Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(jufka @ 2007 07 19, 16:42)
Pirmas varijantas geriau nes jei saldytuvas bus salione tiesiog nebus jokio vaizdo be to dar ir nepatogu produktus isimineti vaikscioti reiks daug.

ne, to saldytuvo is saliono tai nesimatys tikrai, bus paprasciausia spinta iki lubu, sviesios spalvos, neisiskirianti tokia - kad kuo maziau kristu i akis.

o jetau, as dabar kuo toliau tuo labiau galvoju kad reiktu saldytuva det i desini kampa. gal uztektu tu darbastaliu ir pasidejimu, ir nereiktu tos spintos salione.
bet jau tinkuoja pas mane doh.gif ir santechnika kriauklei padaryta desiniam kampe doh.gif ir plyteles jau sudetos doh.gif tai daabr nebet vamdzius kriauklei per siena nutiesti iki kairio kampo, bet MB uzmus mane blink.gif ri meistrai pyks blink.gif net enzinau ar verta vel dabar strabint ta siena, vel vest vamdzius verysad.gif jau as visai pasimetus. ka daryt dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada! @ 2007 07 19, 09:35)
Sveikutes.Vis uzeinu pasiziureti i jusu virtuves,labai man patinka idejos,sprendimai...As dabar planuoju savo virtuvele,vienoje vietoje man ja paproektavo,bet uzejus i kita salona pamaciau ka visada norejau.Gal kas nors daresi virtuves baldus GENMAK firmoje?
...  Man labai patinka apvalejancios spinteles,visada svajojau,o kaip jums?...

Fainas sprendimas kampui bigsmile.gif Mes sukam galvą dėl kampo išnaudojimo virtuvėje, tokia spintelė būtų visai neblogai - kur rasti tą GENMAK?
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 19, 15:02)

tik beda gali buti ta, kad padarius taip saldytuva ir is kitos puses bara, praejimas i virtuve bus apie metra plocio, nezinau, ar tai normalu ar mazoka g.gif
na ir dar tokia bedele, kad labai noretusi ta spintos puse kur ne saldytuvas, padaryti lenkta, kad atkartotu lubu ir grindu vingi (ten tokia kaip banga padaryta) gal kas zinot ar tai imanoma?  g.gif

įmontuoti neįmontuoją šaldytuvą, ten gerai nežinau, bet ar pagalvojot, kaip dureles pritvirtinsit, jei žinot kaip, tai OK tada. 1m praėjimui pilnai užtenka. Bet jau kaip ir sakiau, man atrodo spinta turės būti gilesnė.

QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 19, 19:12)

bet jau tinkuoja pas mane doh.gif ir santechnika kriauklei padaryta desiniam kampe doh.gif ir plyteles jau sudetos doh.gif tai daabr nebet vamdzius kriauklei per siena nutiesti iki kairio kampo, bet MB uzmus mane blink.gif ri meistrai pyks blink.gif net enzinau ar verta vel dabar strabint ta siena, vel vest vamdzius verysad.gif jau as visai pasimetus. ka daryt dabar verysad.gif

tai jei daro pagal antrą variantą, tai tu jau ir nesimėtyk, juk buvai apgalvojus, o mum sunku ir įsivaizduoti viską realiai. Bet tik nepamiršk pasirodyti, nes čia visoms įdomu galutiniai variantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 07 18, 19:28)
paprasciausia butu pasiskabinti i VST informacija wink.gif labai malonus dedule viska kantriai ir iki smulkmenu paaiskina smile.gif

Aciu. Paskambinau, atsiliepe visai nemaloni moteriske biggrin.gif Pasake, kad tavo elektrikas tegul tau padaro, jokiu leidimu nieko nereikia, tik jei reikes nuimti plombas, tai tada dar karta paskambint ir ji duos zodini leidima, kai as pasakysiu mokejimo knygeles numeri. va, toks duvo pasisakymas
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 19, 19:12)
o jetau, as dabar kuo toliau tuo labiau galvoju kad reiktu saldytuva det i desini kampa. gal uztektu tu darbastaliu ir pasidejimu, ir nereiktu tos spintos salione.
bet jau tinkuoja pas mane doh.gif

Per vėlai į SM atėjai, ane? rolleyes.gif Nesinervuok, pasitark su savo brangiuoju, o kad meistrai pyks - tai nieko, tik teks sumokėti papildomai biggrin.gif. O jei ir vyras pyks, tai sunkiau doh.gif. Na, paliksi kaip anksčiau suplanavai - na ir nieko, turėsi daugiau vietos ir darbui, ir pasidėjimui irnesakyk.gif.
Atsakyti
mergaites, turiu klausimeli ax.gif
musu namukas jau kyla i virsu ir zinau kad virtuves ismatavimas kazkur 4,5 ant 3 metru, per 2metru ir 4,5m perejima yra valgomasis 2,5 ant 4,5 dydzio. blush2.gif

na zodziu,gaunasi virs 13kv.m. virtuve; pertvara atvira tokia kaip takas perejimui i salona 9kv.m. ir 10kv.m. valgomasis priesais virtuve.

