Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 09:46)
Idedu jusu teismui ir jau savo beveik galutini virtuves varianta. Truksta tik plintuso apacioje ir keleto smulkmenu. Zinoma, nelabai galima visa bendra vaizda susidaryti, nes visko i viena nuotrauka sukisti nelabai imanoma.... g.gif

Tiesa, nuotraukose nelabai atsispindi ir tai, kad virtuveje pakankamai sviesos ir erdves (16 kv.m.) - atrodo, kad viskas labai jau rusvuose atspalviuose skendi... Bet tokia tik viena siena... ax.gif
Is esmes as viruve patenkinta, nes buvau priversta prie tu "ryzu" plyteliu derinti fasadus...

virtuve1

virtuve2

indauja

man pati virtuve labai thumbup.gif atrodo, tik vat spalvu tokiu nesirinkciau, bet juk kiek zmoniu tiek nuomoniu - na vkus i cvet, tavarishcej net drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 10:46)
Idedu jusu teismui ir jau savo beveik galutini virtuves varianta.

Labai simpatiska virtuve 4u.gif
Matau, kad turite vandens filtravimo sistema. Gal galit pasidalinti patirtim tuo klausimu blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Zuika1 @ 2007 07 26, 10:47)
Reikia patarimo - kokia imontuojamą indaplovę pasirinkti - su paslėptu valdymo skydeliu ar tuo kur ant panelės? Kas geriau, praktiškiau ir t.t.

Anksciau turejau su valdymu ant paneles. Jokiu problemu nepastebejau, tik kad laiks nuo laiko reikejo pirstu antspaudus nuvalyti. Dabar issirinkau su valdymu ant briaunos, tikiuosi kad irgi bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 26 liepos 2007 - 11:13
QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 11:46)
Idedu jusu teismui ir jau savo beveik galutini virtuves varianta.

thumbup.gif kliūna nebent tos ryžos plytelės, bet jei reikėjo prie jų derintis, tai viskas ok.... o šiaip virtuvėlė thumbup.gif
QUOTE(Zuika1 @ 2007 07 26, 11:47)
Reikia patarimo - kokia imontuojamą indaplovę pasirinkti - su paslėptu valdymo skydeliu ar tuo kur ant panelės? Kas geriau, praktiškiau ir t.t.

žinoma, kad su paslėptu.......net minčių kitokių neturėk cool.gif pati tokią turiu - ir vaizdas geras, nes nieko nesimato, ir praktiška....
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ifauru labai graži virtuvė thumbup.gif man tai ne kiek nekliūna ta oranžinė. Bet vat tų kojyčių tai nebūčiau darius. Dabar vargstame su tokia virtuve, tai naują užsakėm su plintusu.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2007 07 26, 10:46)
Idedu jusu teismui ir jau savo beveik galutini virtuves varianta. Truksta tik plintuso apacioje ir keleto smulkmenu. Zinoma, nelabai galima visa bendra vaizda susidaryti, nes visko i viena nuotrauka sukisti nelabai imanoma.... g.gif

Tiesa, nuotraukose nelabai atsispindi ir tai, kad virtuveje pakankamai sviesos ir erdves (16 kv.m.) - atrodo, kad viskas labai jau rusvuose atspalviuose skendi... Bet tokia tik viena siena... ax.gif
Is esmes as viruve patenkinta, nes buvau priversta prie tu "ryzu" plyteliu derinti fasadus...

virtuve1

virtuve2

indauja

ir as paantrinsiu Sojai, kad nu nelabai jau praktiska virtuve ant kojeliu blush2.gif sunku bus su valymu ir grindu plovimu ax.gif

siaip viskas manirgi ciki piki, tiesa gal foto kalta, bet man toks jausmas kad plyeliu spalva labai jau su spinteliu spalva susilieja..na bet cia nurasykim sviesos trukumui kurio neiseina perteikti ax.gif

ir dar velgi tik mano nuomone, nu as nemegstu tu siauruciu istraukiamu net nezinau kaip pavadinti spineliu-stalciu...as ta prasme geriau daryciau platesnius stalcius bet tos siaurutes uzdaros nisos atsisakyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 12:25)
thumbup.gif  kliūna nebent tos ryžos plytelės, bet jei reikėjo prie jų derintis, tai viskas ok.... o šiaip virtuvėlė  thumbup.gif

žinoma, kad su paslėptu.......net minčių kitokių neturėk  cool.gif  pati tokią turiu - ir vaizdas geras, nes nieko nesimato, ir praktiška....

Cia ne visai i tema ax.gif 4u.gif
Tu kazkurioj temoj rodei savo virtuves senus baldelius, apklijuotus klijonke - dabar jau nebeatseku kur doh.gif man labai patiko, atrodo kaip medis. noriu paklausti, ar reikia pries tai senus baldus specialiai paruosti, t.y. nusveisti ar pan. ir kur tokios klijonkes rast pirkt? gal zinai kiek kainuoja?
Atsakyti
merginos juk ifauru aiskiai parase- dar ne viskas pabaigta.....truksta plintusu apacioje... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 26, 12:03)
merginos juk ifauru aiskiai parase- dar ne viskas pabaigta.....truksta plintusu apacioje... tongue.gif

nu jauti kaip skaitom postum doh.gif praleidom esmini darlyka matai iskart nosis i fotkes sukisom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2007 07 26, 11:47)

as rinkausi su pasleptu, man taip graziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluteskarota @ 2007 07 26, 12:54)
Cia ne visai i tema ax.gif  4u.gif
Tu kazkurioj temoj rodei savo virtuves senus baldelius, apklijuotus klijonke - dabar jau nebeatseku kur doh.gif man labai patiko, atrodo kaip medis. noriu paklausti, ar reikia pries tai senus baldus specialiai paruosti, t.y. nusveisti ar pan. ir kur tokios klijonkes rast pirkt? gal zinai kiek kainuoja?

nea...niekada nieko nesu savo gyvenime apklijavusi klijonke...kažką labai stipriai sumaišei smile.gif aš dėjau tik savo dabartinės virtuvės foto, bet ji neapklijuota lotuliukas.gif
beje, paspaudus ant tų fotkių, vaizdelis pasididina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 13:09)
nea...niekada nieko nesu savo gyvenime apklijavusi klijonke...kažką labai stipriai sumaišei smile.gif aš dėjau tik savo dabartinės virtuvės foto, bet ji neapklijuota  lotuliukas.gif

aa, nu sorry, gal atavaras man pasirode panasus i tavo.. eisiu ieskot tada 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ermute @ 2007 07 26, 13:09)
nea...niekada nieko nesu savo gyvenime apklijavusi klijonke...kažką labai stipriai sumaišei smile.gif aš dėjau tik savo dabartinės virtuvės foto, bet ji neapklijuota  lotuliukas.gif

o tavo virtuvike labai grazi, tokie vientisa thumbup.gif o kaip dureles atsidaro? grazu taip
Atsakyti