Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 20, 17:50)
Tai kaip suprast "kaip pildėm užsakymų blankus"? Patys kazka daret su baldien plokste? g.gif

nu tep smile.gif , užsisakėm išpjaut plokštes, kitur pagamino medines duris, patys susirinkom ir daug sutaupėm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 07 20, 15:48)
Na ir as jau paigirsiu savaja maza virtuvyte smile.gif

na super thumbup.gif , man labai patinka, dar gal gali parašyti, kokio pločio tarpas (praėjimas) gavosi, nes pas mane ir siaura, tai noriu palygint.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 07 19, 19:39)
mergaites, turiu klausimeli ax.gif
musu namukas jau kyla i virsu ir zinau kad virtuves ismatavimas kazkur 4,5 ant 3 metru, per 2metru ir 4,5m perejima yra valgomasis 2,5 ant 4,5 dydzio.  blush2.gif

na zodziu,gaunasi virs 13kv.m. virtuve; pertvara  atvira tokia kaip takas perejimui i salona 9kv.m. ir 10kv.m. valgomasis priesais virtuve.

dabar noreciau isgirsti jusu patyrimu ir nuomones... ar didele virtuve gaunasi su tokiais ismatavimais? sakiau vyrui nepamazink, bet negaliu matyti kaip namas statosi mat patys ne Lietuvoje  g.gif

SoJa buk gerute parasyk savo virtuves dydi kad biskuti imciaus orientuotis dydziuose g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 20, 19:15)
nu tep  smile.gif , užsisakėm išpjaut plokštes, kitur pagamino medines duris, patys susirinkom ir daug sutaupėm  smile.gif

Saunuoliai thumbup.gif 4u.gif Kazin ar apsimoka? O laiko atzvilgiu ar sutaupet? Lauksim nuotrauku! drinks_cheers.gif Kazkaip idomu pasidare ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2007 07 20, 19:50)
Saunuoliai thumbup.gif  4u.gif Kazin ar apsimoka? O laiko atzvilgiu ar sutaupet? Lauksim nuotrauku! drinks_cheers.gif Kazkaip idomu pasidare ax.gif  4u.gif

Su tuo apsimokėjimu tai gavosi beveik perpus pigiau wink.gif , laiko atžvilgiu sunku pasakyt biggrin.gif , gi tik pats nuspręsi, kaip greit pasigaminsi, t.y. susirinksi, nors ir firmos neskuba dirbt smile.gif , pačius baldus tai labai greit susirinkom, vos tik plokštes išpjovė (per maždaug dvi savaites išpjauna), tik tikrasis apšvietimas laaaabai užtruko, nes ten buvo daug kliūčių doh.gif , tai jei įtraukčiau į laiko sąnaudas šį dalyką, tai sakyčiau, kad labai ilgai, bet jei ne, tai greit viskas smile.gif , nes bet kuri firmikė bent mėnesį gamina, o mes per tiek jau turėjom ir indus susikrovę, ir vištą išsikepę biggrin.gif biggrin.gif ... Tiesa, medinių durelių teko palaukt apie mėnesiuką, tai pora savaičių neužbaigta buvo, bet naudot galima, kai kas net nesuprato, kad dar bus medinės durelės lotuliukas.gif , manė, kad mes čia tokie originalai biggrin.gif biggrin.gif ....

Vizualizaciją pradinę jau buvau temoje neseniai įmetus, aišku nesunku pakartot, o realias foto pamėginsiu ryt nufotkint, jei išeis g.gif ..

user posted image
Atsakyti
[/quote]

Vizualizaciją pradinę jau buvau temoje neseniai įmetus, aišku nesunku pakartot, o realias foto pamėginsiu ryt nufotkint, jei išeis g.gif ..

user posted image
[/quote]

