QUOTE(MamaJudita @ 2009 03 04, 06:45)
Vakar ir aš buvau pas Vitaliją iš "Vitanelės". Buvau nesikirpusi metus laiko, nes gimė leliukas ir nelabai galėjau ilgam iš namų išeiti. Pirmiausia noriu pasakyti, kad kaina visai nėra kosminė. Mano plaukų yra pakankamai daug ir buvo užaugę jau pakankamai ilgi. Plaukus iškarpė, smarkiai patrumpino, nes galai buvo nelabai jau gražūs. Dažyti viena spalva nesiūlė, nes nuo seniau dažytų dažų plaukų galai buvo spalvoti, tai sakė, kad bus margi. Tiesa, pasiūlė pašviesinti, ko seniau nesu dariusi. Ir nudažė sruogelėm
. Sumokėjau 180 Lt. Ir manau, kad tokia kaina visai nekanda, nes vien dažus gal 4 kartus užsimaišė, o kai plaukų daug, tai sruogėlėm dažė gal 1,5 val. Iįš viso pas ją kirpykloj prasėdėjau 4 val. Ir patarimų gavau ne vien sau, bet ir dukrytės plaukams
.
Užsirašiau pas Vitaliją kirptis telefonu ir teko laukti apie 2 savaites.
Tai noriu pasakyti, kad jei labai kuriai knieti apsilankyti pas Vitaliją, tai būtinai išbandykit. Aš labiausiai bijojau, kad teks pakloti apie 400-500 Lt. kaip čia kažkuri rašė.

Užsirašiau pas Vitaliją kirptis telefonu ir teko laukti apie 2 savaites.
Tai noriu pasakyti, kad jei labai kuriai knieti apsilankyti pas Vitaliją, tai būtinai išbandykit. Aš labiausiai bijojau, kad teks pakloti apie 400-500 Lt. kaip čia kažkuri rašė.
Cia as rasiau,kad sumokejau 500lt.bet as ir priemones pirkau.Uz kirpima ir dazyma 300 buvo

As registravausi telefonu,bet neturejo vietos kada man reikejo,pasakiau,kad griztu i LT trumpam tai vieta surado.Turbut todel ir sumokejau gerokai daugiau