Įkraunama...
Įkraunama...

Gera kirpėja Panevėžyje

salon + Kristina thumbup.gif thumbup.gif
graziai apkerpa, pasiulo priemoniu, pataria.. na tiesiog - nuostabi biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 12, 13:43-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 02 12, 13:43)
As irgi uzsirasiau pas Vitalija is "Vitanelės" (Ukmerges g. ), na ziuresim kas gausis  tongue.gif

Labas. Ar ilgai reikia laukti? As turiu galvoje ar pas Vitalija dideles eiles?
smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 12, 11:43-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 02 12, 11:43)
As irgi uzsirasiau pas Vitalija is "Vitanelės" (Ukmerges g. ), na ziuresim kas gausis  tongue.gif

Lauksim atsiliepimu 4u.gif labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 12, 13:43-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 02 12, 13:43)

Na ir kaip apkirpo shokoladine Man tai visai patinko jos kirpimas:)
Atsakyti
Jau senokai lankausi "Grozio studijoj fix" (klaipedos g) esu labai patenkinta. Be to,ir kosmetologe ten dirba labai maloni.
Atsakyti
skoladinė nepatenkinta...?
Atsakyti

Mergaites, shokoladine labai patenkinta biggrin.gif thumbup.gif
Jauciuosi labai atsinaujinusi smile.gif aisku reikia ivertinti ta fakta kad senokai rimtai kirpausi (isskyrus pakarpymus, galiuku patrumpinimus), ir mano plaukams jau labai reikejo kazko naujo. Be to gerokai patrumpino man plaukus, bet man tinka blush2.gif thumbup.gif

Man patiko ir kaip dirba, ir kaip bendrauja. Matosi profesionalus darbas - ivertino veido forma, plauka ir sedo prie darbo smile.gif i kirpykla uzsirasiau telefonu - taip papuole, kad ejau iki pietu, tai gana greit prieme, nezinau kaip butu kitu laiku.
Nieko daug nesakiau kaip noriu kad kirptu- trumpai pasakiau koks stilius man patinka, atsidaviau i jos rankas pilnai, kazkodel buvau labai rami. Tik nebuvau pratusi kad taip ilgai galva plautu biggrin.gif gal 10 min masazavo blush2.gif net miegas sueme biggrin.gif
Nezinau kaip atrodysiu kai galva issiplausiu biggrin.gif nes dabar tai labai graziai atrodo, bet as pati kasdien tiek daug demesio formavimui neskirsiu ax.gif bet manau viskas bus super thumbup.gif Taigi, tokia mano nuomone, pasidalinkit ir kitos, kas isbandysit smile.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 02 20, 19:48-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 02 20, 19:48)
Mergaites, shokoladine labai patenkinta  biggrin.gif  thumbup.gif
Jauciuosi labai atsinaujinusi  smile.gif  aisku reikia ivertinti ta fakta kad senokai rimtai kirpausi (isskyrus pakarpymus, galiuku patrumpinimus), ir mano plaukams jau labai reikejo kazko naujo. Be to gerokai patrumpino man plaukus, bet man tinka  blush2.gif  thumbup.gif 
Man patiko ir kaip dirba, ir kaip bendrauja. Matosi profesionalus darbas - ivertino veido forma, plauka ir sedo prie darbo  smile.gif i kirpykla uzsirasiau telefonu - taip papuole, kad ejau iki pietu, tai gana greit prieme, nezinau kaip butu kitu laiku.
Nieko daug nesakiau kaip noriu kad kirptu- trumpai pasakiau koks stilius man patinka, atsidaviau i jos rankas pilnai, kazkodel buvau labai rami. Tik nebuvau pratusi kad taip ilgai galva plautu  biggrin.gif  gal 10 min masazavo  blush2.gif  net miegas sueme  biggrin.gif
Nezinau kaip atrodysiu kai galva issiplausiu  biggrin.gif  nes dabar tai labai graziai atrodo, bet as pati kasdien  tiek daug demesio formavimui neskirsiu  ax.gif bet manau viskas bus super  thumbup.gif  Taigi, tokia mano nuomone, pasidalinkit ir kitos, kas isbandysit  smile.gif

thumbup.gif labai dziaugiuosi,kad ir tu likai patenkinta smile.gif
Gal nuotraukyte imesi? 4u.gif
o tau ir daze ar tik kirpo?gal kaina galetum isduot? blush2.gif
Atsakyti
Gal nuotraukyte imesi? 
o tau ir daze ar tik kirpo?gal kaina galetum isduot?

Na pabandysiu nufotografuoti, nors jau siandien nebe taip tvarkingai atrodo po nakties biggrin.gif

Man tik kirpo, kaina buvo 70 Lt, bet tai sau leidau, nes dazau plaukus su chna pati namuose. Kirpo valanda laiko, ir visai kitaip ta iskarpyma dare nei kitos kirpejos (na bent jau man ) rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 02 21, 07:22-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 02 21, 07:22)
Na pabandysiu nufotografuoti, nors jau siandien nebe taip tvarkingai atrodo po nakties  biggrin.gif

Man tik kirpo, kaina buvo 70 Lt, bet tai sau leidau, nes dazau plaukus su chna pati namuose. Kirpo valanda laiko, ir visai kitaip ta iskarpyma dare nei kitos kirpejos (na bent jau man )  rolleyes.gif

Ir man iskarpe kitaip,bet buvau lb patenkinta thumbup.gif nors neilgai verysad.gif nuejau galiuku pasikirpt pas kazkokia nemoksa tai taip sugadino doh.gif net nesupranta ka reiskia galiukus pakirpt unsure.gif geda bus ir pas vitalija grizus nueit su tuo pakirpimu doh.gif verysad.gif (nu cia ne i tema tongue.gif )
Tai vadinasi dazymas daug kainuoja,nes as tai gerokai daugiau sumokejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bechnaz: 21 vasario 2009 - 20:59
QUOTE(*aistutia* @ 2008 12 14, 02:35)
Daug metu lankausi pas Kristina is Orandzinio stiliaus.. Visada lieku patenkinta tiek kirpimu, tiek dazymu.. Eiles nemazos, reiskias gera meistre..  rolleyes.gif Taip pat esu girdejusi ir daug geru atsiliepimu apie Romeda is Nedos..

Ir iš pas ja einu. Nereali mergaite, visada išeinu iš jos graži, ir su gera nuotaka thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Bechnaz

o kiek su dazymu mokejai? speju kad bendra suma gavosi netoli 200 lt.. bet kai pagalvoji kokia kokybe gauni, tai kitokia ir prasme igauna visa tai rolleyes.gif
Atsakyti