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 20, 21:10)
Su tuo apsimokėjimu tai gavosi beveik perpus pigiau  wink.gif , laiko atžvilgiu sunku pasakyt  biggrin.gif , gi tik pats nuspręsi, kaip greit pasigaminsi, t.y. susirinksi, nors ir firmos neskuba dirbt  smile.gif , pačius baldus tai labai greit susirinkom, vos tik plokštes išpjovė (per maždaug dvi savaites išpjauna), tik tikrasis apšvietimas laaaabai užtruko, nes ten buvo daug kliūčių  doh.gif , tai jei įtraukčiau į laiko sąnaudas šį dalyką, tai sakyčiau, kad labai ilgai, bet jei ne, tai greit viskas  smile.gif , nes bet kuri firmikė bent mėnesį gamina, o mes per tiek jau turėjom ir indus susikrovę, ir vištą išsikepę  biggrin.gif  biggrin.gif ... Tiesa, medinių durelių teko palaukt apie mėnesiuką, tai pora savaičių neužbaigta buvo, bet naudot galima, kai kas net nesuprato, kad dar bus medinės durelės  lotuliukas.gif , manė, kad mes čia tokie originalai  biggrin.gif  biggrin.gif ....

Vizualizaciją pradinę jau buvau temoje neseniai įmetus, aišku nesunku pakartot, o realias foto pamėginsiu ryt nufotkint, jei išeis  g.gif ..

user posted image

Nu nerealiai wub.gif drinks_cheers.gif
Lauksim foto! 4u.gif Net nesitiki, kad patiems imanoma tokio grozio virtuves baldus padaryt thumbup.gif
Papildyta:
Noreciau paklaust Milde: ar patogu prie pat kampo orkaite? Ar patogu atidarinet? Ir koks plotis darbastalio prie lango? ax.gif
Atsakyti
Tai va ir foto smile.gif flirt.gif , aišku, per pora metų jau ir pasidėvėjo hihihi.gif hihihi.gif...

user posted image

user posted image

user posted image

Viskas paprasta, bet taip, kaip norėjau smile.gif
Atsakyti
Milde, Lietuvos Saulele, jusu virtuves nerealiai grazios wub.gif

Lietuvos Saulele, o kokia dureliu ir stalvirsio spalva?
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 21, 16:16)
Milde, Lietuvos Saulele, jusu virtuves nerealiai grazios wub.gif

Lietuvos Saulele, o kokia dureliu ir stalvirsio spalva?

Ačiū 4u.gif

durelės tai pušinės berods g.gif (arba beržas unsure.gif , senatvė, nepamenu blush2.gif), prašėm, kad nulakuotų, kiek įmanoma šviesiau smile.gif , plokštė kitur irgi šviesi, berods šviesiausia g.gif , kažkur ir kodas yra, ale nepamenu, man norėjosi, kad būtų šviesi spalva, bet ne į "rižumą" cool.gif ... O stalviršį tai aš jau rinkausi, kad man gražu būtų ir derėtų atspalviai, tiesiog pirštu parodžiau ir viskas biggrin.gif

Antroje nuotraukoje spalvos realiausios, bent jau pagal mano kompo sureguliavimą g.gif ax.gif

Aišku, jei būtumėm ne patys darę, tai būtų tekę ir dureles daryt iš plokštės, bet tai jau man būtų virtuvė "iš bėdos", o ne tai, ko noriu ax.gif , tai geriau jau daugiau dulkių namuose, bet gavau, ko norėjau blush2.gif ....
Atsakyti
Na, pasiurpinsiu as jus. Siandien paskaiciavo mums virtuve: 17 000 euru...
Vien tik baldai apie 8 000, kas lieka technikai. Tai taip ir atsisedom su vyru. Veiksmas vyksta Vokietijoj. Labai kazko "mandro" nesirinkom, tai dabar sedim ir mastom, ka ten mes blogai issirinkom, kad sitokia brangi isejo. Tiesa, virtuve musu didziule, su sala planuota, bet vistiek labai jau nenormaliai gaunasi, kad ir vokiskom kainom sad.gif Taip norisi kuo greiciau virtuve normalia turet.
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 21, 14:14)
Tai va ir foto  smile.gif flirt.gif , aišku, per pora metų jau ir pasidėvėjo  hihihi.gif  hihihi.gif...

user posted image

user posted image

user posted image

Viskas paprasta, bet taip, kaip norėjau  smile.gif

SUPER VIRTUVĖ thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti