Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada pradėjote dažytis?

Nuo kokių 13-14 metų, bet tik su tušu. Taip dažausi ir po šiai dienai. Tušą ir teturiu beveik, dar porą šešėlių ir daugiau lūpom ;D Nesiteplioju jokiom pudrom ir pan, tai ne man tongue.gif Tik va pirmą kartą gyvenime būsiu išmaliavota spalio 8 dieną, bus vestuvių balius, į kurį esu kviečiama, tai reikia gražiai atrodyt rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo 15 metu,bet kadangi turiu ryskius bruozus,tai tik lupytes padazydavau,dabar jau ir tonavimo reikia ir tuso,ir seseliu vakarui wub.gif
Atsakyti

Nuo 16, bet ir tai tik einant penktadieniais i diskoteka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 15 spalio 2010 - 20:01
Nuo 14 mazdaug pradejau dazyti akis (tusas, piestukas, seseliai kartais). Bet daziausi retai, dazniausiai pries diskoteka biggrin.gif 16 metu jau pradejau dazniau dazytis, o 18 metu pradejau dazniau nauduoti ir tonalinius kremus. Tai buvo mano klaida.
Tonaliniai kremai tai uzdaras ratas, nes nuo ju mano odos bukle pablogejo, o as noredama paslepti odos trukumus toliau juos naudojau. Budama 20 nusprendziau labai retai nauduoti tonalinius kremus, oda pagerejo. Man jau greitai 22 metai, dabar ir tusa naudoju retai, kazkaip bijau kad nuo kosmetikos viskas blogeja. Pradejau naudoti poakiu krema, kitus kremus kolkas nenaudoju.
Dabar visada stengiuosi nuvalyti makijaza, kad ir kokia pavargusia buciau. O anksciau prisimenu daznai su padazytais blakstienais eidavau miegoti, o kita diena, ant seno sloksnio dazidavau) blush2.gif bet uztat tuso ilgam uztekdavo) doh.gif
Atsakyti
Ziaurumelis.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 19, 19:15)
Ziaurumelis.. doh.gif

Kas? biggrin.gif

CarolineS - nežinau kokias jūs pudras naudojot, jei gadino odą, turbūt ne itin kokybiškas, bet makiažą nusivalyt vakare yra kiekvienos merginos ar moters pareiga, čia elementari higiena net nėra ką diskutuot, jei jos laikomąsi, naudojamas geras tinkantis kremas, manau nieko tokio, kad dažosi ir pudruojasi (minimaliai) ir nuo 16 - 17m. Savo dukrai tikrai tokiam amžiuj leisčiau naudoti, bet tik gerą, kokybišką kosmetiką, o kai vaikšto sluosniuotos oranžinės tai net nėra ką šnekėti apie tokį makiažą doh.gif
Atsakyti
pakraupus buwau kai perskaiciau,kad einan miegot tuso nenusiwalydawo o ryte atsikelus ant to pacio nenuwalyto tuso dar karta daze. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 20, 21:54)
pakraupus buwau kai perskaiciau,kad einan miegot tuso nenusiwalydawo o ryte atsikelus ant to pacio nenuwalyto tuso dar karta daze. schmoll.gif

drinks_cheers.gif

Niekada nesu nuejusi miegoti su makiazu ar bent padazytomis blakstienomis.. pamenu kazkada gryzau namo nakti atsventusi gimtadieni ir jau nekokioj busenoj... ryte pabundu ir pirma mintis kuri sauna i galva: juk makiazo vakar net nenusivaliau... doh.gif nueinu i vonia , veidas svarutelis blink.gif lotuliukas.gif zodziu net nepamenu kaip, bet pasirodo vistiek nusliauziau i vonia ir atsiprausiau pries eidama miegoti biggrin.gif man cia butinybe. 4u.gif
Atsakyti
Nuo 15 metų. Dabar jei galėčiau grąžint laiką atgal, dekoratyvinės visiškai iki 18-19 nenaudočiau. (Išskyrus lūpų balzamus)
Atsakyti
QUOTE(Linju @ 2010 10 29, 10:59)
Nuo 15 metų. Dabar jei galėčiau grąžint laiką atgal, dekoratyvinės visiškai iki 18-19 nenaudočiau. (Išskyrus lūpų balzamus)

As taip pat drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nutariau paklausti kdl? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 10 29, 21:04)
nutariau paklausti kdl?  bigsmile.gif

Nes dazydavausi tik is idejos, visiskai tam nebuvo reikalo, oda lygi, butu uzteke tik kremu drekinanciu kartais patepti ir viskas... atrodo, kad bereikalo oda varginau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 29 spalio 2010 - 21:51