudoti pradejau, apie 14-15, bet naudojau gydomaja, nes turejau labai problemine oda g.gif
Atsakyti
na viskas buvo palaipsniui... is pradziu lupos, paskui akys, na o tada visa kita... ax.gif biggrin.gif gal nuo kokiu 14 smile.gif
Atsakyti
12 metu pradejau dometis kosmetika, ja bandyti, bet nuolat nesidazydavau.
Atsakyti
aš tai jau 14 -15 būdama ir veidą piešiau ir plaukus dažiau... vajė, baisu prisiminti.. pigi pudra, tušas amžiais varvantis, lūpos pieštuku apvestos ir nuspalvotos... nuotraukose, kai pažiūriu, tai vietoj akių - juoduliai kažkokie doh.gif o plaukai - pačios dažyti šviesiomis sruogomis. tėvų vietoj - nebūčiau tuo metu savo vaiko leidus į gatvę...

gerai kad man jau ne 15 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitulis: 27 rugpjūčio 2009 - 10:03
Nuo 16metų smile.gif
Atsakyti