Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

Turiu blogu naujienu. Buvom sian Narbute, tai patvirtino, kad kainos 30 proc. kils.
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 07 11, 18:32)
Turiu blogu naujienu. Buvom sian Narbute, tai patvirtino, kad kainos 30 proc. kils.

Brangsta ir brangsta verysad.gif O kaip pajamas padidint...
Atsakyti
Dar tik pradedam remontus,bet aš už indaplovę thumbup.gif man nepatinka indus plauti,o po kiekvieno gaminimo,jų begalybė doh.gif
O čia tiek daug patarimų indaplovių klausimais thumbup.gif
Dėl markės,tai AEG,Gorenje,manau ne tik kad būten lygis,bet tikrai garantuota kokybė,nes kiek teko susidurti su firmom "usa pagaminta pas rusą" biggrin.gif tai grynas š doh.gif
Kas turi belekokios markės buitinę techniką ir ją giria,tai turbūt nebandė kokybiškos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 07 11, 07:47)
kai mes buvome senukuose, labai pirso viska is bosh. kai nuvaziavom i topocentra, suzinojom, kad senukai - bosh atstovai biggrin.gif
taigi topocentre pasiemem blomberg orkaite ir kaitlente- uz komplekta 1700, gartrauki gorenje- 500 ir indaplove beko- 1230 (seniuose be 2000 nebuvo blink.gif ). tiesa, paprasem kokios nuolaidos- gavom 7% thumbup.gif: tuo norejau pasakyti, kad apsiziuretumet visur ir nebijotumet pasidereti, pasirodo siais laikais visur turgus smile.gif

sveika, kitoj temoj susitikom bigsmile.gif , mes irgi žiūrinėjom, Beko indaplovę, bet gavom per savus kanalus pigiau Electroliux, tai ir nupirkom ją, o senukai, kad Bocsh siūlo, tai ir aš įsitikinau smile.gif , apie Blomberg ir daug gero girdėjau tongue.gif .

QUOTE(une @ 2007 07 11, 10:57)
merginos, butu idomu jusu pamastymai. kokia kaitlente pasirinkti-elektrine ar dujomis? 

man gaminti labiau patiktu ant dujines, bet graziau atrodo ir prieziura smagesne elektrines  g.gif  bet dujos pigu  bigsmile.gif  nezinau ka pasakyt dujininkams-atvesti dujas i virtuve ar ne  doh.gif

tiesa, kad turint elektrine kaitlente gauni pigesni tarifa?  g.gif 

aciu  4u.gif

mes pirkom stiklo keramika su dujom, manau priežiūra bus lengvesne nei paprastu dujinių įmontuojamų paviršių, ėmėm su rėmeliu.

QUOTE(ANDI @ 2007 07 11, 13:57)
Būtent dėl vandens taupymo tikriausiai ir rinksimės indaplovę  ax.gif  Nes aš ilgai indus trinu, brūžinu, kaip sako Šunvyšnė mėgstu iščiustintus  biggrin.gif  O pagal ką renkatės indaploves?

šiandien atvežė indapovę thumbup.gif , kai ją rinkausi žiūrėjau kiek vandens naudoja, kad būtų pusinis arba greitas plovimas, gal tokie kriterijai nulėmė pasirinkimą, o dabar AEG-Electroliux švenčia 15 m. ir daug kur yra nuolaidos toms prekėm.

Nesu vien už AEG, ką pirkom viskas skirtingų firmų:

Orkaitė - Gorenje B8960E
Dujinis paviršius - Hansa
Gartrauki nusižiūrėjom JetAir
Indaplovė - Electroliux
Šaldytuva - Snaigė, na turėsim visko tongue.gif

o rinkomės pagal tai ko mes norime, o ne vien grožio reikalas, kad tik vienos firmos viskas būtų, naudotis dar neteko naujais pirkiniais, nes dar laukia baldų darymas.
Atsakyti
puodus plauna ir siauros, tik tie puodai turi buti atitinkamo dydzio- na, didesniu nei 40cm turbut neturiu, o jei ir turiu tai tikrai labai retai vartoju, issiplausiu ir pati tuos kelis kartus per metus ax.gif
Papildyta:
sveikute bigsmile.gif
musu indaplove irgi turi pusine programa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 11, 16:46)
... ir žiauriai teršia vandenį, skatina ežerų žydėjimą ir t.t.... Visada dvi pusės  smile.gif

Šiukštu neatkalbinėju  biggrin.gif , tik komentuoju pardavėjų pasisakymus  4u.gif

Nesupratau, o kaip indaplovės teršia vandenį ir skatina ežerų žydėjimą? Juk daugelis miestų dabar jau turi europinius standartus atitinkančias nuotekų valyklas, kur nuotekos valomos tiek mechaniniu, tiek cheminiu, tiek biocheminiu būdu ir į aplinką paleidžiamas visiškai švarus vandenukas.
O dėl lašiukų ar ruoželių paliekamų ant indų, tai ne indaplovė kalta, bet jūs nemokate sureguliuoti kiek blizgiklio, kiek druskos ar kitko reikia dėti. Aš irgi nemoku tongue.gif Pas mane indų sudėliojimu , kaip aš vadinu "puzzle" smile.gif ir jos paleidimu rūpinasi vyras ir išsiplauna viskas labai gerai. Parsivežiau ir išploviau senus močiutės kristalus ir jie taip sublizgėjo , kaip svarovskiai smile.gif
Atsakyti
Uzsisakem siandien virtuvini komplekta yahoo.gif Bet tik po 1,5 men pagamins verysad.gif
Atsakyti
[

QUOTE(jovana @ 2007 07 11, 18:32)

Nuo kada brangs blink.gif
Atsakyti
Ačiū jufka už nuomonę. Rąstinuką stačiusios firmos nežinau, pirkom jau pastatytą.

Nagi mergaitės, ką turit, ką žinot apie modernią virtuvę rąstiniam name - pasirodykit, pasipasakokit, labai prašau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju': 11 liepos 2007 - 20:15

dar pasigirsiu, kad vakar stalvirsi uzsisakiau, bet bus tik rugsejo viduryj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vvandene @ 2007 07 11, 15:23)
mes pirkom AEG (saldytuva, kaitlente )ir Gorenje (orkaite, indaplove, gartrauki)

ne gorenje, bet Fagor ax.gif maisos pavadinimai man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvandene: 11 liepos 2007 - 21:52
QUOTE(išprotėjus @ 2007 07 11, 20:23)
Uzsisakem siandien virtuvini komplekta  yahoo.gif  Bet tik po 1,5 men pagamins  verysad.gif

Sveikinam thumbup.gif
O kur uzsisaket? ax.gif Kaip del pabarangimo 30 prc.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2007 07 11, 20:23)
Uzsisakem siandien virtuvini komplekta  yahoo.gif  Bet tik po 1,5 men pagamins  verysad.gif

Tai kad kitur ir ilgiau tenka laukti, o kokį išsirinkot? ax.gif
Atsakyti