dabar noreciau isgirsti jusu patyrimu ir nuomones... ar didele virtuve gaunasi su tokiais ismatavimais? sakiau vyrui nepamazink, bet negaliu matyti kaip namas statosi mat patys ne Lietuvoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 19, 12:17)
Mamytes, reikia Jusu pagalbos 4u.gif

Jau reikia pasitvirtinti savo virtuves plana. musu virtuvele maza, 2.18 m x 1.6 m unsure.gif
idedu nuotraukele kaip ji atrodo http://s211.photobuc...irtuvesmall.jpg

toks gale kambario issikisimas, i kuri turi tilpti visa virtuves iranga ir dar valgymo zona blush2.gif

turiu du variantus:
1 variantas
http://s211.photobuc...=1variantas.jpg

sitam variante pacioj desinej pusej kampe butu saldytuvas, 70 cm darbastalis, tada tos sienos gale kairiame kampe kriaukle, kitos sienos pusej virykle (tarpas tarp ju apie 40 cm) ir dar toliau uzsuktas baras (baldai parinkti bele kokie, dabar svarbu tik pati isdestyma susigalvoti)

2 variantas
http://s211.photobuc...=2variantas.jpg

sitam variante saldytuvas iskeltas i spinta kuri butu per visa ta saliono siena. saldytuvas butu pasuktas kampu i virtuve. taip atsirastu zymiai platesni darbastaliai, kriaukle keltusi i kampa desineje, orkaite butu ties kita siena, ir velgi uzsuktas baras (arba stalas, dar nenusprendziau)

noriu labai labai Jusu patarimu, kuris variantas butu tinkamesnis ax.gif

na pas mus nu labai panasi virtuve, kiek atsimenu net pagal ismatavimus - mes daremes su dizaineriu, tai mums patare taip:desnej pusej imontuojamas saldytuvas,spinta virs jo (visos spintos iki lubu), imontuojama indaplove, orkaite, mikrobange,lieka treuputis visai nedaug vietos, tai ten bus tokia nisa is kurios jau i kaire puse issitums lentyna su kombainu ir pataikys tiesiai virs kriaukles,tada uz kriaukles truputis vietos ir kaitlente,ir toliau i kaire (posukis) virtuves darbastalis.Na labirintus prisakiau,bet gal isivaizduosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2007 07 19, 19:28)
Aciu. Paskambinau, atsiliepe visai nemaloni moteriske  biggrin.gif  Pasake, kad tavo elektrikas tegul tau padaro, jokiu leidimu nieko nereikia, tik jei reikes nuimti plombas, tai tada dar karta paskambint ir ji duos zodini leidima, kai as pasakysiu mokejimo knygeles numeri. va, toks duvo pasisakymas

oi, sorry 4u.gif as kai nskambinau, tai dedule labai maloniai viska aiskino, bet ten buvo tiek daug visko, kad ai, galvoju, kai jau reikes-dar karta paskambinsiu blush2.gif
Atsakyti
Labas. Senai skaitau jūsų tema bet tik dabar prisijungiau. Iš karto noriu įspėt ADA apie įmonė GENMAK paskityk www.skundai.lt As perskaiciau ir apsigalvojau ten uzsakinėti virtuvė, nors man irgi patinka apvalios spintelės
Atsakyti
egluteskarota, man tai 2 var. netgi labai patinka thumbup.gif
buk drąsi ir daryk taip kaip jau nusprendei, nėra reikalo šokinet nuo vieno prie kito, nors daug kam taip būna ir dažnai nežinai ka rinktis iš 2....
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 07 19, 13:46)
o mes pagaliau apsisprendem. Uzsisakysim Havana is VokeIII. Tik gaila, kad reikes derintis prie virtuves ploto ir mazinti spinteliu kieki tongue.gif user posted image

Man si virtuve labai liukas,ziurejau i ja jau senei,tik gaila man netinka ismatavimai biggrin.gif Sekmes tau geras sprendimas

QUOTE(raganele @ 2007 07 19, 19:28)
Fainas sprendimas kampui bigsmile.gif Mes sukam galvą dėl kampo išnaudojimo virtuvėje, tokia spintelė būtų visai neblogai - kur rasti tą GENMAK?

BALDŲ ROJUS, naujas korpusas III aukštas

QUOTE(ANŽELINA @ 2007 07 20, 07:13)
Labas. Senai skaitau jūsų tema bet tik dabar prisijungiau. Iš karto noriu įspėt ADA apie įmonė GENMAK paskityk www.skundai.lt As perskaiciau ir apsigalvojau ten uzsakinėti virtuvė, nors man irgi patinka apvalios spintelės

blink.gif Einu paskaityti.... unsure.gif
Atsakyti
Kad nors viena turetu baldus is GEnmak,tada pagal patirti pasakytu ar verta uzsisakyti.Buna ivairiu atsiliepimu apie gamintojus,pati patiriau su viena firma nesamoniu,kai atveze sekciite su brakuota pluokste,skiletom lentynom,mu katastrofa...ir isvis man tokios nereikia,....pasakiau kol nebus gera nemokesiu pinigu smile.gif

Papildyta:
egluteskarota man tavo pirmas variantas patinka,neperkrautas.Bet tu pati paderinsi,kas geriausia ir patogiausia tau.Faina kad galejai pasirinkti kur kriaukles vamzdzius daryti,kur elektra. smile.gif
Atsakyti