Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 29, 22:50)
Nes dazydavausi tik is idejos, visiskai tam nebuvo reikalo, oda lygi, butu uzteke tik kremu drekinanciu kartais patepti ir viskas... atrodo, kad bereikalo oda varginau  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi.. Nei gražesnė buvau nei ką pasidažiusi biggrin.gif
Atsakyti
Nuo kokių 14 dažausi... Vaje, baisu pažiūrėt dabar į foto doh.gif būtų užtekę tušo, be visokių pudrų ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
dažausi nuo 14 ir tai labai minimaliai. naudoju apsaugini kremuka nuo saules su atspalviu, tušą ir lūpų balzamą paprastutį. ir galvoju reikia mesti tą kremuką, nes oda ištikrųjų kaip draugės sako "pavydėtina". lygi, švelni kaip šilkas, spalva vienoda tik va būna kad po vieną ar du "draugelius" atsikėlus ryte kartais randu. biggrin.gif biggrin.gif va jie ir yra pagrindinė to kremo naudojimo priežastis. turbūt reikės paprastą maskuojamąjį pieštuką nusipirkti ir mesti kremą lauk biggrin.gif liks tik tušas be kurio labai jau nemėgstu būti ir lūpų balzamas nes be jo neįmanoma išgyventi turint tokias sausas lūpas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 20, 21:54)
pakraupus buwau kai perskaiciau,kad einan miegot tuso nenusiwalydawo o ryte atsikelus ant to pacio nenuwalyto tuso dar karta daze. schmoll.gif

doh.gif nieko sau
Atsakyti
Pradzioje minimaliai - tusas, neryskus seseliai ir pan. Pudros ir dabar privengiu. Dazniau renkuosi krema, losijona su atspalviu.
Pries einant miegot visad visad nusivalau, kad ir kaip pavargusi buciau is po vakarelio drinks_cheers.gif Darba palengvina skystas muilas veidui.
Atsakyti
Tiksliai nepamenu nuo kelių pradėjau dažytis...
Net kai šokau dar, konkursuose visos mano metų mergaitės pridažytos būdavo, o man tik lūpas paryškindavo. smile.gif

Pirmąsias priemones pati įsigijau (iš sutaupytų pinigų) 15-16 metų...Tušas, lūpų blizgis, pudra biggrin.gif Labai reikėjo pudros. biggrin.gif išklausiusi mamos pamokymų, patarimų ir pastabų jau gavau leidimą šventėms naudoti šešėlius (mama pergyveno kad prisidažysiu per daug, neskoningai, kaip atrodysiu ir t.t. - už tai jai dabar esu labai dėkinga) ir skaistalus...

Po to jau dingo noras bet ką tepti ant savęs, pati pradėjau daugiau domėtis kosmetika ir ieškoti kas man tinka, stengtis atrodyti gražiai, natūraliai kosmetikos pagalba smile.gif

Jeigu pati turėčiau dukrą, šiuo klausimu ją auklėčiau lygiai taip pat kaip mane auklėjo mama. Nes labai tas pasiteisina smile.gif
Atsakyti
na as tai atsimenu jau 11-os su pudra maskavau pirmuosius spuogelius, inkstirus doh.gif
kokiu 12-13 metu jau tikrai tepiausi pudra, sviesiu atspalviu seselius, ir tusa doh.gif
Atsakyti
nepamenu tiksliai, bet maždaug nuo 16-18 tam tarpe smile.gif ir dėl to džiaugiuos ax.gif
Atsakyti
jei tai galima pavadint dazymusi, tai tikriausiai nuo 14kos. bet pirmoji priemone tebuvo tusas blakstienoms. nereikejo jo man, pasireiske bandos jausmas, kad kitos jau turi, o as dar ne. kokiu 16 metu gavau dovanu pirmuosius seselius, dar veliau bronzine kompaktine pudra, kad suteiktu odai sveikesni atspalvi, nes paauglystej turejau anemija, todel atrodziau nelabai sveikai perbalus. bebaigdama mokykla turejau tik kuklu kosmetikos krepseli. ir galvoju, kad visai gerai, nes ir nebuvo reikalo labai dazytis. dar ir dabar nesu igudus labai tame, labiausiai megstu akis paryskint ir tiek, net kremines pudros neturiu ir nzn kaip ja naudotis blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nežinot kaip naudotis kremine pudra biggrin.gif Nereikia gal persūdyti.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 29, 15:22)
nežinot kaip naudotis kremine pudra  biggrin.gif  Nereikia gal persūdyti.

Nu nesakyk.. pudra irgi reik moket uztept lotuliukas.gif kad neatrodytum kaip olialia devuska..
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 29, 14:22)
nežinot kaip naudotis kremine pudra  biggrin.gif  Nereikia gal persūdyti.

o jus gal iskart zinot, kaip teisingai naudotis tam tikra priemone vos is pirmo karto? jeigu nesu naudojusi, vadinas tame neturiu patirties. aisku ateis laikas, kada atsiras ir poreikis ja isbandyti, tada ir ismoksiu.
Atsakyti