Turiu blogu naujienu. Buvom sian Narbute, tai patvirtino, kad kainos 30 proc. kils.
QUOTE(jovana @ 2007 07 11, 18:32)
Turiu blogu naujienu. Buvom sian Narbute, tai patvirtino, kad kainos 30 proc. kils.
Brangsta ir brangsta

Dar tik pradedam remontus,bet aš už indaplovę
man nepatinka indus plauti,o po kiekvieno gaminimo,jų begalybė
O čia tiek daug patarimų indaplovių klausimais
Dėl markės,tai AEG,Gorenje,manau ne tik kad būten lygis,bet tikrai garantuota kokybė,nes kiek teko susidurti su firmom "usa pagaminta pas rusą"
tai grynas š
Kas turi belekokios markės buitinę techniką ir ją giria,tai turbūt nebandė kokybiškos

O čia tiek daug patarimų indaplovių klausimais

Dėl markės,tai AEG,Gorenje,manau ne tik kad būten lygis,bet tikrai garantuota kokybė,nes kiek teko susidurti su firmom "usa pagaminta pas rusą"

Kas turi belekokios markės buitinę techniką ir ją giria,tai turbūt nebandė kokybiškos

QUOTE(Almuka @ 2007 07 11, 07:47)
kai mes buvome senukuose, labai pirso viska is bosh. kai nuvaziavom i topocentra, suzinojom, kad senukai - bosh atstovai 
taigi topocentre pasiemem blomberg orkaite ir kaitlente- uz komplekta 1700, gartrauki gorenje- 500 ir indaplove beko- 1230 (seniuose be 2000 nebuvo
). tiesa, paprasem kokios nuolaidos- gavom 7%
: tuo norejau pasakyti, kad apsiziuretumet visur ir nebijotumet pasidereti, pasirodo siais laikais visur turgus 

taigi topocentre pasiemem blomberg orkaite ir kaitlente- uz komplekta 1700, gartrauki gorenje- 500 ir indaplove beko- 1230 (seniuose be 2000 nebuvo

sveika, kitoj temoj susitikom

QUOTE(une @ 2007 07 11, 10:57)
merginos, butu idomu jusu pamastymai. kokia kaitlente pasirinkti-elektrine ar dujomis?
man gaminti labiau patiktu ant dujines, bet graziau atrodo ir prieziura smagesne elektrines
bet dujos pigu
nezinau ka pasakyt dujininkams-atvesti dujas i virtuve ar ne
tiesa, kad turint elektrine kaitlente gauni pigesni tarifa?
aciu
man gaminti labiau patiktu ant dujines, bet graziau atrodo ir prieziura smagesne elektrines

tiesa, kad turint elektrine kaitlente gauni pigesni tarifa?

aciu

mes pirkom stiklo keramika su dujom, manau priežiūra bus lengvesne nei paprastu dujinių įmontuojamų paviršių, ėmėm su rėmeliu.
QUOTE(ANDI @ 2007 07 11, 13:57)
Būtent dėl vandens taupymo tikriausiai ir rinksimės indaplovę
Nes aš ilgai indus trinu, brūžinu, kaip sako Šunvyšnė mėgstu iščiustintus
O pagal ką renkatės indaploves?

šiandien atvežė indapovę

Nesu vien už AEG, ką pirkom viskas skirtingų firmų:
Orkaitė - Gorenje B8960E
Dujinis paviršius - Hansa
Gartrauki nusižiūrėjom JetAir
Indaplovė - Electroliux
Šaldytuva - Snaigė, na turėsim visko

o rinkomės pagal tai ko mes norime, o ne vien grožio reikalas, kad tik vienos firmos viskas būtų, naudotis dar neteko naujais pirkiniais, nes dar laukia baldų darymas.
puodus plauna ir siauros, tik tie puodai turi buti atitinkamo dydzio- na, didesniu nei 40cm turbut neturiu, o jei ir turiu tai tikrai labai retai vartoju, issiplausiu ir pati tuos kelis kartus per metus 
Papildyta:
sveikute
musu indaplove irgi turi pusine programa

Papildyta:
sveikute

musu indaplove irgi turi pusine programa

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 11, 16:46)
... ir žiauriai teršia vandenį, skatina ežerų žydėjimą ir t.t.... Visada dvi pusės
Šiukštu neatkalbinėju
, tik komentuoju pardavėjų pasisakymus 

Šiukštu neatkalbinėju

Nesupratau, o kaip indaplovės teršia vandenį ir skatina ežerų žydėjimą? Juk daugelis miestų dabar jau turi europinius standartus atitinkančias nuotekų valyklas, kur nuotekos valomos tiek mechaniniu, tiek cheminiu, tiek biocheminiu būdu ir į aplinką paleidžiamas visiškai švarus vandenukas.
O dėl lašiukų ar ruoželių paliekamų ant indų, tai ne indaplovė kalta, bet jūs nemokate sureguliuoti kiek blizgiklio, kiek druskos ar kitko reikia dėti. Aš irgi nemoku

[
Nuo kada brangs
QUOTE(jovana @ 2007 07 11, 18:32)
Nuo kada brangs

Ačiū jufka už nuomonę. Rąstinuką stačiusios firmos nežinau, pirkom jau pastatytą.
Nagi mergaitės, ką turit, ką žinot apie modernią virtuvę rąstiniam name - pasirodykit, pasipasakokit, labai prašau
Nagi mergaitės, ką turit, ką žinot apie modernią virtuvę rąstiniam name - pasirodykit, pasipasakokit, labai prašau

dar pasigirsiu, kad vakar stalvirsi uzsisakiau, bet bus tik rugsejo viduryj

Papildyta:
QUOTE(vvandene @ 2007 07 11, 15:23)
mes pirkom AEG (saldytuva, kaitlente )ir Gorenje (orkaite, indaplove, gartrauki)
ne gorenje, bet Fagor

QUOTE(išprotėjus @ 2007 07 11, 20:23)
Sveikinam

O kur uzsisaket?

QUOTE(išprotėjus @ 2007 07 11, 20:23)
Tai kad kitur ir ilgiau tenka laukti, o kokį išsirinkot?