Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai, rodom ką turim

QUOTE(westa @ 2007 07 30, 15:54)
kadangi mano vyras užkietėjęs ,,sveikuolis", tai name atsisakėm mikrobangės, o nusipirkom orkaitę su garų funkcija.. Maisto pašildymo funkcija - 15 min, bet pašildo daug ką daug greičiau.. ir sveika ir patogu ir tikrai maistas daug skaniau pašildomas nei mikribangėj  rolleyes.gif .. tiesa orkaitė tokia kainuoja apie 30 proc brangiau už paprastą, bet jei skaičiuot mikrobangės integruojamos kainą ir dar spintelės jai integruot - gaunasi tas pats

va tokia ČIA

Ir mes toki ruosiames pirkt, taip pat mano vyro svajone. Bet musu Siemens bus, garu funkcija, bet gali ir paskrudint, su nuolaida 900 euru. O orkaite atskirai pirksim, taciau su mikrobanges funkcija, kad nereiktu atskirai mikrobanges. Ech, greiciau pasidarytu ta virtuve, nes dar net baldu neturim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2007 07 30, 21:56)
Ir mes toki ruosiames pirkt, taip pat mano vyro svajone. Bet musu Siemens bus, garu funkcija, bet gali ir paskrudint, su nuolaida 900 euru. O orkaite atskirai pirksim, taciau su mikrobanges funkcija, kad nereiktu atskirai mikrobanges. Ech, greiciau pasidarytu ta virtuve, nes dar net baldu neturim  wub.gif

tai čia kiek bus pas jumi orkaičių g.gif .. pas mane viena, kuri turi garų funkciją ir visas mikrobangės funkcijas - atitirpinimą, pašildymą.. viskas vienoj orkaitėj cool.gif
Atsakyti
Sveikutes,mes dar virtuves neturim blush2.gif dar statybu stadijoj,bet jau pradedu mastyt ka ir kaip darysim,nes paskui bus laiko trukumas,kad belekaip nepadarytume ax.gif
QUOTE(uogute @ 2007 07 28, 17:55)
nu tikrai labai grazu  wub.gif  manau kad as kazka tokio pat tipo ir spalvos rinksiuos. tik isplanavimas ciut kitoks, bet esme tai fantastika  thumbup.gif

paziurejau cia po baru dar spinteles tokios,ar patogu taip? pas mus irgi baras bus,galvoju gerai butu ta erdve spintutei isnaudot,bet ar patogu sedet bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 07 30, 20:03)
nu tokiu manau tik sovietiniais laikais buvo smile.gif daugiau net neteko matyt g.gif

lotuliukas.gif Yra ir dabar tikrai. Tik žymiai patobulintos mirksiukas.gif Yra su keliais skyriais ir su vienu ir šiaip ten su skirtingais navarotais. Vakar kaip tik Vokej3 apžiūrinėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 07 30, 18:49)
norejau dar paklausti, gal kuri zinot kur nusipirkti siuksliu deze, tokia kur prie spinteles dureliu prisitvirtina ir kai atidarineji dureles, ten kazkaip dangtis su virvute pritvirtintas atsidaro:) jau kruvas parduotuviu perejau, bet neradau

Mačiau Banginyje net kelis kartus - vis galvojau pirkt nepirkt - kažkaip durelių gaila grežioti. bet būna tai tikrai ir kainuoja nepigiai - lyg ir apie 50 litukų, neatsimenu, nes nepirkau
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 07 30, 17:49)
norejau dar paklausti, gal kuri zinot kur nusipirkti siuksliu deze, tokia kur prie spinteles dureliu prisitvirtina ir kai atidarineji dureles, ten kazkaip dangtis su virvute pritvirtintas atsidaro:) jau kruvas parduotuviu perejau, bet neradau

Brasa

Blum zr. Virtuves priedai / Siuksliadezes
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 20, 20:10)
Vizualizaciją pradinę jau buvau temoje neseniai įmetus, aišku nesunku pakartot, o realias foto pamėginsiu ryt nufotkint, jei išeis  g.gif ..

user posted image

Oje,kaip faina thumbup.gif o koks ilgis sienos?

QUOTE(lietutis @ 2007 07 26, 12:48)
Gal kas turit taip?
user posted image

Ir cia grozis thumbup.gif as irgi kazko panasaus noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 07 31, 07:34)
Sveikutes,mes dar virtuves neturim blush2.gif dar statybu stadijoj,bet jau pradedu mastyt ka ir kaip darysim,nes paskui bus laiko trukumas,kad belekaip nepadarytume ax.gif

Mes irgi dar virtuvės neturim, dar tik sienos, bet man jau isterija prasideda, nežinau nuo ko pradėti, nežinau ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dalužė @ 2007 07 30, 14:04)
O gal geriau iš karto pirkti orkaitę su mikrobangine funkcija. Vietos susitaupo.

Mintis smile.gif o garų puodo aš vis tiek noriu smile.gif
Atsakyti
user posted image

Man tik nepatinka, kad kriauklė kampe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betule @ 2007 07 31, 13:06)
Mes irgi dar virtuvės neturim, dar tik sienos, bet man jau isterija prasideda, nežinau nuo ko pradėti, nežinau ko noriu  doh.gif

As jau mazdaug zinau ko noriu(cia neblogu variantu prisiziurejau thumbup.gif ) tik va,saldytuvas jau kelia nerima-netelpa doh.gif turiu viena ideja kur ji statyt,bet nelabai zinau ar taip tilps,niu,lauksiu kol sienos bus aiskios,tada ir matysiu tiksliau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 31, 14:36)
user posted image

Man tik nepatinka, kad kriauklė kampe  ax.gif

Man irgi noretusi,kad butu arciau virykles,patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2007 07 31, 19:53)
Man irgi noretusi,kad butu arciau virykles,patogiau ax.gif

biggrin.gif irgi virtuves ziurinejuos ax.gif
siaip tai toks zonavimo principas yra paprastas: maisto laikymas (pvz saldytuvas), spinteles, tada ji plauni/apdoroji ant darbastalio ir dedi kepti/virti ir t.t. tai manau sia prasme gerai visai ta kriaukle ideta mirksiukas.gif jei butu apvali, tai atrodyti kad ne kampe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 20, 21:10)

Vizualizaciją pradinę jau buvau temoje neseniai įmetus, aišku nesunku pakartot, o realias foto pamėginsiu ryt nufotkint, jei išeis  g.gif ..

user posted image

man tai labai wub.gif tik kur saldytuvas g.gif
Atsakyti