Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(westa @ 2007 07 26, 08:22)
kad margiau būtų  smile.gif  .. neužbaigta dar virtuvė, dar stalas turi būt nuo tos mozaikos link sienos.

Westa, o mane domina dureliu, stalvirsio ir plintuso spalvu kodai. Ir dar tos virsutines spinteles, tai cia ne matinis stiklas, ar...? ir kaip jis tuomet vadinasi, nes pro ji, kaip matau, kiaurai neprasisviecia viskas?
Dar ir pas Milde virsutines spinteles is tokio stiklo , berods?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 07 26, 08:22)
kad margiau būtų  smile.gif  .. neužbaigta dar virtuvė, dar stalas turi būt nuo tos mozaikos link sienos.

a tada viskas kaip ir sugula i savo vietas mirksiukas.gif o tai masciau kodel tik iki puses, nes noretusi tada jau padalinti pilnai i dvi zonas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoska @ 2007 07 25, 22:32)
gal galetum ir man atsiusti, buciau laaaabai dekinga. Nes dabar kaip tik projektuojame virtuve ir labai truksta ideju  4u.gif  aciu
pastas adiav.j@gmail.com

QUOTE(jufka @ 2007 07 26, 08:38)
bigsmile.gif gal gali ir man  4u.gif  jufkaa@gmail.com

Aciu  4u.gif

ir man gal galėtum išsiųsti ax.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif info@orthobaltic.lt
Atsakyti
ir man prasau...nerinta@gmail.com 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
http://www.wamhouse.com/?str=gallery

labai idomus puslapiukas smile.gif))) pasiziurekit, tikrai graziu dalyku yra ... mes tai jau zinom kaip miegamaji darysim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(henika @ 2007 07 25, 11:16)
merginos, tik dabar pradėjau skaitinėti namų temą  doh.gif  oho kiek info. mes įrenginėjam savo butuką. tai šią savaitė jau reikia užsakinėti virtuvės baldus. gal galite rekomenduoti normalius virtuvės baldų gamintojus Šiauliuose?
planuojam vokėIII užsakinėti projektą, dizainerė ivertins, o tada ieškosim, kur tokį projektą įgyvendintu  4u.gif

mano tetis gaminosi baldus voke 3, sumokejo apie 25000 lt bet kad superine kokia butu tai ne ....
mes kai buvom vilniuj baldu scavollini, tai berniukas sake kad siauliuose yra kazkoks "garazas" (gamykla ) kur gamina genmarko virtuves, tipo jeigu uzsakinet vietoj su savo projektu tai daug pigiau gausis negu per ju atstovus uzsakinet ....

kazkur turiu namie vienos "garazo" darbuotojos tel. jeigu domina, parasyk i asmenini pabandysiu namie paieskot smile.gif))))))
Atsakyti
QUOTE(Bzzz @ 2007 07 26, 09:34)
Westa, o mane domina dureliu, stalvirsio ir plintuso spalvu kodai. Ir dar tos virsutines spinteles, tai cia ne matinis stiklas, ar...? ir kaip jis tuomet vadinasi, nes pro ji, kaip matau, kiaurai neprasisviecia viskas?
Dar ir pas Milde virsutines spinteles is tokio stiklo , berods?

šiaip gamintojai skirtingai savo spalvas koduoja.. o paprastai kalbant durelės - balintas ąžuolas, stalviršis - wenge, o plintusas - metalo.. ir viskas smile.gif .. per dureles nesakyčiau kad visai nesimato, bet ir ne kiauriai schmoll.gif .. galėtų gal ir labiau nepermatomas būti smile.gif
Atsakyti
prisidirbau as cia su tom virtuvem lotuliukas.gif Kadangi ten dideli failai, ir man ilgai uztruktu kiekvienai siusti atskirai, tai ikeliau tas nuotraukas cia:

virtuves, pirma dalis

virtuves, antra dalis

ten pagrinde modernios, garsiu firmu ir dizaineriu virtuves, bet yra ir kitokiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 26 liepos 2007 - 09:52
QUOTE(kusachius @ 2007 07 26, 09:49)
prisidirbau as cia su tom virtuvem  lotuliukas.gif  Kadangi ten dideli failai, ir man ilgai uztruktu kiekvienai siusti atskirai, tai ikeliau tas nuotraukas cia:

virtuves, pirma dalis

virtuves, antra dalis

ten pagrinde modernios, garsiu firmu ir dizaineriu virtuves, bet yra ir kitokiu  4u.gif

Nieko nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 12:01)
Nieko nerodo unsure.gif

na keista, as dabar paspaudziau nuorodas, abi veikia g.gif
ten atsidaro files -upload puslapis, ir jame nedidelem melynom raidytem kairej pusej pirmiausia rodo "please wait ... seconds", tada uzkrauna download link'a, ir ji paspaudus gali parsisiusti dokumenta.
virtuviu paciu tose nuorodose nepamatysi, nes as jas sudejau i word doc'a, ir kaip dokumenta ikeliau tenai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 26 liepos 2007 - 10:08
kažkas sprendėte klausimą dėl virtuvės plytelių tamsumo...

user posted image
user posted image
na, tikrai neužtamsina virtuvės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Idedu jusu teismui ir jau savo beveik galutini virtuves varianta. Truksta tik plintuso apacioje ir keleto smulkmenu. Zinoma, nelabai galima visa bendra vaizda susidaryti, nes visko i viena nuotrauka sukisti nelabai imanoma.... g.gif

Tiesa, nuotraukose nelabai atsispindi ir tai, kad virtuveje pakankamai sviesos ir erdves (16 kv.m.) - atrodo, kad viskas labai jau rusvuose atspalviuose skendi... Bet tokia tik viena siena... ax.gif
Is esmes as viruve patenkinta, nes buvau priversta prie tu "ryzu" plyteliu derinti fasadus...

virtuve1

virtuve2

indauja
Atsakyti
Reikia patarimo - kokia imontuojamą indaplovę pasirinkti - su paslėptu valdymo skydeliu ar tuo kur ant panelės? Kas geriau, praktiškiau ir t.t.
Atsakyti