graziai apkerpa, pasiulo priemoniu, pataria.. na tiesiog - nuostabi
salon + Kristina
QUOTE(shokoladine
@ 2009 02 12, 13:43)
As irgi uzsirasiau pas Vitalija is "Vitanelės" (Ukmerges g. ), na ziuresim kas gausis 
Labas. Ar ilgai reikia laukti? As turiu galvoje ar pas Vitalija dideles eiles?
QUOTE(shokoladine
@ 2009 02 12, 11:43)
As irgi uzsirasiau pas Vitalija is "Vitanelės" (Ukmerges g. ), na ziuresim kas gausis 
Lauksim atsiliepimu
QUOTE(shokoladine
@ 2009 02 12, 13:43)
Na ir kaip apkirpo shokoladine Man tai visai patinko jos kirpimas:)
skoladinė nepatenkinta...?
Mergaites, shokoladine labai patenkinta
Jauciuosi labai atsinaujinusi
Man patiko ir kaip dirba, ir kaip bendrauja. Matosi profesionalus darbas - ivertino veido forma, plauka ir sedo prie darbo
Nieko daug nesakiau kaip noriu kad kirptu- trumpai pasakiau koks stilius man patinka, atsidaviau i jos rankas pilnai, kazkodel buvau labai rami. Tik nebuvau pratusi kad taip ilgai galva plautu
Nezinau kaip atrodysiu kai galva issiplausiu
QUOTE(shokoladine
@ 2009 02 20, 19:48)
Mergaites, shokoladine labai patenkinta
aisku reikia ivertinti ta fakta kad senokai rimtai kirpausi (isskyrus pakarpymus, galiuku patrumpinimus), ir mano plaukams jau labai reikejo kazko naujo. Be to gerokai patrumpino man plaukus, bet man tinka
Man patiko ir kaip dirba, ir kaip bendrauja. Matosi profesionalus darbas - ivertino veido forma, plauka ir sedo prie darbo
i kirpykla uzsirasiau telefonu - taip papuole, kad ejau iki pietu, tai gana greit prieme, nezinau kaip butu kitu laiku.
Nieko daug nesakiau kaip noriu kad kirptu- trumpai pasakiau koks stilius man patinka, atsidaviau i jos rankas pilnai, kazkodel buvau labai rami. Tik nebuvau pratusi kad taip ilgai galva plautu
gal 10 min masazavo
net miegas sueme
nes dabar tai labai graziai atrodo, bet as pati kasdien tiek daug demesio formavimui neskirsiu
bet manau viskas bus super
Taigi, tokia mano nuomone, pasidalinkit ir kitos, kas isbandysit 
Gal nuotraukyte imesi?
o tau ir daze ar tik kirpo?gal kaina galetum isduot?
Gal nuotraukyte imesi?
Na pabandysiu nufotografuoti, nors jau siandien nebe taip tvarkingai atrodo po nakties
Man tik kirpo, kaina buvo 70 Lt, bet tai sau leidau, nes dazau plaukus su chna pati namuose. Kirpo valanda laiko, ir visai kitaip ta iskarpyma dare nei kitos kirpejos (na bent jau man )
QUOTE(shokoladine
@ 2009 02 21, 07:22)
Na pabandysiu nufotografuoti, nors jau siandien nebe taip tvarkingai atrodo po nakties
Man tik kirpo, kaina buvo 70 Lt, bet tai sau leidau, nes dazau plaukus su chna pati namuose. Kirpo valanda laiko, ir visai kitaip ta iskarpyma dare nei kitos kirpejos (na bent jau man )
Ir man iskarpe kitaip,bet buvau lb patenkinta
Tai vadinasi dazymas daug kainuoja,nes as tai gerokai daugiau sumokejau
QUOTE(*aistutia* @ 2008 12 14, 02:35)
Daug metu lankausi pas Kristina is Orandzinio stiliaus.. Visada lieku patenkinta tiek kirpimu, tiek dazymu.. Eiles nemazos, reiskias gera meistre..
Taip pat esu girdejusi ir daug geru atsiliepimu apie Romeda is Nedos..
Ir iš pas ja einu. Nereali mergaite, visada išeinu iš jos graži, ir su gera nuotaka
Bechnaz
o kiek su dazymu mokejai? speju kad bendra suma gavosi netoli 200 lt.. bet kai pagalvoji kokia kokybe gauni, tai kitokia ir prasme igauna visa tai
o kiek su dazymu mokejai? speju kad bendra suma gavosi netoli 200 lt.. bet kai pagalvoji kokia kokybe gauni, tai kitokia ir prasme igauna visa tai