QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 14:56)

kai tokia mazyte virtuve nieko imantraus super negali prisidaryt, bet man labai patiko.
gal buciau pakabinama spintele dar viena kazkur idejus, nes kai man tai truktu truputi vietos
bet variantas geras
tiesa, deja , butas nemazas, o virtuvei dave tik tiek vietos
QUOTE(Ada! @ 2007 07 20, 15:11)
Gal gali parasyti kur dareisi baldukus?
Patinka man tavo virtuve!!! ,grazei dera prie sienu spalvu
Zinok nepagailejom "tu paciu" ir daremes vokeje

Jau derinom viska issijuose
QUOTE(Bomba @ 2007 07 20, 15:15)
man kakziap nesiziuri kaireje didelis kargo, jauciu daryciau zema, tai dar ir vietos ant stalvirsio iki kaitlentes padaugetu
o Mildes virtuvike faina

gal tik ankstoka ten viduj, na dviese pvz nepaseimininkausi, bet vienam tai jauciu patogu taip suktis , toli vaikscioti nereikia
nu tai kad as viena ir sukuosi maniskis nemoka, nemegsta ir tt:) cia man pats tas
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 20, 15:20)
Ir man labai patinka
Milde virtuve

Kiek mokejot, kas gamino Ir dar halogeniniai sviestuvai patiko, gerai dera kvadratine forma prie virsutiniu spinteliu. Jei nepaslaptis kiek mokejot? Kur pirkot?
Nu daug klausimu

, bet ka daryt, tik SM forumas ir padeda isgyvent
Daremes kaip minejau vokej, vien baldai kainavo apie 9tukst, poto dar buitine technika.Cia medzio masyvas, tai ir gavosi tiek

Halogenai pirkti parduotuvej "Gaudre", cia kaip ta gatve vadinasi...Ateities gal as net kaina ju pamirsau, senai labai jau juos nupirkom
QUOTE(addicted @ 2007 07 20, 15:31)
Labai grazi Mildes virtuve

Atrodo perfect
aciu asiu
Siaip labai ilgai derinom, kiekviena smulkme aiskinausi, isivaizdavau kaip ten kas patogiau butu, spalvoas ir visa kita.Perejau keleta firmu, tai suprato mane tik Vokeje:) dar bus plyteles, bet tokios irgi paprastos visai:)