Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 13:42)
Mes darome pagal spec uzsakyma, atvaziavo atsiveze katalogus, as pasakiau ko as noriu, suprojektavo ir kaina be buitines technikos 4000 Lt. Plokste beveik visur vokiska. Aisku virtuve nediduke. dariau su kampu, kad daugiau butu spinteliu. Kai as pasiskaitau kokios kainos didmiesciuose tai  blink.gif jau geraiu apsimoka is mazesniu miesteliu uzsisakinet tikrai pigiau iseina.
Gaila kad dar neturiu nuotraukyciu i kelciau jusu teismui  ax.gif

O tavo virtuve su visokeis bliumais?Man mazam miestelyje paskaiciavo 8800 lt su bliumais ir su kargo spintelem virtuve kampu eitu,pabandysiu ikelti brezini.
Atsakyti
İtariu mano brezinelis bus labai mazas g.gif Bet visvien bandau roditiuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ada! @ 2007 07 20, 15:32)
İtariu mano brezinelis bus labai mazas g.gif Bet visvien bandau roditiuser posted image

Pas mane virtuve dar mazesne man atrodo. bet pagal brezini tai tikrai taip atrodo biggrin.gif
Virsuje dviem aukstais eis spinteles, apacioje spinteles, stalciai ir t.t. kaip ir visur smile.gif kargo spintele netilpo verysad.gif nors labai norejau.
Atsakyti
Na ir as jau paigirsiu savaja maza virtuvyte smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Milde,2007 07 20, 15:48]
user posted image
user posted image
user posted image
[/quo
thumbup.gif kai tokia mazyte virtuve nieko imantraus super negali prisidaryt, bet man labai patiko.
gal buciau pakabinama spintele dar viena kazkur idejus, nes kai man tai truktu truputi vietos ax.gif
bet variantas geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 07 20, 15:48)

user posted image

Gal gali parasyti kur dareisi baldukus?Patinka man tavo virtuve!!! thumbup.gif,grazei dera prie sienu spalvu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ada! @ 2007 07 20, 14:32)

man kakziap nesiziuri kaireje didelis kargo, jauciu daryciau zema, tai dar ir vietos ant stalvirsio iki kaitlentes padaugetu g.gif

o Mildes virtuvike faina thumbup.gif gal tik ankstoka ten viduj, na dviese pvz nepaseimininkausi, bet vienam tai jauciu patogu taip suktis , toli vaikscioti nereikia thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Ir man labai patinka Milde virtuve wub.gif 4u.gif Kiek mokejot, kas gamino ax.gif Ir dar halogeniniai sviestuvai patiko, gerai dera kvadratine forma prie virsutiniu spinteliu. Jei nepaslaptis kiek mokejot? Kur pirkot?
Nu daug klausimu doh.gif , bet ka daryt, tik SM forumas ir padeda isgyvent mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elis@a: 20 liepos 2007 - 15:21
Labai grazi Mildes virtuve biggrin.gif Atrodo perfect thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 14:56)
thumbup.gif  kai tokia mazyte virtuve nieko imantraus super negali prisidaryt, bet man labai patiko.
gal buciau pakabinama spintele dar viena kazkur idejus, nes kai man tai truktu truputi vietos  ax.gif
bet variantas geras  drinks_cheers.gif

tiesa, deja , butas nemazas, o virtuvei dave tik tiek vietos smile.gif
QUOTE(Ada! @ 2007 07 20, 15:11)
Gal gali parasyti kur dareisi baldukus?Patinka man tavo virtuve!!! ,grazei dera prie sienu spalvu rolleyes.gif

Zinok nepagailejom "tu paciu" ir daremes vokeje smile.gif Jau derinom viska issijuose smile.gif

QUOTE(Bomba @ 2007 07 20, 15:15)
man kakziap nesiziuri kaireje didelis kargo, jauciu daryciau zema, tai dar ir vietos ant stalvirsio iki kaitlentes padaugetu 

o Mildes virtuvike faina  thumbup.gif gal tik ankstoka ten viduj, na dviese pvz nepaseimininkausi, bet vienam tai jauciu patogu taip suktis , toli vaikscioti nereikia  thumbup.gif

nu tai kad as viena ir sukuosi maniskis nemoka, nemegsta ir tt:) cia man pats tas smile.gif
QUOTE(Elis@a @ 2007 07 20, 15:20)
Ir man labai patinka Milde virtuve wub.gif  4u.gif Kiek mokejot, kas gamino  Ir dar halogeniniai sviestuvai patiko, gerai dera kvadratine forma prie virsutiniu spinteliu. Jei nepaslaptis kiek mokejot? Kur pirkot?
Nu daug klausimu doh.gif , bet ka daryt, tik SM forumas ir padeda isgyvent  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Daremes kaip minejau vokej, vien baldai kainavo apie 9tukst, poto dar buitine technika.Cia medzio masyvas, tai ir gavosi tiek smile.gif Halogenai pirkti parduotuvej "Gaudre", cia kaip ta gatve vadinasi...Ateities gal as net kaina ju pamirsau, senai labai jau juos nupirkom smile.gif

QUOTE(addicted @ 2007 07 20, 15:31)
Labai grazi Mildes virtuve  biggrin.gif Atrodo perfect  thumbup.gif

aciu asiu smile.gif

Siaip labai ilgai derinom, kiekviena smulkme aiskinausi, isivaizdavau kaip ten kas patogiau butu, spalvoas ir visa kita.Perejau keleta firmu, tai suprato mane tik Vokeje:) dar bus plyteles, bet tokios irgi paprastos visai:)
Atsakyti
QUOTE(jurgaval @ 2007 07 20, 13:23)
Be to nemanau kad verta keleta tukstanteliu moketi vien tik uz varda. medziagos visos tos pacios, stebuklo tikrai neideda. tiekejai daugiau maziau yra tie patys. taip kad vieni nori leisti tukstanciu, kiti nenori. as is tu kuri nenoriu moketi uz imone  biggrin.gif  gal kazkam tai ne prestizas  ax.gif

drinks_cheers.gif kaip pildėm užsakymų blankus kelis kartus firmoje, pjaunančioje ir t.t. plokštes, matėm, kad žinomos firmos ten pat pjauna, lygiai tokias pačias plokštes, gi kokia Vokė nesiveža asmeniškai sau kitokių plokščių, pjauna iš tų pačių vokiškų ar lenkiškų ir tiek. g.gif ....

Milde, jauki virtuvikė drinks_cheers.gif (ir tvarkytis tokioje nedaug laiko reiks rolleyes.gif thumbup.gif ) rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 20, 17:08)
drinks_cheers.gif kaip pildėm užsakymų blankus kelis kartus firmoje, pjaunančioje ir t.t. plokštes, matėm, kad žinomos firmos ten pat pjauna, lygiai tokias pačias plokštes, gi kokia Vokė nesiveža asmeniškai sau kitokių plokščių, pjauna iš tų pačių vokiškų ar lenkiškų ir tiek.  g.gif ....
Milde, jauki virtuvikė  drinks_cheers.gif  (ir tvarkytis tokioje nedaug laiko reiks  rolleyes.gif  thumbup.gif ) rolleyes.gif  rolleyes.gif

Tai kaip suprast "kaip pildėm užsakymų blankus"? Patys kazka daret su baldien plokste? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 20 liepos 2007 - 17:51