Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(jadzka @ 2007 07 11, 08:19)
O kodėl būtent AEG ?

nes AEG yra lygis cool.gif biggrin.gif
mes pirkom AEG (saldytuva, kaitlente )ir Gorenje (orkaite, indaplove, gartrauki)
Atsakyti
Aš irgi už indaplovę thumbup.gif nors dar jos ir neturim, bet būtinai bus biggrin.gif Visi draugai, kurie turi, sako, kad būtinai reikalinga ir rankom taip super neišplauni indų kaip su indaplove, o tie kurie neturi sako, kad nereikalinga g.gif

O dėl orkaitės su ta pirolizės funkcija tai nežinau ar imti ar ne mirksiukas.gif jei elektroliux tai lyg apie 400 Lt brangesnė nei be šios funkcijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 07 11, 15:23)
nes AEG yra lygis cool.gif  biggrin.gif
mes pirkom AEG (saldytuva, kaitlente )ir Gorenje (orkaite, indaplove, gartrauki)

Ir vien dėl lygio blink.gif

O jei rimtai, ar tas "lygis" vertas dvigubos at net trigubos kainos?
Atsakyti
Nu dėl to, kad gerai išplauna indaplovės: tikrai kartais ant peilių lieka lašiukų sausų (ir siemens'o ir AEG ir gorenie, kiek aš žinau), paskui, jei turite kokias permatomo stiklo taures ar bokalus, tai jų dugniukai kai būna įdubę, tai irgi lieka ruožai
Atsakyti
manau kad apie "lygi" nera ko sneket. siaip galvojau kad cia renkasi pagrinde mamos, kurioms aktualu ir kaina. tarp kitko beko daug kam "ne lygis", nors as jau kelis metus nusiskundimu neturiu, o dar ir kaina beko- privalumas.
Atsakyti
Ačiuks mamytės aciuks.gif Einu ieškoti info apie energijos, vandens sąnaudas, skalavimo klasę ir lietutį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDI @ 2007 07 11, 15:54)
Ačiuks mamytės  aciuks.gif Einu ieškoti info apie energijos, vandens sąnaudas, skalavimo klasę ir lietutį  bigsmile.gif

Nepamiršk tik parašyti ką sužinojai ir ką radai. Labai jau įdomu ir aktualu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2007 07 11, 15:56)
Nepamiršk tik parašyti ką sužinojai ir ką radai. Labai jau įdomu ir aktualu  blush2.gif

Ok mirksiukas.gif Aš jau šviečiuosi kam įdomu Indaplovės taupo ir laiką, ir vandenį
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 11, 15:40)
manau kad apie "lygi" nera ko sneket. siaip galvojau kad cia renkasi pagrinde mamos, kurioms aktualu ir kaina. tarp kitko beko daug kam "ne lygis", nors as jau kelis metus nusiskundimu neturiu, o dar ir kaina beko- privalumas.

tai gal tau tik pasiseke su beko, o kiek nusivylusiu....
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 07 11, 13:54)
Merginos sakykit, mes dabar remontuojames savo virtuve nusipirkom plyteles iskart galvojom neimti dekoro, dabar pagalvojome, kad gal kokiu 6 plyteliu tu ir reiketu nes musu plyteles gelsvos, bet beda tame, kad tas dekoras prie tu plyteliu toks man visai ne i tema prie virtuves  g.gif  na kazkokios pirmadines su palmem atrodo  doh.gif 
Vyras sako, bus gerai prie naujos virtuves nes kaip tik tas paveiksliukas ant plyteles tamsus, sako virtuve darysime su tamsios spalvos  spintelem, kaip galvojat nedurnai atrodys  g.gif

aš manau, kad nedekoruok papildomai, ypač jei tai ne svajonių dekoras smile.gif ax.gif , atsibos tie piešiniai smile.gif , be to, kol tuščia virtuvė, tai norisi, bet kai atsiranda daiktų, tai džiaugiesi, kad pasirinkai paprastas gelsvas plyteles ir nėra "košės makalošės"... O kur dar visokie railingai susikabina ir t.t. Be to, visada norėdama vėliau tą ornamentą sukursi, kitomis priemonėmis, jei jau labai norėsis... Man kažkaip ornamentai gražiau žiūrisi, kai yra didelė erdvė ir t.t., o jei ne, tai pabos tos palmės smile.gif

Žinoma, kiek žmonių, tiek nuomonių 4u.gif

Bet jei bent truputį abejoji dėl motyvo, spalvos ar pan., tai nepirk schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ANDI @ 2007 07 11, 15:27)

... ir žiauriai teršia vandenį, skatina ežerų žydėjimą ir t.t.... Visada dvi pusės smile.gif

Šiukštu neatkalbinėju biggrin.gif , tik komentuoju pardavėjų pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip seniai niekas jokiu virtuviu nerodo rolleyes.gif

Kazkas apie faneruote virtuveje klause, tai va kazkas panasaus. Man labai grazu wub.gif

O cia melyna virtuve: paprasta, bet miela.

Si irgi kazkuom issiskirianti.

Dviem paskutiniais atvejais istrigo juodas stalvirsis wub.gif

Siaip man jau galva svaigsta, kokias spalvas virtuvei rinktis, kad deretu jau prie esamu oranziniu grindu ir geltonu sienu plyteliu doh.gif Bala nemate, geltonas sienu plyteles uzdengciau kokia nors plokste, bet vistiek nerandu to, ko noriu g.gif Sviesios virtuves nenoriu, nes nepraktiska, tamsios, nes per tamsu, vienzo - nezinau - pasimetus juodai lotuliukas.gif

Atsakyti
Del indaploviu, tai tikrai zinau, kad reikia atkreipti i triuksmingumo lygi. Koks jis turi but, tai tikrai nezinau, nes dar indaploves neturejau, tik issirinkau. Dar reikia atkreipti demesi i indaploves ploti, siauresnioji neplauna puodu. Kadangi pati neturejau, tai galiu ir suklyst su savo patarimais. Man taip patare zmones, kurie indaploves turi.
Atsakyti