Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Niekada nuolat nesidažiau, bet kai buvau paauglė, pasipeckiodavau eidama į šokius biggrin.gif
Atsakyti
as pradejau nuo 19 dazytis biggrin.gif iki pirmo kurso kosmetineje turejau tik tusa ir apie 20 ivairiu vazelinu bei lupu blizgesiu biggrin.gif o 19 gimtadienio proga gavau dovana - kriksto mama nuvede pas vizaziste, pries tai pripirko akiu seseliu, piestuku, kremines pudros. tai nuo to laiko naudoju kosmetika. ax.gif be to, daug komentaru buvo pries tai, jog sviesios paneles naudojasi kosmetika anksciau, nes ju bruozai yra neryskus. su tuo nesutinku, nes pati esu sviesios odos, taciau kasdieniniam makiazui pilnai pasitenkinu tusu, lupu blizgesiu ir kartais seseliais rolleyes.gif
Atsakyti
na siek tiek 16 metu atrodo 4u.gif
Atsakyti
aš dažytis pradėjau pirmam kurse, bet kai dukterėčia jau eina į mokyklą tai kai papasakoja, kad penktokės jau ir pudra ir blakstienas dažosi tai baisu. blink.gif gyvas pavyzdys mano puskė. pradėjo anksti blakstienas dažyt ir wat po kelių metelių jau blakstienos baltos. tada jau tikrai be tušo niekur nebeišeisi... schmoll.gif
Atsakyti
pilnai dazytis pradejau nuo 16 metu . jau pudra , seseliai ir pan . manau pats laikas tokiu metu ... ypac jog turiejau ka maskuoti
Atsakyti
Dazytis ptadejau 18 m.
Atsakyti
Pradėjau dažytis gal kokių 13-14 :]
Atsakyti
ir pačiai įdomu pasidarė nuo kada pradėjau, bet, kad neprisimenu niekaip g.gif pas mane labai palaipsniuj viskas vyko- iš pradžių lūpų balzamas, po to perlamutrinis balzamas, tada "rimtas" lūpų blizgesys biggrin.gif čia tokia technika buvo skirta tėvams labiau, kad turėtų laiko apsiprast su mintim ir būtų išvengta konflikto biggrin.gif na vienuoliktoj klasėj jau drąsiai dažiaus smile.gif
Atsakyti
Aš tai 13 metu pradejau dazyti, makyjazus teptis smile.gif
Atsakyti
pradjau dažytis tada kai sau be makijažo atrodžiau negraži ir būdavo gėda viešumoj rodytis, tai akis pieštuku apvesdavau nuo 13. pūdra naudoju gal tik kokie pora metų nepilnai, bet šiais metais kažkaip po vasaros labai retai. o tušas ir akių kontūras kasdien, kad atrodyčiau sau gerai blush2.gif šešėlių nemėgaus ir nemgstų. schmoll.gif
Atsakyti
pradejau dazytis 16 metu smile.gif
Atsakyti
gal 12 neatsimenu..bet anksti
Atsakyti